Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210968 Прегледи
*

holanda

Re:Композит
« Отговор #280 -: Юни 15, 2010, 03:25:25 pm »
Охооо имате и Нептун в Стрелец в първи дом, колко познато  ;D. Определено единият от вас дълбоко се заблуждава за връзката ви. Или ти го въртиш на малкия си пръст и той не рабира, и мисли, че всичко е наред или обратно. Определено този Нептун там, май значи, че всичко е една илюзия в тази връзка.
ти уби всичко детско в мен ;D..ем..то все още няма връзка..човека е приятел на приятели и просто си пишем..но исках да видя какво може да стане.. ;)

*

holanda

« Отговор #281 -: Юни 15, 2010, 03:27:09 pm »
Последно се обаждам
обаждай се колкото искаш,аз си падам по разширението..обичам подробни мат'рияли ;D ;)

*

holanda

« Отговор #282 -: Юни 15, 2010, 03:28:47 pm »
а мойто мнение искаш ли го хахаха
само ако си безпристрастен.. :P

щот' си вариант 2  :rolleyes: :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #283 -: Юни 15, 2010, 03:29:12 pm »
Дивна, страхотно. ;D ;D
Жълтолилава, отворена ли ви е връзката? :blink:
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 02:14:16 pm от Uran »

*

Divna

« Отговор #284 -: Юни 15, 2010, 03:32:31 pm »
Белика, аз много пъти съм споменавала, че лично за мен попадането на лични планети в 8 партньорски дом в синастрията е силен фактор за кармичност. И двамата партньори изпитват усещането, че съдбата не случайно ги е събрала и че пътят, който трябва да извървят няма да е посипан с цветя и рози. СЛВ върху партньорски АЦ и  в същото време в съвпад с У5 (Уран) подсилва кармата, говорейки за болка свързана с любовта и децата. Имало е дълбоки чувства (Венера тригон Плутон), имало е страст (Венера каре Марс, Марс тригон Луна ...), имало е разбиране (Луна секстил Луна, Слънце, Меркурий), но е имало и несигурност (Слънце квадрат Уран). Ценители сте биле на красивото, на изчщното (Венера тригон Юпитер). Комуникацията е била на много високо инелектуално ниво (огледален съвпад Слънце/Меркурий с МЦ). Липсвали са крайности (добър стихиен баланс).
Не пишеш дали е имало съвместно съжителство, но изглежда, че е имало такова, поне композитната карта говори за това (Слънце в/у МЦ в съвпад с У4 Сатурн).
Любовта ви е събрала или на студенската скамейка или в чужбина (У1 – Везни в 9 дом). И композита показва, че комуникацията е била на много високо ниво.
Трябвало е да преодолявате много трудности и в повечето случаи ти си поемала голямата отговорност и си страдала (много наранена Луна). Марс е участвал ама повечето на приказки (Марс каре Меркурий), давал го е по-спокойно (Марс в Телец). Докато при теб нещата са биле много по-сериозни. Искала си да промениш изцяло нещата (Луна в квадратура със Слънце, Меркурий, Венера, Сатурн).
Любовта е била водеща (У5 в първи композитен дом), но за съжаление не е била достатъчна (липсва подкрепата на останалите планети, Уран е много наранен). В течение на времето, любовта, децата и удоволствията от живота са останали една химера.
Ако е имало семейно съжителство, то комбина почти преповтаря всичко това. Краят на връзката ИЦ с управител Сатурн, който е връх на тао-квадратура, въпреки доброто му домово разположение, е нямал достатъчната подкрепа на останалите планети.

*

holanda

« Отговор #285 -: Юни 15, 2010, 03:32:52 pm »

Жълтолилава, отворена ли ви е връзката? :blink:
незнам точно..да...не е от най-сериозните,началото ще се постави,когато се върна..но не съм сигурна какво искам,дали го искам..

*

Divna

« Отговор #286 -: Юни 15, 2010, 03:55:24 pm »
ехеее,като гледам,това лято няма да ми дойде реда,но все пак да се пробвам...

какво ще кажете за този композит..каква е дилемата на Марса?

Дилемата на Марс е, че е много практичен (Марс в Дева) и тая огнена Луна в началото може да му действа много стимулиращо, но ако не се напъне да направи нещо, да промени нещо, Марс няма много дълго да я слага на пиедестал (Марс квадрат Луна).
На разстояние ли сте? Ако да, това ще е проблема (Луна в 12 дом показва не само прикритост, но и живот в друго населено място, а съвпада й с Уран говори, че е малко безрасъдна). Внимавайте с щуротиите, че този аспект Уран каре Марс с акцент в 12 дом и правейки част от тао-квадратура е свързан често с инциденти. Все пак това трябва да се потвърди от натала.

*

holanda

« Отговор #287 -: Юни 15, 2010, 04:08:02 pm »
да,Дивна,на разстояние сме...но интресното е,че този човек разгръща проблемите ми и ме лекува..странно е,може да се самозаблуждавам,но му вярвам и съм спокойна.А принципно имам силна интуuция и надушвам ''схемите'' отдалеч.Освен това имаме по-голяма разлика във възрастта,той е доста сериозен и отговорен и не се отпуска.Хмм..

*

tanina80

« Отговор #288 -: Юни 15, 2010, 04:28:12 pm »
Ммм Дивна, дали мога да вида твоята интерпретация за края на нашата връзка  :unsure:.
IC - в Риби, управител Нептун в първи дом в Стрелец ... http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_671gw_01_02_tan_tan_z_v.34917.15422.gif&res=100&va=&cid=70yfilexQqlVS-u1232964413

*

Uran

• 6041
« Отговор #289 -: Юни 15, 2010, 05:51:48 pm »
Belika,сигурна съм, че ще се появи някой когото заслужаваш и който ще те разбира в пълнота.

*

Uran

• 6041
« Отговор #290 -: Юни 15, 2010, 07:57:41 pm »
Takива сте раците, обичате да пренареждате чекмеджетата на спомените, които са и дълбоки, и много. :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #291 -: Юни 15, 2010, 08:25:58 pm »
Дивна, знам, че всеки чака да кажеш по 2 -3 думи.
Но когато имаш време погледни комбина и композита с мъжа ми..
Плиизззз

комбина

композита

синастрията
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #292 -: Юни 16, 2010, 01:13:53 am »
Елфидка, твой АЦ в негов 8 дом говори за това, че те взема много при сърце. А и Венерата ти там - може да го разориш без да се усети. Би трябвало да ти угажда много, да не е в състояние да ти отказва. Има ли 5 лева – за теб ще ги даде. Негова Юнона в съвпад с твой АЦ и Венера – намерил е жената от която се нуждае, а твоята Юнона е намерила мечтаната душа (Юнона съвпад Луна).
Имате силно сексуално привличане (Марс опозиция Венера, негов У8-Луна в секстил с твой  АЦ , негова Венера секстил твой Марс ...)
Синастрията показва за евентуална здрава и стабилна връзка (добре аспектирани лични планети от Сатурн (твой и негов)). Луните в тригон, слънцата в секстил – разбирате се добре даже и без думи (Слънце тригон Нептун).
От време на време може да има борба за надмощие между земните Плутон и Марс, но там са и въздушните Слънце, Меркурий и Уран, така че може би се намира бърз изход за решаване на какъвто и да е спор възникнал между вас.
В композитната карта силно се чувства липсата на вода, но това не означава, че лисват емоции, защото една от главните оси в композитната карта МЦ (разцвета на връзката) е в Рак.
Началото на връзката – АЦ е във Везни. Венера е в много силна позиция, в 10 дом, на върха, застанала горда, като истинска лъвица. От началото на връзката се е знаело кой ще дирижира – Венера аспектира положително У4 (Сатурн), У5 (Уран), У6 (Нептун) и У7 (Марс). Не мога да разбера какво прави У5 в 12 композитен дом? Да не би да сте започнали връзката извън пределите на страната или детето ви е заченато/родено в чужбина? Другия вариант е, че не афиширате любовта си пред хората. У2 Плутон е в критичен градус, в 12 дом – може поетапно да имате финансови проблеми, но до кризи няма да се стига, тъй като Плутон е добре аспектиран от У6 (Нептун) и У9 и 12 (Меркурий). Мислили ли сте да работите в чужбина? Според мен доходите ви ще идват главно от там.
Краят на връзката – ИЦ е в Козирог. Сатурн в кармичния 8 дом и то силно аспектиран. Елфидка, какво да ти кажа, може до гроб да си останете заедно. Дай боже! Целта ви е била общ дом (СЛВ в 4 дом) и сте я постигнали.

ПП: Елфидка от кога живеете със съпруга ви? За комбин ви е още рано според мен. За да се разглежда комбин си трябва доста години съвместно съжителство.

*

Divna

« Отговор #293 -: Юни 16, 2010, 01:21:28 am »
Ммм Дивна, дали мога да вида твоята интерпретация за края на нашата връзка  :unsure:.
IC - в Риби, управител Нептун в първи дом в Стрелец ... http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_671gw_01_02_tan_tan_z_v.34917.15422.gif&res=100&va=&cid=70yfilexQqlVS-u1232964413

Танина, картата ти не може да се отвори. Опитай да я качиш отново.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #294 -: Юни 16, 2010, 11:00:24 am »
Дивна, страхотна си, чак ми иде да хвана самолета и да дойда да ти благодаря лично.  :wub: :wub: :wub:
За У5 в 12 дом - детето ни наистина е заченато в чужбина.  ;D
Върнахме се защото имаше проблем с износването / Уран не може да не се прояви /, но спасихме положението.
В момента малката е на 2 год и отгоре.
А за комбина, не знам, но ще ти пусна малко хронология да прецениш дали вече действа.
С човека се запознахме на 08.01.05 и от 12.01.05 вече имахе връзка, опозицията Марс - Венера се прояви още първата среща и 2 месеца по-късно вече живеехме заедно.
Общо взето май караме 6-та година съвместно  съжителство. А щях да забравя, подписахме официално януари 2007.

мерси предварително  :wub:

« Последна редакция: Юни 16, 2010, 12:42:39 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

tanina80

« Отговор #295 -: Юни 16, 2010, 11:36:47 am »
Танина, картата ти не може да се отвори. Опитай да я качиш отново.

Извинявай, но така и не разбрах как да ги качвам тия файлове. Май трябва да са с разширение .gif а в снимка.бг мога да качвам само .jpg. Това са ни наталите и композита http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19157973.big (дано се вижда, ако не - има и датите на раждане и на двамата)

Мисля, че в момента транзитната Венера и Луна в Лъв нещо ни влияят  (нали си имаме Слънце и стелиум в Лъв)

*

tanina80

« Отговор #296 -: Юни 16, 2010, 12:50:41 pm »
kris понеже пускаш от време на време някакви мнения свързани с Хирон, какво според теб значи това, че в композита, който съм пуснала по-горе и двамата сме с Хирон в Телец, и в композита Хирон Телец се пада в края на 5-ти дом  :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #297 -: Юни 16, 2010, 12:55:16 pm »
kris понеже пускаш от време на време някакви мнения свързани с Хирон, какво според теб значи това, че в композита, който съм пуснала по-горе и двамата сме с Хирон в Телец, и в композита Хирон Телец се пада в края на 5-ти дом  :-\
Ще си позволя да споделя мнение по въпроса.
Това че имате еднакъв по знак Хирон, означава, че сте връстници и нищо повече. Но в кой дом попада твоя Хирон и в кой дом попада неговия, има голямо значение при синастрията. В тази сфера има някакво разочарование или болка от сорта без вина виновен.
А за Хирон в Композит или Комбин, ще оставя по-знаещите да се изкажат.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

tanina80

« Отговор #298 -: Юни 16, 2010, 01:01:27 pm »
Мерси  :wub:

В синастрията - при мен неговия идва в моя трети дом, а при него моя Хирон отива при неговия -  в седми дом (на партньора) - дали затова по default аз съм виновната за всичко  :P
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 01:07:17 pm от tanina80 »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #299 -: Юни 16, 2010, 01:33:02 pm »
Мерси  :wub:

В синастрията - при мен неговия идва в моя трети дом, а при него моя Хирон отива при неговия -  в седми дом (на партньора) - дали затова по default аз съм виновната за всичко  :P

О, да разбира се ти ще си виновна по всички върпоси засягащи 7 дом, а ти ще го упрекваш по всички въпроси засягащи 3 дом
Сопо, това не е болка за умиране, може да се преработи.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева