Белика, аз много пъти съм споменавала, че лично за мен попадането на лични планети в 8 партньорски дом в синастрията е силен фактор за кармичност. И двамата партньори изпитват усещането, че съдбата не случайно ги е събрала и че пътят, който трябва да извървят няма да е посипан с цветя и рози. СЛВ върху партньорски АЦ и в същото време в съвпад с У5 (Уран) подсилва кармата, говорейки за болка свързана с любовта и децата. Имало е дълбоки чувства (Венера тригон Плутон), имало е страст (Венера каре Марс, Марс тригон Луна ...), имало е разбиране (Луна секстил Луна, Слънце, Меркурий), но е имало и несигурност (Слънце квадрат Уран). Ценители сте биле на красивото, на изчщното (Венера тригон Юпитер). Комуникацията е била на много високо инелектуално ниво (огледален съвпад Слънце/Меркурий с МЦ). Липсвали са крайности (добър стихиен баланс).
Не пишеш дали е имало съвместно съжителство, но изглежда, че е имало такова, поне композитната карта говори за това (Слънце в/у МЦ в съвпад с У4 Сатурн).
Любовта ви е събрала или на студенската скамейка или в чужбина (У1 – Везни в 9 дом). И композита показва, че комуникацията е била на много високо ниво.
Трябвало е да преодолявате много трудности и в повечето случаи ти си поемала голямата отговорност и си страдала (много наранена Луна). Марс е участвал ама повечето на приказки (Марс каре Меркурий), давал го е по-спокойно (Марс в Телец). Докато при теб нещата са биле много по-сериозни. Искала си да промениш изцяло нещата (Луна в квадратура със Слънце, Меркурий, Венера, Сатурн).
Любовта е била водеща (У5 в първи композитен дом), но за съжаление не е била достатъчна (липсва подкрепата на останалите планети, Уран е много наранен). В течение на времето, любовта, децата и удоволствията от живота са останали една химера.
Ако е имало семейно съжителство, то комбина почти преповтаря всичко това. Краят на връзката ИЦ с управител Сатурн, който е връх на тао-квадратура, въпреки доброто му домово разположение, е нямал достатъчната подкрепа на останалите планети.