Малеее, колко карти сте успели да постнете

. Не мога да ви насмогна

.
Уран, в комбина Луната продължава да е „обстрелвана” от Плутон и Уран, а и У10 (Меркурий) вече взима участие, но поне Луна тук излиза на светло в 7 дом. Няма да има скрито-покрито, нещата ще са ясни, кой какво прави и как го прави.
Управителите на 4 и 5 са в съвпад помежду си и с АЦ, което не ми говори за прекратяване на брак, въпреки многото показатели, които видях до тук (силно наранена Луна от тежки планети, Сатурн в падение и в двете карти и т.н.) Явно ви е минавало през главата да се разделяте. Дано да греша.
Хирон в партньорска карта говори къде и върху какво двойката трябва да работи най-много.
Дейзи, благодаря ти! Ама и аз още търся и ровя в астрологията и още многоооооо има да уча. Давам го на някакъв процент интуиция, още някакъв процент знания, практика и много, много страст към астрологията. Ако ме питаш обаче за себе си и за близките си почти нищичко не мога да кажа. Не знам дали и с вас е така, но за моята си карта съм определено сляпа.
Та синастрията с твоя любим говори за много страст (Луна опозиция Марс), пък и като се има предвид в кои знаци е и кои домове засяга ... работата наистина е сериозна. Между управителите на осмите домове (негов Сатурн/твой Меркурий) също има динамика (в квадратура са). Управителят на негов 5 дом (Нептун) е в аспект с управителя на твой 8 (Сатурн). Както и от където да се погледне все се вижда, че има много страст, голяма тръпка ... да не пропусна и хубавия тригон между Венера/Марс. Между вас има дълбоки чувства (Венера тригон Плутон).
Очертава се като една много продължителна връзка (огледален съвпад Луна/Сатурн). Има хармония м/у слънцата ви – когато сте заедно вибрирате на една честота. Показвате нежност един към друг (Венера секстил Венера) и добри и топли чувства (Венера тригон Юпитер).
За мен това е определено една силна кармична връзка. С тоя точен съвпад на СЛВ и Селена в/у ИЦ да не може човек да ви разбере защо не сте още заедно, като синастрията ви „крещи” за семейни отношения. Главните оси като цяло са силно застъпени в синастрията, което само по себе си ще рече, че връзката е изключително динамична от емоционална гледна точка.
Ей Дейзи, направо страдам заради вас. То вашата любов си е направо за роман. Любовта ви е събрала, с голяма любов започва връзката – управителя на АЦ (Меркурий) в 5 дом в точен съвпад с У5 дом ( Юпитер). Такова нещо рядко се вижда. Разцветът на връзката МЦ е в Телец. Венера в 4 дом – мислено е да се живее заедно, но още от началото се е знаело, че най-вероятно всичко ще остане един мираж (зле аспектирана Венера). Слънцето, ядрото на връзката хич не е в добра позиция. Управител е на 12 дом и се намира в 6 и не прави никакви мажорни аспекти.
Краят на връзката ИЦ е с управител Плутон, който се намира в 1 дом и е много добре аспектиран. Не знам Дейзи, но все си мисля, че може би ще имате щастието да сте заедно. Плутон е силен по знак, а ретроградността му дава забавяне. Знаеш значението на Плутон. Той действа бавно, но сигурно, винаги стига до края. Нептун на върха на ИЦ, всъщност може да покаже след време сбъднати мечти (добре аспектиран е) ... знае ли човек?
Комбина не съм го разглеждала защото сте нямали общо съжителство.