Сега момичета - да ви дам инфото, за да си обясните някои неща. Първо да поясня, когато аспектите са с широка орбиса - обикновено рано или късно нещата тръгват на зле, в смисъл че първоначалната любов, изчезва зад други неща. Особено опасни са в това отношение широката опозиция и квадрат...
Когато аспектите на опозицията са абсолютно точни - тогава говорим за неразривна връзка, която трудно може да се прекъсне, на физическо може, но не и на психично ниво. Аспектът е по силен и от съвпада...Запомнете добре и си направете сверка.
1. Луна 180 Лилит - това е жената вамп /кармична/, която ще изпие кръвчицата на мъжа. Ненаситност от нейна страна. Когато е абсолютно точна, всъщност аз търсех точно ей тази опозиция, но не я видях. Защото се оказва, че е много рядка опозиция, която аз лично исках да проуча. Тълкувам я /не съм го доказала още-в процес на търсене съм/ - че това е другата ни половинка. Ако приемем, че Луната е светлата страна, а Лилит е тъмната страна на Луната, другата й страна - то точно ей тази опозиция ни дава - нашата цялост.....БТВ - който има тази точна опозиция, нека ми пише - не е задължително да сте имали някви отношения...
2. Слънце 180 Лилит - мъжът вампир.../кармична/
3. Слънце 180 Марс - мъжът тиран, побойник, който тормози жена си....грубиянин
4. Луна 180 Юпитер - високомерната жена, която си мисли че е родена за принцеса...
5. Луна 180 Селена - свещен съюз /ангели, носещи добро/
6. Слънце 180 Плутон - мъжът мечта /кармична/. Тук мъжът действа като магнит за жената. Жената е способна на всякакви постъпки, само и само да е с този Мачо-мечта.
7. Венера :soe: Уран - жената обича мъжа до себе си като другарче, от което мъжът страда....
8. Марс :soe: Уран - безнадежден случай /особено ако Марс е в падение във Везни/, вечната несподелена любов на мъжа/
9. Слънце :kva: Марс - нерешителност за мъжа. Никога не може да направи първата стъпка.
10. Слънце в лош аспект с Венера - безпаричие
11. Венера :kva: Плутон - насилие агресия
12. Марс :kva: Лилит - мъжът мъченик, мъжът-ангел
13. Венера :opo: Лилит, наред с опозицията на Луна и Лилит - това са едни от най-опасните аспекти. Вечно недоволство от страна на жената. Самата тя пили клона на който седи....Жената, принесена в жертва на любовта.
14. Слънце :kva: Лилит - мъжът ангел, квадратурата с Лилит - означава, че човекът е ангел, страдащ от злото. Тъмните сили го мразят...
15. Марс :opo: Лилит - мъжът, принесен в жертва на любовта...
16. Луна :soe: Лилит - Тя не знае какво прави.....
17. Марс :soe: Селена - Ангел-хранител....
18. Луна :opo: Плутон - опасен аспект, особено ако не е точен. Жената силно се нуждае от любовта на мъжа, способна е на самоубийство, заради тази несподелена любов.
За по-подробна информация вижте
http://www.oculus.ru/blog.php?id=2983....