Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210777 Прегледи
*

nkara

• *
  • 172
Re: Композит
« Отговор #800 -: Май 06, 2012, 06:05:42 pm »
Може да доведе до обвързване , но узаконяването е друга работа . за узаконяването ти трябва фактор осми дом финализиране на седмия или Юпитер , но при всички положения ще са като обособена двойка .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #801 -: Май 06, 2012, 06:08:38 pm »
Може да доведе до обвързване , но узаконяването е друга работа . за узаконяването ти трябва фактор осми дом финализиране на седмия или Юпитер , но при всички положения ще са като обособена двойка .

Пратих ти нещо на лични...При мен се случи това...От играчка..стана обособена двойка...А прогресивния композит е доста показателен...Ти как мислиш за ПР.Композит?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #802 -: Май 06, 2012, 06:10:38 pm »
да, аз обвързване по принцип имах предвид. изобщо не говоря за брак с подпис.
но ме накара да се замисля за 8-и дом и Юпитер ... интересното е, че транзитен Юпитер скоро ще премине в 8-дом на композита и ще се позадържи там. Макар че, ако трябва да съм откровена, хич не му вярвам на Юпитер  :blink:

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #803 -: Май 06, 2012, 06:19:08 pm »
да, аз обвързване по принцип имах предвид. изобщо не говоря за брак с подпис.
но ме накара да се замисля за 8-и дом и Юпитер ... интересното е, че транзитен Юпитер скоро ще премине в 8-дом на композита и ще се позадържи там. Макар че, ако трябва да съм откровена, хич не му вярвам на Юпитер  :blink:
  Това трябва да се потвърди както в общия хороскоп така и в индивидуалните ви карти , защото  композита сам по себе си не е определящ .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #804 -: Май 07, 2012, 11:07:39 am »
много бих желала да постна в тази тема коментар на Зъболекар от "Синастрия", в случай, че на по- късен етап тези теми се изчитат от други хора- полезно инфо!

:blink:

"Re: синастрия
« Отговор #3062 -: Май 06, 2012, 09:39:10 am »Цитат
--------------------------------------------------------------------------------

най -бързо може да си направиш изводите с един композит в астрокома . Търсиш в него в кои домове са ви поставени планетите . Напълнен с фигурки първи дом , води до някаква личностна ангажираност , пети дом с фигурки /хубаво е там да са венера , луна , юпитер / пък показва , че има емоционална ангажираност в положителна насока , девети дом пълен с фигурки показва , че ще имате общи духовни търсения , единадесети дом , че връзката ще се префасонира в продължителни приятелски отношения , а винаги се стига до това положение , колкото и страстно да е началото .

след това си погледни осите АСЦ ДСЦ МС  на композита комбинирани с транзит  може да си променяш датата на прогностиката от настройките в астрокома и гледаш движението на бавните планети дали някоя няма да засегне тези точки и ако я засегне какви аспекти образува . погледни си и преминаването на бавните планети върху лунен възел  , което ще ти покаже дали няма да усетиш някоя връзка като прекалено съдбовна .

Виж управителите на първи и седми дом дали образуват някакъв аспект . това е един от показателите за сигурни отношения . аспект между слънце и луна  също .

Сигурно ще изпусна още някоя подробност , но това са нещата , които ще ти помогнат като насоки в началото ."
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #805 -: Май 07, 2012, 11:35:17 am »
Да допълня ЗЪБОЛЕКАР, :blink:
Лунациите са много важни при прогностика , както и затъмненията ,които аспектират основните планети в композита.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #806 -: Май 07, 2012, 11:44:35 am »
Много в важно първо да опознаем собствените си желания и хороскопи . Всеки един има индивидуални потребности , затова се започва с личен хороскоп  . После може да се направи синастрия за да се види кой по какъв начин възприема партньора /да се погледнеш през очите на отсрещния / , после се построява композит , който показва как ще са в първите си контакти и как ще се задействат като "гаджета" , а ако се оформят като двойка се гледа комбина . 

*

Марая

• 28287
« Отговор #807 -: Май 07, 2012, 12:30:56 pm »
Стана ми интересно ,че в прогностика на композитната карта включихте и лунациите.Да попитам как бихте интерпретирали предстоящото Слънчево затъмнение съвпад със стелиумът Слънце/Луна/Меркурий в 7-ми дом,тригон Сатурн ? ;)

Твърде вероятно е лунацията да отключи нова посока на отношенията. Възможно е да стане дума и за брак и за узаконяване на отношенията. Ако Сатурн има отношение към някоя от стелиумните планети можем да говорим в конкретика. Редно е да проверим къде попада в натала затъмнението и какво и как аспектира...След което можем да наложим натала и композита.

*

Марая

• 28287
« Отговор #808 -: Май 07, 2012, 12:57:40 pm »
Стана ми интересно ,че в прогностика на композитната карта включихте и лунациите.Да попитам как бихте интерпретирали предстоящото Слънчево затъмнение съвпад със стелиумът Слънце/Луна/Меркурий в 7-ми дом,тригон Сатурн ? ;)

Твърде вероятно е лунацията да отключи нова посока на отношенията. Възможно е да стане дума и за брак и за узаконяване на отношенията. Ако Сатурн има отношение към някоя от стелиумните планети можем да говорим в конкретика. Редно е да проверим къде попада в натала затъмнението и какво и как аспектира...След което можем да наложим натала и композита.

В композита има голям въздушен тригон Слънце/Луна/Меркурий в Близнаци -Сатурн във Водолей-Плутон във Везни ,съответно 7/3/11 домове.Защо да става въпрос за узаконяване на връзка? :-\ Тр. Нептун е квадратура към това затъмнение.В натала е съвпад с оста ДСЦ/АСЦ,тригон с упр.на АСЦ,секстил Слънце. :blink:

Още по-сигурно след поста ти и уточнението... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #809 -: Май 07, 2012, 01:09:05 pm »

В композита има голям въздушен тригон Слънце/Луна/Меркурий в Близнаци -Сатурн във Водолей-Плутон във Везни ,съответно 7/3/11 домове.Защо да става въпрос за узаконяване на връзка? :-\ Тр. Нептун е квадратура към това затъмнение.В натала е съвпад с оста ДСЦ/АСЦ,тригон с упр.на АСЦ,секстил Слънце. :blink:

Още по-сигурно след поста ти и уточнението... :blink:

Благодаря за вниманието,ще се провери дали действа наистина така в композитната карта до следващото затъмнение( в близките 6 месеца). :wink2:

Моля...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #810 -: Май 07, 2012, 01:23:56 pm »
Добре, ето по композита на тез моите "Ромео и Жулиета", по схемата на Зъболекар, пуснах им транзити и гледам, че края на май-началото на юни Венера+Меркурий ще застанат на ИЦто, а Марс на ДСЦто, докато тр Сатурн ще съвпадне с Плутон в 7ми и ще тригонира Юпитер и обратното - тр Юпитер ще тригонира Сатурн/Марс в 7ми. Има ли според вас надежда да се развият нещата при тази конфигурация? Момичето съвсем ще откачи вече...  :-\

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #811 -: Май 07, 2012, 01:26:23 pm »
Добре, ето по композита на тез моите "Ромео и Жулиета", по схемата на Зъболекар, пуснах им транзити и гледам, че края на май-началото на юни Венера+Меркурий ще застанат на ИЦто, а Марс на ДСЦто, докато тр Сатурн ще съвпадне с Плутон в 7ми и ще тригонира Юпитер и обратното - тр Юпитер ще тригонира Сатурн/Марс в 7ми. Има ли според вас надежда да се развият нещата при тази конфигурация? Момичето съвсем ще откачи вече...  :-\
Гледаш само бавните планети , бързите са моментни явления от типа много шум за нищо .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #812 -: Май 07, 2012, 01:29:55 pm »
и си виж и Урана към всички планети в седми дом , но  определено ще има грандиозни промени

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #813 -: Май 07, 2012, 01:33:57 pm »
Не е моя картата, композитния Уран ли? Бавни - Сатурн се връща в 7ми композитен, съвпад с Плутон и тригон на Юпитер, а тр Юпитер тригон на Сатурн/Марс в 7ми. те имат стелиум в 7ми.

Тр Уран точна опозиция на Венера в 7ми.

Погледнах и по лунации, затъмнението ще им тригонира част от стелиума. Дано се задвижат нещата в положителна посока! Мъжът ако не направи нещо...  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #814 -: Май 07, 2012, 01:43:20 pm »
Винаги ли при транзит на външните планети към главните оси,Светилата в композита има някаква събитейност и от какво естество? И при транзитите на кои по-точно можем да говорим за "даване на живот" на композита/връзката? :blink:

Не само в композита...,това е основно правило за търсене на събитийност в астрологията...Външните планети имат по-сложни цикли и по-дълготрайно действат.
Тежък транзит към управителите на кардиналните оси в картата също води до различни промени във връзката.
Живот може да даде всяка планета ...Зависи от гледната точка и от това какво разбираме под "даване на живот"...

« Отговор #815 -: Май 07, 2012, 01:45:01 pm »
Рония, някак ми се струва, че няма достатъчно стабилност в тази връзка. Което ти каза, че "... ще откачи". С квадрат Луна/Уран си е за откачане, ако се стреми към продължителност и сигурност, а насреща получава само сладки романтични обещания (тригона към Нептун на МС) обаче без особено покритие. Когато транзитен Сатурн е бил върху композитно Слънце (или преди това върху Венера) е трябвало да се действа, да му хваща юздите. Сега Плутон и Уран ще раздрусат Венерата в 7-ми. Не съм експерт, затова сигурно греша, но не ми изглежда като благоприятна възможност за задълбочаване на връзката.

*

Grace

• 2257
« Отговор #816 -: Май 07, 2012, 01:51:10 pm »

Рониа, какво се е случило между тези двамата, когато тр Сатурн е минал над композитно Слънце ?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #817 -: Май 07, 2012, 01:58:37 pm »
Ми нищо. Не знам нещо да се е случило. Там проблемът е, че както правилно отгатна zikovu, мъжът е подложен на страхотен натиск отвън срещу връзката. Обещания не е давал, даже е доста резервиран, имам усещането, че води вътрешна борба. Девойката освен да чака, друго няма какво да направи. Ако нещо се е случило при Сатурн върху Слънце, то е останало несподелено, иначе тя щеше да ми го каже. Все таях надежди, че с тези транзити сега нещата могат да се задвижат.  :-\

Пуснах им и прогресивен композит. Луната се катери на ДСЦто, тригон с Юпитер в 11ти, Венерата върви към съвпад със Слънце, но е още на 5 градуса, не знам да го броя ли в прогресия.
« Последна редакция: Май 07, 2012, 02:06:27 pm от Ronia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #818 -: Май 07, 2012, 02:17:54 pm »
Ми нищо. Не знам нещо да се е случило. Там проблемът е, че както правилно отгатна zikovu, мъжът е подложен на страхотен натиск отвън срещу връзката. Обещания не е давал, даже е доста резервиран, имам усещането, че води вътрешна борба. Девойката освен да чака, друго няма какво да направи. Ако нещо се е случило при Сатурн върху Слънце, то е останало несподелено, иначе тя щеше да ми го каже. Все таях надежди, че с тези транзити сега нещата могат да се задвижат.  :-\

Пуснах им и прогресивен композит. Луната се катери на ДСЦто, тригон с Юпитер в 11ти, Венерата върви към съвпад със Слънце, но е още на 5 градуса, не знам да го броя ли в прогресия.

Много е..,не го брой! ;) :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #819 -: Май 07, 2012, 02:22:43 pm »

Много е..,не го брой! ;) :blink:

И аз така предположих. А пр Луна на Дсц? Може да съм наивна, но ми се ще да вярвам, че и с натиск отвън любовта може да се случва в днешно време.  :-\