Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291787 Прегледи
*

Nebesna

Re:Прогресивната Луна
« Отговор #280 -: Февруари 28, 2010, 10:24:49 pm »
Lillie , погресивната луна в дева освен преподреждане предполагам е засилила екстрасензорното ти възприятие и "информацията" от другите светове идва  по- контактно; да не говорим, че това е силно лечителско положение за луната

:-X ...Никому не пожелавам това, което сега изживявам. В момента опозицията на тр. Плутон към нат. Луна в 8 дом е почти точна.

Майко, мила, какво ли ме чака, когато тр. Плутон влезе във Водолей и направи съвпад със светилата ми (едновременно с Луната и Слънцето). И двете светила управляват 8-ми дом (символичния дом на Плутон). Кофти е, когато и двете светила са в съвпад или в негативен аспект помежду си. Съвпадът е аспекта на крайностите. Бенефиците правят периода особено щастлив, а малефиците ти стъжняват живота и няма място за отстъпление....като чета Кайли как се чувства с Плутон върху Слънцето, а сега и ти казваш за опозицията към Луната ти...тръпки ме полазват.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #281 -: Февруари 28, 2010, 10:28:12 pm »
Не се притеснявай, нали това казвате - ако не е заложено по натал, има много по-малка вероятност да се случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #282 -: Февруари 28, 2010, 10:36:32 pm »
Не се притеснявай, нали това казвате - ако не е заложено по натал, има много по-малка вероятност да се случи.

Имам връзка в натала между светилата и Плутон (куинсконс). Не го усещам този аспект, освен че ми харесват слънчевите и лунните скорпиони, но ги намирам някак обсебващи....Много ме е страх да не ме обсеби някой, нали съм Водолей.

*

Divna

« Отговор #283 -: Март 04, 2010, 08:55:35 pm »
В момента прог. луна ми е в 5 дом (Овен) и е в точна опозиция с нат. Венера. Според астрологията би трябвало да се влюбя, как ли не "безпаметно", а при мен за сега е такова спокойствие.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #284 -: Март 07, 2010, 01:17:02 pm »
Прогресивната Луна ми е на К5,Везни.Най-накрая,чаках я като топъл хляб!! ;D
От месец насам се запознах с поне десетина Лъва с асц.Везни или стелиуми във Везни.Кво е туй чудо,не знам! :rolleyes:
За протокола-когато ми беше върху Плутона,ми вървеше на Скорпита. :blink:

*

missKapriz

« Отговор #285 -: Март 07, 2010, 01:24:52 pm »
Цитат
От месец насам се запознах с поне десетина Лъва с асц.Везни или стелиуми във Везни.Кво е туй чудо,не знам! rolleyes
За чудото Лъв с асц Везни ли питаш ;DШегувам се разбира се.
Интересно е да се обърне внимание на това-като се замисля имам някои запознанства с Телци напоследък-пр.Луна в Телец,8 дом

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #286 -: Март 07, 2010, 01:36:10 pm »
A,не питам,това е "една неочаквано добра комбинация".. :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #287 -: Март 07, 2010, 01:42:46 pm »
със сигурност мога да твърдя на база собственния си опит , че пр. луна е изключителен инструмент в предсказателната астрология.
дори може само на база на нейните аспекти да се правят прогнози за бъдещи събития.
единственното важно нещо за нея е диапазона на точния и аспект.
така също способността и да помни последния аспект ,който е правила ,до следващия предстоящ.
мога да кажа ,че на в-ха на 2-ри дом ,нейните послания категорично заработиха.
на мен ми предстой секстил на пр.луна съсс сатурн ,който е упр.на дома в който тя "танцува"в момента. въздействието й ,започва 2/3 гр. преди всеки точен аспект.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #288 -: Март 07, 2010, 02:39:43 pm »
Mарая, на мен в момента прог. Луна (Овен,5 дом) ми прави секстил със Сатурн (Близнаци, 8 дом).
Тая прогр. Луна не я чувствам или просто не я разбирам.
Като събитийност мога само да посоча, че няколко градуса преди да направи точна опозиция с Венера и точен секстил със Сатурн, започнах отново да се срещам с бившата си голяма любов, с която се бяхме разделили за няколко месеца.
Мога ли това събитие да го отчитам по пр. Луна?

*

Марая

• 28287
« Отговор #289 -: Март 07, 2010, 02:50:45 pm »
Mарая, на мен в момента прог. Луна (Овен,5 дом) ми прави секстил със Сатурн (Близнаци, 8 дом).
Тая прогр. Луна не я чувствам или просто не я разбирам.
Като събитийност мога само да посоча, че няколко градуса преди да направи точна опозиция с Венера и точен секстил със Сатурн, започнах отново да се срещам с бившата си голяма любов, с която се бяхме разделили за няколко месеца.
Мога ли това събитие да го отчитам по пр. Луна?

:blink: , 5-ти дом е дома на любовта , освен всичко останало  което го свързваме.
8-ми дом е дом на кармата ,но и дом на секса :blink:.
вероятно , в наталната ти карта има транзит на сатурн към венера. обикновенно при конюкция на сатурн с венера или опозиция има връщане към стари връзки.
луната е направила опозиция към венера ии секстил към сатурн- старото ,венера -любовта.
ето я индикацията за връщането към старата любов ,която вероятно е кармична.
къде е нат. луна ,в кой дом и знак?
какво упр. сатурн и къде е? а венера?
какви са следващите аспекти , които ще направи пр.луна?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #290 -: Март 07, 2010, 03:24:22 pm »
Благодаря ти Марая за бързия отговор :blink:

Луна ми управлява 9 дом, а се намира в 1 (Скорпион). знаем, че 9 дом е чужбина, а Скорпион го свързваме с 8 дом.
Май нещата взеха да ми се изясняват.Нат. Луна ми е в съвпад с нат. Асц. и прави едно каре със СЛВ и Марс, които са в съвпад с ИЦ.
Козирог управлява 3 дом и е съуправник на 2, а Сатурн се намира в 8 (Близнаци) и е в съвпад с астероида Палас.
Венера се намира в 11 дом (Везни). Тя прави тригон с нат. Сатурн.
Следващите аспекти които прог. Луна ще направи са кофти. Прог. Луна опозиция с нат.Уран и нат. Лилит, както и секстил с наталните СЛВ, Марс и ИЦ. След което ще напусне 5 дом и ще влезе в 6.
Тогава вече Господ да ми е на помощ. Мисля си, че ще си имам доста проблеми

*

Марая

• 28287
« Отговор #291 -: Март 07, 2010, 05:22:42 pm »
Следващите аспекти които прог. Луна ще направи са кофти. Прог. Луна опозиция с нат.Уран и нат. Лилит, както и секстил с наталните СЛВ, Марс и ИЦ. След което ще напусне 5 дом и ще влезе в 6.

опозицията на пр.луна с уран , е трудна като цяло. но ти би могла да я използваш в сферата изкуство :blink: :blink:.
непостоянните емоций и нестандартния подход могат да бъдат изключителен тръмплин за реализацията от 5-ти към 6-ти дом.
енергията на аспекта секстил към марс и СЛВ ,ще бъде много продуктивен.
така ,че горе главата ;) ;) :blink:

*

Divna

« Отговор #292 -: Март 07, 2010, 07:37:13 pm »

опозицията на пр.луна с уран , е трудна като цяло. но ти би могла да я използваш в сферата изкуство :blink: :blink:.
непостоянните емоций и нестандартния подход могат да бъдат изключителен тръмплин за реализацията от 5-ти към 6-ти дом.
енергията на аспекта секстил към марс и СЛВ ,ще бъде много продуктивен.
така ,че горе главата ;) ;) :blink:

Merci Maraya  :kissd:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #293 -: Април 11, 2010, 01:13:29 pm »
До няколко месеца, 2-3 не ми се смята точно, прогресивната ми Луна ще направи следното:
-в прогресивната ми карта се пада в 12 дом, а асцендента на 0 градуса на козирог
Значи ще се махне от тоя 12-и дом и ще прецапа през асцендента ми в прогресивната карта.
-В натална-прогресивна карта ще закачи слънцето ми, което е на 2 градуса и нещо в козирог.

Значи веднъж сменя знак, втори път излиза от 12-и дом, трети път прецапва през асцендента ми и четвърти път се възкачва връз слънчо ми.
Какво евентуално мога за очаквам от това движение? Луната ми е в 4 натален, риби и управлява 9 натален с интерсептиран лъв вътре.

Почвам вече да се чудя дали пък всичко не ми е завързано, щото тая луна трябва да мръдне още малко и дали тя би могла да завърже завързаното, м?  :-\

*

Nebesna

« Отговор #294 -: Април 11, 2010, 01:35:32 pm »
Натално Слънце в съвпад с пр. Луна е един от аспектите предпоставящ БРАК.
Още повече, че съвпадът става близо до асцндента, т.е. ще се задвижи оста 1/7.

*

kaily

• 5145
« Отговор #295 -: Април 11, 2010, 01:42:18 pm »
Айде бе?
Близо до прогресивния асцендент, не до наталния.

*

Nebesna

« Отговор #296 -: Април 11, 2010, 01:44:13 pm »
Айде бе?
Близо до прогресивния асцендент, не до наталния.

И до прогресивния-също, но определящ в случая е съвпада на светилата.

*

kaily

• 5145
« Отговор #297 -: Април 11, 2010, 01:56:29 pm »
Златни ти уста значи.  :25:

*

Nebesna

« Отговор #298 -: Април 11, 2010, 01:59:31 pm »
Златни ти уста значи.  :25:

Трябва да се видят и транзитите. Колкото повече потвърждения, толкова по-голяма вероятност. ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #299 -: Април 11, 2010, 02:01:03 pm »
На мен в момента,прогресивната ми Луна съвпада с натална Венера в 11-ти. Луната упр. нат.асцендент, а Венера 5-ти дом.Какъв трябва да е сценария. Вече имам чувството, че картата ми не работи.