Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211053 Прегледи
*

Divna

Re:Композит
« Отговор #300 -: Юни 16, 2010, 01:50:01 pm »
Танина, питаш за края на връзката.
ИЦ в Риби говори за емоции в дома ви. Дали са положителни или отрицателни това може да се види от позицията на управителя на 4 дом Нептун и аспектите, които той прави с останалите планети.
Нептун се намира в 1 дом. Това е силна позиция за една планета. Опасността е, когато планетата е тежка. В случая Нептун прави хубави аспекти с всички управители на главните оси - АЦ (Юпитер), ДЦ и МЦ (Меркурий) и самия той е в 1 дом. Единствения твърд аспект е със Сатурн, който е управител на втори дом. Това може при вас да е свързано с финансови проблеми. Трудно се намира решение за това как да се използва семейния бюджет.
Като цяло тоя акцентиран 8ми композитен дом говори за кармична връзка. Сатурн, по който се съди също за продължителността на една връзка е в съвпад със СЛВ. Тук съдбата има думата. Тя ще реши кога или докога ще сте заедно. Лично аз не виждам сериозни проблеми в брака ви. Ако има такива в момента, то най-вероятно те ще отшумят.

Хирон в композитната карта показва къде трябва да се средоточите най-много, за да се избегне евентуалната неудоволетвореност и болка.  В случая при вас се засяга сферата на любовта, децата, хубавата страна от живота. Може би охладнявате често един към друг ... Работете върху този въпрос, доставяйте си повече взаимно удоволствие, т.е. забавлявайте се по-често. Излизайте с приятели и общувайте с близките ви. Показвайте взаимно любовта си.

*

Divna

« Отговор #301 -: Юни 16, 2010, 01:53:23 pm »
Мерси  :wub:

В синастрията - при мен неговия идва в моя трети дом, а при него моя Хирон отива при неговия -  в седми дом (на партньора) - дали затова по default аз съм виновната за всичко  :P

Танина, аз вече ти писах, че не е лесно с мъжа ти. Радикса му го показва.

Сега нямам време да разглеждам подробно картите ви.
Ще опитам по-късно. Но е хубаво да се разгледат подробно и двата натала.

*

tanina80

« Отговор #302 -: Юни 16, 2010, 02:13:01 pm »
Благодаря за вниманието Дивна. Наистина, ако ти е трудност, може да не се ангажираш с разглеждането на наталите - аз вече достатъчно ги въртях напред-назад. А и все пак живеем заедно от 8 години почти и почти всичко ми е ясно кое как е.
Незнам каква е тая карма, какво е това нещо, но:
В момента, в който сме се свързали (не женитбата, а първия момент, от който сме заедно, който между другото и двамата не помним, бяхме се нептунизирали малко с по едно-две питиета ;D, а на мен почти никога не ми се е случвало да не помня нещо и затова ми изглежда супер странно), а че за този момент - транзитен северен възел е в съвпад със Слънцето ми - в пети дом.
Отивам да чета за тая карма - може ли да се промени или просто трябва да се "изтърпи". Защото на мен всичко ми е ясно как седи в отношенията ни, но него го виждам все едно е зад някаква стена - буквално казано.

*

Divna

« Отговор #303 -: Юни 16, 2010, 02:17:46 pm »
Ами ако направиш синастрия между композитната карта и теб и между композитната карта и съпруга ти ще разбереш на кой как се отразява брака. В случая ти не си доволна. При него нещата са по-прости. Но сега наистина нямам време, за да го обсъдим.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #304 -: Юни 16, 2010, 08:45:44 pm »
Моля ви, да кажете нещо и за този композит...

« Последна редакция: Юни 16, 2010, 08:57:01 pm от Mia21 »

« Отговор #305 -: Юни 19, 2010, 08:35:49 pm »
Любов, страст, дете и тъй нататък. Грешка, забравих Лилит и Селена. Ей сега ша се поправя.

Здравейте, как включвате Селена в картите от астро.ком ?

:blink:

« Отговор #306 -: Юни 19, 2010, 08:54:02 pm »
не се ли добавя чрез номера ?
Както Карма-3811 примерно?  :-\

Да, Селена - 580 е. Не я бях забелязала в началото...
Някой би ли постнал един линк с инфо за значението й из домовете ?
Благодаря !

:blink:

*

Nebesna

« Отговор #307 -: Юни 19, 2010, 08:57:47 pm »
Бялата луна в знаците и домовете на хороскопа, според Вронский, който я нарича Лулу.

http://zamok.druzya.org/index.php?showtopic=1828

Темата за Селена: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3009.0.html

« Отговор #308 -: Юни 19, 2010, 09:07:54 pm »
МНОГО БЛАГОДАРЯ  :58:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #309 -: Юни 21, 2010, 10:15:37 pm »
На мен ми е интересно да видя синастрията. С точни часове ли работиш?

« Отговор #310 -: Юни 22, 2010, 10:15:18 am »
Нещо и от мен за статистиката на Дейзи-Голямата,кармична и може би невъзможна любов  :unsure: Макар че незнам откъде точно идва това усещане за кармичност   :-[

*

holanda

« Отговор #311 -: Юни 22, 2010, 12:09:32 pm »
Нещо и от мен за статистиката на Дейзи-Голямата,кармична и може би невъзможна любов  :unsure: Макар че незнам откъде точно идва това усещане за кармичност   :-[
ми сигурно,защото така ти се иска :P /шегичка/..аз нямам много време в момента,а и не съм добра в композитите,но на пръв поглед,вашия изглежда силен и предполага трайни отношения...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #312 -: Юни 22, 2010, 01:34:45 pm »
Не е само, щото й се иска, но дали й стиска с тез Плутонови аспекти.  ;D В синастрията имам предвид.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #313 -: Юни 22, 2010, 01:41:55 pm »
Не е само, щото й се иска, но дали й стиска с тез Плутонови аспекти.  ;D В синастрията имам предвид.  
те за смазка,бре..на мен по Плутон са ми най-качествените..'отношения''  :P

« Отговор #314 -: Юни 22, 2010, 04:13:21 pm »

Тук, не ти е намесена Лилитката. Но има силно притегляне между Луна-Плутон и Слънце-Марс, само че двойките са еднополюсни. Но Вселената си избира, кои енергии да реализира и обикновено - тези, които балансират нейната собствена...широката опозиция и еднополярните връзки - не предвещават рози и сладки сънища.

« Отговор #315 -: Юни 23, 2010, 12:20:11 pm »
Благодаря ви,момичета!Наистина още не мога да преценя дали ми стиска  ;) Дейзи,какво да разбирам под еднополярни връзки?

« Отговор #316 -: Юни 23, 2010, 12:25:22 pm »
  Eднополюсни- минус и минус, плюс и плюс...В случая имаш опозиция на описаните по-горе двойки планети  Слънце-Марс - е мъжка енергия, а Луна-Плутон е женска енергия. А за да има добър обмен на енергии - трябва да се съчетава Мъжка и Женска. /Но това не е в контекста на нормалното тълкуване на композита/ Всъщност ми стана интересно от едни руски статии, за това ги изследвам, за това не ги взимай нещата насериозно.

*

tanina80

« Отговор #317 -: Юни 24, 2010, 10:09:37 am »

*

Uran

• 6041
« Отговор #318 -: Юни 24, 2010, 10:13:19 am »
 Има сексуален заряд и известна доза контрол.
Покрай работа или обучение ли е възникнала връзката? :blink:

« Отговор #319 -: Юни 24, 2010, 10:39:05 am »
Благодаря ти,Дейзи,схванах.... ;D