Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210668 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Композит
« Отговор #540 -: Октомври 25, 2010, 10:56:56 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/343/2609343j.gif

Как ви се струва композитчето? :blink:
В чужбинско ли се залюбихте? ;D
 Ако питаш дали връзката има потенциал да прерастне в законна такава- според мен има. Меркурий е много добре поставен.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #541 -: Октомври 25, 2010, 11:21:53 pm »
Какво ще кажете за този композит ?

На мен ми е много трудно да го интерпретирам, защото Слънцата им са опозе 18 гр. Близнаци и 19 гр. Стрелец и това обърква нещата с по-малката дъга.....
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 11:26:02 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #542 -: Октомври 26, 2010, 12:36:41 am »
Луда любов , секс с емоция ........ ;D
Интересен е Елфи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #543 -: Октомври 26, 2010, 01:24:56 am »
Интересен е Елфи.

Марая, ти Слънцето къде го броиш в Риби или в Дева ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #544 -: Октомври 26, 2010, 01:27:20 am »
Интересен е Елфи.

КЪДЕТО И ДА ГО  сложиш е мутабелно...., оста е 5-11... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #545 -: Октомври 26, 2010, 01:30:18 am »
Интересен е Елфи.

Аха добре. Нещо друго виждаш ли ?
Мога да ти кажа, само, че те работят заедно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #546 -: Октомври 26, 2010, 01:48:28 am »
Интересен е Елфи.

Хирон е в 6-ти! ;D ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #547 -: Октомври 26, 2010, 01:55:01 am »
Интересен е Елфи.

Хирон е в 6-ти! ;D ;)

Да там е, но как може да се тълкува ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #548 -: Октомври 26, 2010, 01:57:41 am »
Интересен е Елфи.

Хирон е в 6-ти! ;D ;)

Да там е, но как може да се тълкува ?

Там където е Хирон не е само болката ....
Той е Кентавър и е двойствен.... :blink:

« Отговор #549 -: Октомври 26, 2010, 08:31:02 pm »
Какво ще кажете за този композит ?

На мен ми е много трудно да го интерпретирам, защото Слънцата им са опозе 18 гр. Близнаци и 19 гр. Стрелец и това обърква нещата с по-малката дъга.....
  Композита е мой.Помолих Елфи да ми го пусне,че още не мога да се науча да ги качвам тия пусти карти.Ще се пробвам да кача и синастрията
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #550 -: Октомври 26, 2010, 08:47:19 pm »
 :blink: :blink: :blink:
  Ура ...успях.Побърках жената да ми обяснява кое как се прави.Мерси Елфи. :blink:
  Моля ви да си кажете мнението за този композит и синастрия,че аз съм необективна и виждам противоречиви неща,което още повече ме обърква,пък и с композитите не справям много успешно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #551 -: Октомври 26, 2010, 10:39:47 pm »
Oгледалният съвпад Сатурн/Луна не ми се струва да е много приятен.
Като как я чувствате тази констелация? Има ли някакъв хлад и сдържаност, които не са типични в отношенията ви с други хора?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #552 -: Октомври 26, 2010, 11:11:12 pm »
В чужбинско ли се залюбихте? ;D
 Ако питаш дали връзката има потенциал да прерастне в законна такава- според мен има. Меркурий е много добре поставен.

Не,но повод бяха едни мои чужбински снимки,качени в нета.Човекът обича пътешествията-асц. Стрелец и точен съвпад Слънце/Юпи,но никога не е излизал навън и от дума на дума работата стана.
А колкото до огледалния съвпад Луна/Сатурн,изпитах го ,но е само в един знак.Не е хлад и сдържаност,по-скоро зле прикрита силна ревност и от двете страни без повод,естествено.Нещо от рода на:"Ти си само мой/моя,мисли и живей само за мен".Склонност към налагане на безмислени ограничения към другия поради страх от загубата му.
Не ми изглежда много притеснителен,поне за сега.
Иначе кошмар ми е опозето Луна /Мерк-"аз какво ти казах,ти как ме разбра.." ;DКолкото и да си меря думите с моя козирогат Мерк,все грешно ме разбират..

« Отговор #553 -: Октомври 27, 2010, 12:05:15 am »
Oгледалният съвпад Сатурн/Луна не ми се струва да е много приятен.
Като как я чувствате тази констелация? Има ли някакъв хлад и сдържаност, които не са типични в отношенията ви с други хора?
[/quote
   Има я сдържаноста .Проблема е в това ,че освен огледалния съвпад на Луна- Сатурн има и огледален тригон Венера-Марс,Марс и  Юпитер в секстил и тригон (говоря за синастрията)и още други връзки между Слънце-Луна и т .н.Привличане има и то сериозно но.....Това което знам за връзките на Луна -Сатурн е ,че първоначално дават силно привличане а като се осъществи връзка следва много силно охлаждане.Не знам дали това задължително е така,но определено това е тежък аспект.Композита знам,че дава много отговори но за съжаление не мога да се справя сама :(

« Отговор #554 -: Октомври 27, 2010, 04:52:21 pm »
 :'( :'( :'( :'( :'(
    Няма ли никой да каже нещо по композита пуснат от Елфидка?!В крайна сметка ще има ли любов,няма ли да има? Никой ли нищо не вижда в тези карти.Ще съм доволна и на малко :'( :'( :'(

« Отговор #555 -: Октомври 27, 2010, 05:20:25 pm »
По картата на Елфи.
Не съм експерт на тема композити. Извинявам се, ако следват неверни неща.
Има много сексуално привличане между двамата, идеализиране на партньора. Нептун е доста аспектиран в тази карта, управител на Слънцето - има предпоставки за много романтика, но и за нестабилност в тази връзка. Луната в съвпад със Сатурн ми говори за прекалена емоционална сдържаност между дватата, невъвможност да се отпуснат, да споделят вътрешните си преживявания и страхове. Страхуват се да не бъдат изоставени от другия. Този съвпад прави квардратура към съвпада Венера-Марс, така че мисля, че сдържаността в крайне сметка се отразява  и в интимните отношения и поражда напражение там. От друга страна има и предпоставки за добър диалог между дватата. Меркурий има три хубави аспекта, включително към Луната и Сатурн, така че може да им помогне да разчупят сдържаността със словестни игри и закачки. Тригонът на Меркурий с Нептун им дава възможност за дълги романтични разговори, съвместно творчество. Квадратурите на Юпитер казват, че не са страшни - запалват искра, дават тръпка в отношенията. Според мен показват, че двамата имат различни вкусове и стилове на изразяване. Това, което ме притеснява, са квадратурите на Венера със Сатурн и Нептун и опозицията Сатурн-Нептун - любовта иска прекалено много жертви от тях и наранява.

« Отговор #556 -: Октомври 27, 2010, 05:30:43 pm »
лелееее,и какво,ако композита е лош,няма да се вземете ли?  :o
това си е мъка вече   :lol:

картата аз не я виждам...

Композита е пуснат по-нагоре от Елфидка а след това в мой пост съм пуснала и синастрията

« Отговор #557 -: Октомври 27, 2010, 05:36:04 pm »
Извинявам се, че преповтарям предишни разсъждения. Сега разбрах, че има синастрия, която също показва сдържаността. Сори. :blink:

*

holanda

« Отговор #558 -: Октомври 27, 2010, 05:43:58 pm »
  Композита е пуснат по-нагоре от Елфидка а след това в мой пост съм пуснала и синастрията

синастрията ви е доста добра.Сигурно сте връстници,понякога това създава безинтересни карти,а в действителност между партньорите да протича много енергия.Забелязах,че Марс на единия попада в 8 дом на другия,показател за сексуално привличане.Слънцата в опозиция не ги мисли,добре се сработват , има закачка,а и са по оста IC-МЦ-определено има потенциал  :blink:

извинявам се предварително,ако информацията е кратка,но рядко се оливам в писаниците  :-[

« Отговор #559 -: Октомври 27, 2010, 05:50:28 pm »
По картата на Елфи.
Не съм експерт на тема композити. Извинявам се, ако следват неверни неща.
Има много сексуално привличане между двамата, идеализиране на партньора. Нептун е доста аспектиран в тази карта, управител на Слънцето - има предпоставки за много романтика, но и за нестабилност в тази връзка. Луната в съвпад със Сатурн ми говори за прекалена емоционална сдържаност между дватата, невъвможност да се отпуснат, да споделят вътрешните си преживявания и страхове. Страхуват се да не бъдат изоставени от другия. Този съвпад прави квардратура към съвпада Венера-Марс, така че мисля, че сдържаността в крайне сметка се отразява  и в интимните отношения и поражда напражение там. От друга страна има и предпоставки за добър диалог между дватата. Меркурий има три хубави аспекта, включително към Луната и Сатурн, така че може да им помогне да разчупят сдържаността със словестни игри и закачки. Тригонът на Меркурий с Нептун им дава възможност за дълги романтични разговори, съвместно творчество. Квадратурите на Юпитер казват, че не са страшни - запалват искра, дават тръпка в отношенията. Според мен показват, че двамата имат различни вкусове и стилове на изразяване. Това, което ме притеснява, са квадратурите на Венера със Сатурн и Нептун и опозицията Сатурн-Нептун - любовта иска прекалено много жертви от тях и наранява.
  Благодаря ти Мирабела :wub:Справяш се добре,не се притеснявай!
   И друго ми е много интересно.Положението на СЛВ е в 4-ти дом а управителя му и Упр.на 4-ти Уран е в 12 дом и е единствената планета ,която няма лоши аспекти.Как бихте го изтълкували това,при положение,че тук не става въпрос за двойка с потенциал за брак?