Еми поне има готина шефка (в неговите очи)... С новата принцеса нещата май вървят в посока на блестене заедно пред хората, отделяне на голямо внимание на имиджа, статуса, как ги възприемат другите - композитно Слънце, композитен У1 и У10 Меркурий и композитен Сатурн са в 10-ти дом. Обаче може и от време на време да се боричкат за власт, кой да има последната дума, кой да бъде по-добрият - Слънце и Меркурий в квадрат с Плутон. Друга интерпретация, която ми хрумва за този аспект, както и за съвпада Меркурий/Сатурн, е че няма да им е лесно заедно да приемат и предприемат промени във взаимоотношенията си, ако се наложи да правят такива. У1 в съвпад със Сатурн би могъл да показва разлика във възрастта или статуса им, но би трябвало да е добър аспект за по-трайно обвързване. Отново Луна в 5-ти дом (както и предния му композит) - емоционална близост, романтика, нежност, но докато в предишната карта емоциите може да са били изживявани силно и дълбоко на вътрешно ниво (Луна в Риби), в тази връзка те могат да бъдат споделяни и то не само помежду им, а също и с широк кръг от хора - приятели, познати (Луна във Водолей). Тук любовта не бива да ограничава двамата, а напротив - да им дава криле да израстват интелектуално и духовно. Надявам се, че двамата си подхождат интелектуално, защото въпреки, че Слънцето и У1 се намират в Рак, не мисля, че разпределението на ролите помежду им ще е съвсем традиционно. По-скоро пред хората ще изглежда, че играят традиционни роли във връзката си (Слънце и Сатурн в 10-ти дом), но с У1 Меркурий и водолейска Луна и за двамата ще е важно да виждат в другия не само сексуален партньор, но и приятел по сърце и ум. Няма да пропусна, че между тях би трябвало да има интензивно сексуално привличане, съдейки по тригона Венера/Марс - въздушен тригон, подкрепен от Уран (композитен У5). Отново, сексът трябва да възбужда не само тялото, но и ума.
Транзитен Сатурн ще бъде стационарен точно върху композитния им Уран (У5). Чудя се дали това ще направи чувствата им по-трайни... :rolleyes:
А, да, и да те предупредя, че не съм екстерт, така че не вярвай на написаното от мен.