Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210645 Прегледи
Re:Композит
« Отговор #500 -: Октомври 13, 2010, 03:46:02 am »
пробвай без тиретата  :lol: не знам... :-\

Това е югоизточно от Париж май. Задай Париж  :lol:

Située dans la banlieue sud-est de Paris

http://fr.wikipedia.org/wiki/Saint-Maur-des-Foss%C3%A9s
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #501 -: Октомври 13, 2010, 03:50:02 am »
Качвам композита:

и синастрията на Джони и Венеса

Докато дишаш...надявай се!

*

holanda

« Отговор #502 -: Октомври 13, 2010, 04:01:00 am »
композита на Деп и В.Парадис. Сатyрн в 7 дом хаха..хората ги обичат.Планетите в 1 дом са определящи за връзката,Асц във Везни-обичат се неjно,но може би не им липсват проблеми,заради опозицията със Сатyрн в 7 дом.Може да правят компромиси и да поддържат нереалистично отношение един към друг за пред хората.Както Том Круз и неговата,които си правят бебета,за да скрият тайната,че Круз е гейче  ;D.

Е,не съм кой знае колко очарована от композита.Индикира за проблеми.

*

Vision

• 3523
« Отговор #503 -: Октомври 13, 2010, 04:06:56 am »
композита на Деп и В.Парадис. Сатyрн в 7 дом хаха..хората ги обичат.Планетите в 1 дом са определящи за връзката,Асц във Везни-обичат се неjно,но може би не им липсват проблеми,заради опозицията със Сатyрн в 7 дом.Може да правят компромиси и да поддържат нереалистично отношение един към друг за пред хората.Както Том Круз и неговата,които си правят бебета,за да скрият тайната,че Круз е гейче  ;D.

по композита мисля, че сатурн в седми е защото са затворени като двойка, не обичат публичността..
а с тези планети в пети- юпитер, венера и меркурий- не мисля, че им е скучно един с друг..и то венера и мерк в риби, много са нежни и романтични един с друг..но за марс във везни, първи дом, у7 и у8..тука мисля, че нещо куца в секса..а може и просто да злобея от завист..ама не ми се вярва, все пак Джони е близнаци- не ме е яд.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #504 -: Октомври 13, 2010, 04:10:23 am »
 Мен ми прави впечатление , че в синастрията пък има много интересен съвпад на луните с  възлите.

И квадратурата Уран Марс/-   Венера/ Меркурий.

Хем няма оттърване , с тия възли, хем има взаимно нараняване. :unsure:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

holanda

« Отговор #505 -: Октомври 13, 2010, 04:16:49 am »
..но за марс във везни, първи дом, у7 и у8..тука мисля, че нещо куца в секса..а може и просто да злобея от завист..ама не ми се вярва, все пак Джони е близнаци- не ме е яд.. :P

Марс в 1 дом поставя акцент над сексуалното привличане и по принцип двойките с такова положение са наистина сексуални.Имам 3 познати двойки с Марс в 1 дом-е,не са от най-свенливите,дори пред хора.А за позицията във Везни-100 % ще има нещо ..пък и като я гледам тая Парадис,не знам дали изобщо прави секс.Ама секс,нали..секс...!!!   ;)

иначе и на мен Дjони-то не ми действа кой знае колко.Даже хич  :lol:

« Отговор #506 -: Октомври 13, 2010, 04:24:07 am »

А пък какви нежни ръчички има.... ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #507 -: Октомври 13, 2010, 04:30:26 am »

Марс в 1 дом поставя акцент над сексуалното привличане и по принцип двойките с такова положение са наистина сексуални.Имам 3 познати двойки с Марс в 1 дом-е,не са от най-свенливите,дори пред хора.А за позицията във Везни-100 % ще има нещо ..пък и като я гледам тая Парадис,не знам дали изобщо прави секс.Ама секс,нали..секс...!!!   ;)

да, марс по дом е на трон, но по знак е в осемнайста глуха, та явно това, което показват- само те си знаят каква е всъщност истината под юргана..ама и жена козирог, както съм чувала, не е ли нещо наистина мощно /като скорпион/ да я запали, направо си е камък..а близнаците са много далече от скорпиона..но със сигурност имат някаква романтична връзка помежду си, а и деца, доколкото си спомням, които да ги държат заедно..това заради силният пети дом..нещо като тихо пристанище след редицата неуспешни връзки за всеки по отделно и медииният шум..в уикипедията погледнах предишните връзки на Деп, все са от по 3-4 години..явно толкова му е бил лимита, а сега 12 години..щом е прескочил с нея и урановата опозиция, сигурно ще си изкарат двамцата до дълбоки старини в дълбокия френски прованс..да са живи и здрави.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #508 -: Октомври 13, 2010, 04:31:07 am »
Много интересни карти а и двамата са много готини!Ванеса-колко много съм я харасвала в пебертетските си години и Джони-добър актьор!
Композита:определено връзката между тях е силна а партньорските отношения са видни по остта АС-ДС Везни-Овен-стронното е че между управителите аспекта е сексиквадрат :-\.Венера е в 5-ти дом обичат се разбират се (аспекта с Меркурий) и са щастливи заедно(аспекта с Юпитер) и добре възпитават децата си.Много силна  връзката между тях  и да не кажа неразрушима - оста 6-12дом и опозицията между Слънцето и Плутон оста 1-6дом луна в опозиция със Сатурн.Управителите на ДС и МС са в първи дом да те определено блестят пред света като двойка.Луната е в съвпад със СЛВ-кармата ми е обединени като двойка да преодоляват препятствията на външния свят който им е до болка познат-сега са едно цяло в този живот.Сатурн в 7-ми подхождат с отговорност към семейството още повече че Сатурн е управител на 4-ти искат да се уединят и никой да не научава за проблемите в дома им.

*

holanda

« Отговор #509 -: Октомври 13, 2010, 04:42:54 am »
страхотна интерпретация,Marygadje  :blink:

Vision,то ако е имало нещо пикантно между тях,досега да е излязло наявe  ;D.Папараците никога не спят.Сигурно секса не им е най-големия приоритет,но пък понякога заради него не успяваш да погледнеш навътре в партньора ...Та в тоя ред на мисли,няма какво да ги мислим  ;D

« Отговор #510 -: Октомври 13, 2010, 04:51:28 am »
Синастрията:много двойни подчертавания :rolleyes:.Обатни възли за което Дивна по нагоре писа и отново съвпад двоен при това на СЛВ и Луна при това в опозиционни знаци.Много секс  :57: Марс-Венера опозиция и Марс-Венера квадрат а и Венера квадрат Плутон и доста спорове Марс-Меркурий отново опозиция и квадрат!Тя го е направила доможар а той я вдъхновява и приземява.Обичат се Луна секстил Венера и Меркурий и Луна секстил Нептун опиянени са.Неговия Юпитер в неин 5-ти нейното Слънце в негов 5-ти е щастливи са заедно.Хм странно и двамата имат Сатурн в 7-ми мисля че и за двамата беше брак след Сатурновия възврат и се намират в тригонални знаци.

« Отговор #511 -: Октомври 13, 2010, 04:56:08 am »
страхотна интерпретация,Marygadje  :blink:

Vision,то ако е имало нещо пикантно между тях,досега да е излязло наявe  ;D.Папараците никога не спят.Сигурно секса не им е най-големия приоритет,но пък понякога заради него не успяваш да погледнеш навътре в партньора ...Та в тоя ред на мисли,няма какво да ги мислим  ;D

О мерси но тя картата сама си говори!мисля че едва ли ще допуснат да се намеси някой колкото и да са добри папараците.

*

Divna

« Отговор #512 -: Октомври 13, 2010, 06:26:57 am »
Ива, не знам коя карта на кой е? Да предположим, че от вътрешната страна на синастрията си ти, а от външната той.
Тогава нещата стоят по следния начин:
1. Той обича да се забавлява с теб, да прекарвате времето си заедно, да те чувства близо до себе си /твое Слънце в негов 5ти дом/.
2. Чувства те приятел /твой К11 върху негов Асцендент/.
3. В представите му ти покриваш неговите нужди от добър партньор, такъв който би го разбрал винаги, би положил грижи за него ... /твоя Луна в съвпад с негов Десендент откъм 6ти дом/. Той вижда в теб партньора от който не би се срамувал да представи пред обществото, с който би споделил живота си /твой Меркурий върху негов Десендент откъм 6ти дом/.
Може още дълго да продължавам в тоя дух.
Желая само да ти кажа, че много хора може да си мечтаят за вашата синастрия. Имате достатъчно обвързващи аспекти, такива които да ви държат дълго време заедно  :blink:.
Виждам, че управителя му на 4ти дом /Марс/ е в края на 7ми. Затова ли те притеснява Марс в 4ти дом в композитната карта? Не се притеснявай, не виждам да има кавги в дома ви /ако решите да живеете заедно/. Марс в картата на приятеля ти не е агресивен въпреки, че прави някое друго каре, като например с Уран, но твоят Сатурн там ще му се наложи, с една дума ще го превъзпита, а и Марс в Рак /търпи на превъзпитание/  ;).
В композитната карта Марс е почти в 5ти дом. Приеми, че не всички планети могат да бъдат добре аспектирани и да са на трон по знак и дом. Ако беше така щяхме да сме в Рая, а не на земята.  ;D
От композитната карта добре се вижда, че в началото на връзката има спънки /управителя на Асцендента - Сатурн е в 7ми дом и получава не дотам добри аспекти/. Ти сама казваш, че сте имали проблеми идващи от външния свят. Е, то затова звездите са го изписали така точно. Разцветът на връзката също не е безоблачен период /МЦ - Плутон, се намира в 9ти дом(слаб по дом и знак) и получава квадратура от Сатурн  (отново около вас има кой да ви се бърка, да ви нарежда и да ви съди). Но връзката ще оцелее, защото Плутон няма да се остави на Сатурн  ;). Той получава много хубави аспекти от стелиума в 5ти дом и това е най-важното. 5ти дом са чувствата, емоциите, любовта. В пети дом е вашето ядро /Слънцето/.
Краят на връзката ще е вашето семейно гнездо, което ще бъде една истинска идилия/управителят на 4ти дом - Венера се намира в 5ти на трон по знак в съвпад със силното ви Слънце (на трон по дом).
Успокой се Ива! Хубавото тепърва ви предстои!
Обичай и се остави да бъдеш обичана!

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #513 -: Октомври 13, 2010, 06:47:40 am »
Дивна, много ти благодаря, това ми помага :) Моя близка беше гледала картите и така и не видя данни за брак, а просто за продължителна любовна връзка...не знам, може по прогресии и дирекции пък това да е видяла...аз не съм толкова напред. Иска ми се да е така, както си написала!  :blink:

*

Divna

« Отговор #514 -: Октомври 13, 2010, 06:48:47 am »

Имат силно начало, бързо са се сформирали като двойка /Марс в 1ви дом/. Имат много вълнуваш разцвет на връзката. Идеята, че са създадени един за друг /МЦ с управител Луна, която е в 1ви дом в съвпад със СЛВ/. Но краят им е неизбежен /слаб 4ти дом/. Ще има скандал около тях най-вероятно  ;). Младежът ще загуби тръпката към девойката /синастрията го показва/.  :-[

*

Divna

« Отговор #515 -: Октомври 13, 2010, 06:50:19 am »
Дивна, много ти благодаря, това ми помага :) Моя близка беше гледала картите и така и не видя данни за брак, а просто за продължителна любовна връзка...не знам, може по прогресии и дирекции пък това да е видяла...аз не съм толкова напред. Иска ми се да е така, както си написала!  :blink:

Сложи ако желаеш картите ви с транзитите и прогресиите. Сложи и соларите.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #516 -: Октомври 13, 2010, 07:34:05 am »
качвам progressed composite от астр.ком с транзити. Малко ми е неудобно да пълня темата с толкова мои карти, затова не качвам соларите, но ги погледнах...тази соларна година и за двамата изглежда трудна и напрегната, с тао-квадрати сатурн-уран в квадрат с венера и сатурн-юпитер, квадрат с венера пак, както и уран-сатурн - към плутон - това при него, а при мен - абсолютно същите  плюс Нептун-марс в квадрат със слънце...изобщо напрежение :). Успокоението обаче е, че в следващата соларна година ве4е ги няма и при двама ни и положението е доста по-ведро - със стелиум венера, юпитер, марс, меркурий при мен в 5-ти дом и пове4е положителни аспекти, при него също е малко по-спокойно - със слънце в 7-ми дом, стелиум венера, меркурий и юпитер в 6-ти, квадрати между сатурн, уран и плутон...само не знам квадрата слънце 7-ми дом - нептун 4-ти дом как да го разглеждам...? :-[ У4 е в 5-ти, Упр. на куспидата на 7-ми си е в 7-ми...

*

Divna

« Отговор #517 -: Октомври 13, 2010, 07:48:55 am »
Ива, сигурна ли си за часа? Има разминаване в двете карти /в синастрията и тук/.

« Отговор #518 -: Октомври 13, 2010, 08:01:14 am »
Извинявам се, че така влизам в темата, но имам малко глупав въпрос към Дивна :-[

Дивна  :blink:, има ли постоянни аспекти в прогресивно-композитните карти, които да потвърждават продължителното съвместното съжителство, въпреки че всяка карта е различна?
Разглеждах прогресивно-композитните карти на познати с брак над 20, 30 г. Картите не са много впечатляващи, но в една от тях наблюдавам постоянен аспект със Сатурн.

*

Divna

« Отговор #519 -: Октомври 13, 2010, 08:11:10 am »
Извинявам се, че така влизам в темата, но имам малко глупав въпрос към Дивна :-[

Дивна  :blink:, има ли постоянни аспекти в прогресивно-композитните, които да потвърждават продължителното съвместното съжителство, въпреки че всяка карта е различна?
Разглеждах прогресивно-композитните карти на познати с брак над 20, 30 г. Картите не са много впечатляващи, но в една от тях наблюдавам постоянен аспект със Сатурн.

Романтика, за Progressed composite chart ли питаш?
Ако е за тази карта, да и аз съм забелязала, че Сатурн в хубав аспект особено със Слънце държи здрава връзката. Като цяло Слънце тригон Сатун в партньорските карти е сигнал за продължителна връзка. Но има и други показатели също. Не бива да се разчита само на този.

В тоя вид карти Луна също е много действаща. Тя сменя по-често знака и дома и съответно аспектите, така че тя е много показателна за емоционалния живот на двойката през определен етап от тяхното съжителство.