А картата за другата ти половинка ..
aй ай ай .. май станаха много другите ми половинки ..

вероятно заради юпитер и близнаци на к7 ..
наистина е много хубава имаш Слънце :soe: Венера :opo: Селена - съответно точните тригони към Луната и секстил от Селената....тук се чувстваш уютно;
абсолютно вярно .. много ми е юютно с него ..
Интересна ми е картата на Изрода, Големия човек :blink: -
а не, не .. нема изроди около мен ..

това е картата на едната ми голяма страст ..

има точен съвпад на Селена и Луна /тук трябва да има много голяма кармичност/,
има, да .. Марушка каза, че ми е бил баща в някой от миналите ни животи .. :rolleyes:

съвпад на Лилит с Юпитер /имам смътна идея как може да се тълкува/,
пише, че Юпитер дава експанзивни и пищни качества на Лилит.. и в другата ми карта на страстта, също е налице тоя съвпад .. интересно наистина .. :rolleyes: а и аз отделно го имам и в радикса ..
но опозицията й с Нептун - в началото е силно свързваща, но в последствие би трябвало да има някаква умора от непрестанното надлъгване, самозаблуди - рано или късно се е стигнало до разочарование
еех, не можахме с тоя човек да стигнем до този етап .. обстоятелствата ни разделиха .. а връзката ни беше на чисто сексуална основа .. голяма страст, голямо чудо .. но ние от самото начало знаехме, че нямаме много време заедно, де / максимум 5-6 месеца .. та изобщо не ни оставаше време, нито да се надлъгваме, нито да се самозаблуждаваме .. .. тъй да се каже ..
но този човек винаги по някакъв начин би трябвало да присъства в живота ти...Както и съвпада на СЛВ с Плутон, по някакъв начин е оставил дълбока следа в теб.
.. така е, да .. всъщност е взаимно ..