По картата на Елфи.
Не съм експерт на тема композити. Извинявам се, ако следват неверни неща.
Има много сексуално привличане между двамата, идеализиране на партньора. Нептун е доста аспектиран в тази карта, управител на Слънцето - има предпоставки за много романтика, но и за нестабилност в тази връзка. Луната в съвпад със Сатурн ми говори за прекалена емоционална сдържаност между дватата, невъвможност да се отпуснат, да споделят вътрешните си преживявания и страхове. Страхуват се да не бъдат изоставени от другия. Този съвпад прави квардратура към съвпада Венера-Марс, така че мисля, че сдържаността в крайне сметка се отразява и в интимните отношения и поражда напражение там. От друга страна има и предпоставки за добър диалог между дватата. Меркурий има три хубави аспекта, включително към Луната и Сатурн, така че може да им помогне да разчупят сдържаността със словестни игри и закачки. Тригонът на Меркурий с Нептун им дава възможност за дълги романтични разговори, съвместно творчество. Квадратурите на Юпитер казват, че не са страшни - запалват искра, дават тръпка в отношенията. Според мен показват, че двамата имат различни вкусове и стилове на изразяване. Това, което ме притеснява, са квадратурите на Венера със Сатурн и Нептун и опозицията Сатурн-Нептун - любовта иска прекалено много жертви от тях и наранява.