Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210737 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Композит
« Отговор #740 -: Май 01, 2012, 02:25:56 pm »
Mарая, благодаря з алинка и информацията, наистина не бях срещала това за 11ти дом!

Мислиш, че Сатурн в 7ми не пречи срещу Асц? Мен и този Нептун на МЦто ми е някакъв... никакъв. И лУна в 6ти, но пък гледам секстил на Слънцето в 7ми... Уж да не давам лъжливи надежди на момичето, но пък и не искам да изпадам в излишен песимизъм. Ще й кажа, че има основа. нататък... от тях си зависи, макар че синастрията им не е първа хубост, но не е и трагично зле.  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #741 -: Май 01, 2012, 02:31:17 pm »
Mарая, благодаря з алинка и информацията, наистина не бях срещала това за 11ти дом!

Мислиш, че Сатурн в 7ми не пречи срещу Асц? Мен и този Нептун на МЦто ми е някакъв... никакъв. И лУна в 6ти, но пък гледам секстил на Слънцето в 7ми... Уж да не давам лъжливи надежди на момичето, но пък и не искам да изпадам в излишен песимизъм. Ще й кажа, че има основа. нататък... от тях си зависи, макар че синастрията им не е първа хубост, но не е и трагично зле.  :-[

Няма как да го срещнеш... ;D Малко от астролозите сме готови да даваме и споделяме... ;) ;D

Аз ти давам гаранция за дълготрайни и узаконени отношения по този композит. Разбира се, че часовете и данните трябва да са точни и прецизни.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #742 -: Май 01, 2012, 02:37:21 pm »
Квадратът Марс/Нептун е доста широк, но съм срещала интерпретация в посока на невярност, изневяра в композитни карти. При Нептун на МС можете да работите съвместно по творчески проекти, особено подкрепящо е положението светилата по знак - Везни и Лъв и благоприятните аспекти на Нептун към тях. Но може да има опасност да не сте особено практични в ежедневието, общите ви цели може да се губят, размазват. За да сте щастливи заедно, се нуждаете от много романтика, нежност.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #743 -: Май 01, 2012, 02:44:13 pm »
Марая, ще го тръшкам в сеното значи.  ;D Моят по 11ти дом имам предвид. А на момичето с този 7ми дом ще кажа какво си казала.  :blink:

Mirabella, не е мой композита, те са малко нетворчески личности, дано не е изневяра, де.  :( Момичето все нещо не уцелва, надявам се този път да случи. Мен Сатурн опозе на Асц ме притесни също... Ако Нептун се прояви тук с романтика би било най-прекрасното проявление! Сега са влюбени и всичко е горещо, но нататък... Иначе ми харесва Слънцето в 7ми, че и във Везни, венера и тя там, освен другите. Харесва ми секстила Слънце-Луна, съвпадаът с Плутон ще даде пламък (то и сега е видно това!), Нептун тригон Луна ... от 10ти към 6ти ан работа ми избива, но пък може и ежедневието да касае, както ти казваш. Съвпад Марс-Сатурн не ми е много симпатичен, Марс ограничен ще се чувства ми се струва, но пък може Сатурн да даде дисциплина и да канализира енергията тук...

*

Grace

• 2257
« Отговор #744 -: Май 01, 2012, 05:04:34 pm »
Здравейте  :blink:

какво мислите за този композит ? всички мнения са добре дошли 

« Отговор #745 -: Май 01, 2012, 06:46:58 pm »

Според мен тази връзка ще премине през някаква промяна, заради последния градус на АСЦ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #746 -: Май 01, 2012, 06:48:27 pm »
DA...Връзката е кармична...По СЛВ в прогресивната карта на композита...В момента възела е в точен градус.
В прогресивните карти също има индикации... :rolleyes:
Мисля, че мъжа е предприел първи стъпката към теб... :blink:
Връзката Ви е много силна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #747 -: Май 01, 2012, 07:13:23 pm »
Винаги съм знаела, че има нещо кармично между нас, дори когато Астрологията не беше в компетенцията ми.
Марая, благодаря за анализа и отделеното време, от тук нататък всичко е в Божиите ръце!

Няма такива ръце... :blink: Ръцете на БОГ са твои...Защото ти си негово творение... ;). Така, че всичко е в ръцете на партньора и в твоите ръце...Вие сте инструмента...,замисъла е някъде другаде... ;)...Вие просто го изпълнявате и се учите...
Когато Сатурн застане на 10* в скорпион за последен път при транзита...е твърде възможно да узаконите връзката си...При тази връзка говорим за периоди, които са критични на всеки 7г... :blink:

Успех!

*

Grace

• 2257
« Отговор #748 -: Май 01, 2012, 08:07:54 pm »

Според мен тази връзка ще премине през някаква промяна, заради последния градус на АСЦ.

благодаря за казаното, но би ли споделила по-точно какво имаш предвид ?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #749 -: Май 01, 2012, 09:56:29 pm »
Ronia аз също бих изказала мнение по композита, който постна.

Според мен отношенията (ако се дава по натали и транзити да са заедно) ще се развият, макар, че могат да почнат много нестабилно и необещаващо. Сатурна е опозе АЦ, но е в съвпад с ДЦ, което е тук ключовото. Секстила между луната и венерата и нептуна на МЦ ме кара да смятам, че тези хора са сродни души и любовта им ще стане много силна във времето. В отношенията на тези двамата има много нежност и дипломатизъм, които идват повече откъм мъжа, той е уравновесен, жената би трябвало да е лудата емоция, но се допълват.

Ако не се лъжа...нептун прави квадрат към сатурн и марс, които са в съвпад- двойката ще бъде изправена пред трудности идващи от външният свят, които...ще подлагат на тест единността им.

:-[
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Grace

• 2257
« Отговор #750 -: Май 01, 2012, 10:03:36 pm »
ами тъй и тъй си почнала, дай мнение и по композита, който съм постнала  :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #751 -: Май 01, 2012, 10:20:14 pm »
zikovu , право в целта по отношение на трудностите отвън! Адмирации! Връзката им, ако се преборят да се развие, ще е анти правила, анти общество, анти роднини... Много анти. Не знам доколко той е силен да се изправи срещу това, защото от неговата страна ще е антито в най-силна степен, момичето е по-облагодетелствано. Но напорът отвън ще е сериозен. За останалото, много красиво си го написал(а), за романтиката и любовта. Дано. Аз съм романтичка и като видя любов подложена на обстрел, скачам за любовта.  :-[

А, да, права си и за несигурното начало - той до момента мен лично не ме впечатлява като способен да застане до момичето и анти останалите, затова не знам какво да й казвам. Има силна тръпка, има интерес, има влюбване, но... Не знам, може повече време да му трябва, да, по-уравновесен е в общи линии, тя се хвърля.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #752 -: Май 01, 2012, 10:22:30 pm »
Grace: точно почвах  ;D

Първото, което ще кажа е УоУ- гранд трин в композит- ей това е вече събитие по Съдба! За жената особенно е от огромно значение да научи уроците от тази връзка. Може да боли в тази връзка- хирона на е на ДЦ. Но това за мен е голяма любов- видя ли урана в първи дом знам, че ще е бурна любов...но ще е щастлива- венерата си е на трон и по знак и по дом, че и съвпад с юпитер, в телец- няма толкова щастливи емоции! Макар хирона. Тези хора, чрез болка чрез някакво препятствие ли ще се съберат :-\ тук има Сатурн съвпад Марс в 3ти дом- някакви проблеми от семейства и роднини на тези хора?

Мъжа- много влюбен! Жената много кармично обвързана. Ако тези двамата други хора не съумеят да ги разделят- могат да са много щастливи заедно....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #753 -: Май 01, 2012, 10:28:45 pm »
Ronia..гледайки композита съм много обнадеждена!

Подвижните оси като ги видиш в композит АЦ ДЦ- смятай месеци дорде се изяснят отношенията!

Успех на влюбените и не натискайте момчето! ;D

Съвпада саурн марс дава трудности, които Ще бъдат преодоляни (нали композита е предсказателен  ;) )Мъжа обича страстно и много вярва в тази Либов...

При композита на Грейс повече се притеснявам, защото сатурн съвпад марс прави Тао квадратура към АЦ и Хирон ДЦ. Управителката на АЦ е Венера..т.е...е там нещата ще са подложени вече на доста по- силно изпитание- трудностите имат за цел да разрушат любовта...
« Последна редакция: Май 01, 2012, 10:40:08 pm от zikovu »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #754 -: Май 01, 2012, 10:31:48 pm »
Момчето даже не е задължено да се срещат, оставено е да зрее, но момичето как го преживява... Но много се радвам, че така ги виждате всички нещата, ще й дам надежда, да не увесва нос!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #755 -: Май 01, 2012, 10:44:39 pm »
Звучи чудесно, благодаря :-)

http://www.youtube.com/watch?v=8Qx2lMaMsl8

Казвам това което мисля.... :blink:

Благодаря за поздрава... :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #756 -: Май 02, 2012, 09:12:09 am »
Grace: точно почвах  ;D

Първото, което ще кажа е УоУ- гранд трин в композит- ей това е вече събитие по Съдба! За жената особенно е от огромно значение да научи уроците от тази връзка. Може да боли в тази връзка- хирона на е на ДЦ. Но това за мен е голяма любов- видя ли урана в първи дом знам, че ще е бурна любов...но ще е щастлива- венерата си е на трон и по знак и по дом, че и съвпад с юпитер, в телец- няма толкова щастливи емоции! Макар хирона. Тези хора, чрез болка чрез някакво препятствие ли ще се съберат :-\ тук има Сатурн съвпад Марс в 3ти дом- някакви проблеми от семейства и роднини на тези хора?

Мъжа- много влюбен! Жената много кармично обвързана. Ако тези двамата други хора не съумеят да ги разделят- могат да са много щастливи заедно....

zikovu  :blink: , интересна интерпретация  :blink: мерси
освен бурна, Уран в 1-и и опозиция Венера дава и нещо необичайно, нетрадиционно в тази връзка. както и множество раздели и събирания т.е. доза нестабилност. всичко останало си го има, разбира се.
не мога да разбера обаче, въз основа на какво съдиш за следното:

Цитат
Мъжа- много влюбен! Жената много кармично обвързана

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #757 -: Май 02, 2012, 09:18:40 am »
 :blink:

Сега не мога да отворя картата, но видях слънцето в 5ти дом..в риби? Мечтателност, идеализъм, слънцето е щастливо в 5 дом- у дома си.

Жената е съвпад Нептуна част от град трина с Лилитката.

Гледам в композитите мъжа като слънце, жената - луна.

*

Grace

• 2257
« Отговор #758 -: Май 02, 2012, 09:28:50 am »
да, щастливо Слънце в 5-и в Овен, съвпад Меркурий - комуникацията и обмяната на информация е съществена част от тази връзка.
Луна съвпад Нептун - има романтика  :blink:

в композита светилата не са наранени, но тао квадрата на Марс и Сатурн към 1-7 дом не звучи добре.
много ми е интересен погледа отстрани, така че давайте мнения, моля  :blink:

а имате ли наблюдения как влияят транзитите върху композит, защото на Сатурн му предстои последно преминаване над Асц ?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #759 -: Май 02, 2012, 10:58:50 am »
как виждате този композит?
аз освен един прогресивен съвпад на слънце и луна в телец /5-ти дом/, нищо друго положително не виждам и ако не бях толкова хлътнала, сигурно нямаше да се притеснявам.
да натискам ли спирачките или да се оставя на любовта, никой не може да ми каже това, но е факт, че ужасно ме е страх.

уточнявам,че за час на раждане на мъжа съм взела Слънце съвпад АЦ.
« Последна редакция: Май 02, 2012, 11:45:39 am от Рая »