Стела, по синастрията ще ти кажа най-важното, което виждам. Твоите светила му аспектират много добре една от най-важните планети в картата му /управителя на АЦ – Плутон/. Тук без никакво съмнение може да се каже, че си му влязла „под кожата”. Твой Нептун на асцендента му – ти си му муза. Да не говорим пък колко е омаян от теб /Нептун ти тригонира Венерата му/. Може да познаете вътрешните си състояния без думи. Помежду ви има много финни вибрации /Луна секстил Нептун/.
В емоционален план може да се каже, че всичко е наред /луните и слънцата в приятелски знаци – секстил, въпреки, че астро не ги показва, аз ги отчитам/. Той е роден по Новолуние, ти също, нодалните оси са се ангажирали много здраво също /имате 9 г. разлика затова е така/, управителите на двата 5ти дома/негов и твой/ са в една стихия /тук може да се отчете също един тригон/, твоят управител на 8ми дом е в хубав тригон с неговия управител на Асцендента – сексът за него с теб е запомнящ се. Хубава синастрия! Единственото, което ме притеснява е квадратурата Нептун/Венера. Ти знаеш значението й. Мога обаче да те успокоя, че Близнаци на К8 недава много сексуални връзки в един и същ период, когато в 8ми дом се намира Сатурн /аз съм жив пример/. Лошото е, че в осмия му дом има още един малефик /Марс/, който е управител на 5тия му дом и не знам той какви ги върши. С една дума наблюдавай го човека. Не ми се вярва да прави „магарии” ама може ли да имаш вяра на мъж?

А и ти с тоя твой Юпитер в 8мия му дом – мисля че си му достатъчна

. Имате една таоквадратура, която един Господ знае как ще се прояви. От една страна и двата Юпитера са включени в нея и могат да смекчат нещата, но от друга два малефика участват, а ти знаеш какъв е подъл понякога Юпитер. Дано да греша.
Току що видях, че неговия Нептун е ретрограден, значи пиши го в/у твоя асцендент.
Синастрията ви е добре енергийно сложена. Стихиите са балансирани. Не липсва нищо. Има чувства, има емоции, има разбиране, има хубав секс ... Супер!
Ще погледна по-късно и композитната карта.