Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210780 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Композит
« Отговор #880 -: Май 09, 2012, 07:20:23 pm »
зъболекар, ... или брат му  :blink:

колко е продължителността на тая връзка

и изобщо - какво мислиш- може да не изпадаш в подробности :) някъде прочетох колко е як голям тригон, тука има повече...

;D..или сестра му... ;D

Май тая вечер няма да навести сайта...доколкото разбрах... :rolleyes: А много ми трябва...,просто много... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #881 -: Май 09, 2012, 07:21:48 pm »
А много ми трябва...,просто много... :(

ако не е за композит, може и ние с нещо да помогнем?

*

Марая

• 28287
« Отговор #882 -: Май 09, 2012, 07:27:13 pm »
А много ми трябва...,просто много... :(

ако не е за композит, може и ние с нещо да помогнем?

Не е..,ама всички сте бъзли...и много Ви обичам..,но много ме дразните..,защото цитирам:

"може да мине отляво..,а може и отдясно..,а нее може и по средата...абе трябва цялата карта...ооо, тук е трудно защото У18 на К26 и...си е*а куче майката"...

С две думи , колебанието в знаието и интуитивния подход...,често водят до объркване както консултирания..,така и консултиращия... ;D ;)

Имам въпиюща нужда от още един поглед... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #883 -: Май 09, 2012, 07:29:23 pm »

Не е..,ама всички сте бъзли..

ти на кой викаш бъзла, бе? ей

дай въпроса

*

Марая

• 28287
« Отговор #884 -: Май 09, 2012, 07:37:14 pm »
 quote author=Papy link=topic=2309.msg273344#msg273344 date=1336584563]

Не е..,ама всички сте бъзли..

ти на кой викаш бъзла, бе? ей

дай въпроса
[/quote]

:rolf: :tongue2:[ ей сега...точно тук...Некои ора само това чакат ;D..та да разнасят из целия нет...и да направят от мухата слон... ;D

Ще ти го пусна...лекичко на лични... ;D :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #885 -: Май 09, 2012, 09:36:42 pm »
Papy здравей! Бих споделила мнение по композита, ако искаш го приемай, ако искаш- недей :blink:

Накратко- мъжа би трябвало е много властен, активен и изявен във връзката, и стабилността би трябвало да идва от него, но жената във връзката..тя е малко по- особената и повече се дърпа ...като, че не иска да бъде подчинена на сериозните отношения. Иначе добра интелектуална връзка, в която жената изразява несъгласие и обича да спори, това се нрави на мъжа, вербални контакт засилва много романтизма...жената ми идва много странна птица в тази връзка....но с един толкова силен и желаещ я мъж..тя може да си позволи почти всичко :blink:

Обществения живот на двойката обаче няма да се нрави на мъжа, а ще се нрави на жената...нещо свързано с кариерата може да е.. може да е нещо което дразни мъжа, а жената не я дразни...даже напроти!

Така...за продължителността- по инструкциите на Док- Боже, Боже- вижте как си личи, че мъжа иска тази връзка и ще я държи- слънцето прави само сходящи аспекти (без един,де). Жената се чувства особено комфортно заради...общественото положение.  :unsure: (може би) Венера прави сходящи аспекти със Сатурн- У1, Нептун У 9 и Плутон У 5..........еееееееееееееее това е егати стабилната връзка! ;)

А като добавим и големия трин...и това, че У 1 прави сходящ тригон към втори управител на У 7 (щото с 1 само минорен)...значи можем да кажем за този композит:

УАУ! :mellow:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Papy

• 4343
« Отговор #886 -: Май 09, 2012, 09:53:33 pm »
zikovu, интерпретацията ти е доста точна, жената наистина е по-странната в двойката, връзката изглежда стабилна, статуса е добър-поне по мои наблюдения
сега да се върнем на продължителността- според теб е ...мноооого продължителна връзка- така разбрах?

относно жената- по луната ли съдим или по венерата?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #887 -: Май 09, 2012, 09:54:46 pm »
п.с- и само да добавя- това, което ми липсва е земята в този композит....ама аз знаете ли какво си мисля- че ако в синастрията има достатъчно земя...не би бил много голям проблема..мисля... :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #888 -: Май 09, 2012, 09:56:24 pm »
zikovu, интерпретацията ти е доста точна, жената наистина е по-странната в двойката, връзката изглежда стабилна, статуса е добър-поне по мои наблюдения
сега да се върнем на продължителността- според теб е ...мноооого продължителна връзка- така разбрах?

относно жената- по луната ли съдим или по венерата?

Аз съдя по луната за жената. И да- връзката ще бъде продължителна много, много, ако на жената нещо не й прищрака ;D ако зависи от мъжааа...ехе..и 100 живота още ще са женени... Ма тя се прави на много оперена..защото мъжа до нея някак си й го осигурява....да може да има това поведение- така ги разбирам аз нещата. Тя не би трябвало да е глупава...че да изтърве такъв комфорт...малко се съмнявам, че може и да позавърти някой друг любовник с времето...но тя винаги ще си уважава този мъж, до който е..пък и тя цени това състояние на любовта им- по своему.
« Последна редакция: Май 09, 2012, 10:01:52 pm от zikovu »

*

Papy

• 4343
« Отговор #889 -: Май 09, 2012, 09:58:08 pm »
п.с- и само да добавя- това, което ми липсва е земята в този композит....ама аз знаете ли какво си мисля- че ако в синастрията има достатъчно земя...не би бил много голям проблема..мисля... :rolleyes:

в синастрията- жената има 2 планети в земя- неаспектирани :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #890 -: Май 09, 2012, 10:03:12 pm »
Ах!

Аз пък как ги ожених! ;D Извинявам се- не знам дали са женени..защо така говоря!

А мъжа...той какво има в земя?

« Отговор #891 -: Май 09, 2012, 10:05:43 pm »
Работи ли композита, ако хората не живеят заедно, не са живели заедно и нямат намерение да го правят? Качвам карта на мъж и жена, които са във връзка. Аз по инерция започвам да я гледам като синастрична карта или по-скоро тълкувам аспектите както в наталната астрология, а вероятно това е грешно. Все пак картата ми се струва интересна с Луната, овчия стелуим и опозицията с Плутон. Ако имате желание кажете какво мислите - после ще дам обратна връзка и ще допълня аз как я тълкувам. Прави ми впечатление, че някои теми се припокриват със синастрията на двойката.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #892 -: Май 09, 2012, 10:08:10 pm »
Ах!

Аз пък как ги ожених! ;D Извинявам се- не знам дали са женени..защо така говоря!

ами те са като женени
мъжът има в земя един хирон- ако го броим

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #893 -: Май 09, 2012, 10:13:19 pm »
Ах!

ами те са като женени
мъжът има в земя един хирон- ако го броим

мммммммм............кои са планетите на жената- как са разположени по знак и дом...ще е интересно да се погледне натала на жената- транзити, прогресии, дирекции...да се види какво й предстои- мисля това ще е важно- да може да се допълни картината към композита...мисля...и да се погледнат евентуални "бомбени заплахи" от нейна страна ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #894 -: Май 09, 2012, 10:28:42 pm »
за бомбените заплахи - според мен потенциално си права, тя е човек, който на няколко години превключва на друга вълна, което в даден момент може да засегне връзката

п.с. пратих ти на лични данните на жената

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #895 -: Май 09, 2012, 10:29:02 pm »
Работи ли композита, ако хората не живеят заедно, не са живели заедно и нямат намерение да го правят? Качвам карта на мъж и жена, които са във връзка. Аз по инерция започвам да я гледам като синастрична карта или по-скоро тълкувам аспектите както в наталната астрология, а вероятно това е грешно. Все пак картата ми се струва интересна с Луната, овчия стелуим и опозицията с Плутон. Ако имате желание кажете какво мислите - после ще дам обратна връзка и ще допълня аз как я тълкувам. Прави ми впечатление, че някои теми се припокриват със синастрията на двойката.

Да...композит може, комбин- не...

Ами виждам и мъжа и жената да се наслаждават на тези взаимоотношения, такива каквито са. Вероятно ще се разделят след някоя друга година без много драми

Ама жената е много кротичка,бе..чак малко безучастна ми се струва...ама тя си живее щастливо. ;) Е, ок им е- какво..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #896 -: Май 09, 2012, 10:32:06 pm »
за бомбените заплахи - според мен потенциално си права, тя е човек, който на няколко години превключва на друга вълна, което в даден момент може да засегне връзката

Да, Papy! И аз..макар този тооолкова сериозен композит...обещаващ стабилни взаимоотношения занапред- просто усещам жената...като, че малко да е на друга вълна. Един мъж, който толкова си обича жената- винаги е зависим от нея...съответно от нейния натал!- транзити, прогресии, дирекции... ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #897 -: Май 09, 2012, 10:35:01 pm »

Да, Papy! И аз..

сори-и ти-какво? не разбрах...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #898 -: Май 09, 2012, 10:46:54 pm »
 ;D аз ....пиша.........размишлявайкиии.... и като размишлявам...слагам ....многоточия ;D

The One- какво искам още да ти кажа- секса е добър, двойката малко живее в лъжи..не знам защо така ми се струва..те ли лъжат- другите ли лъжат , един друг ли се лъжат......има някакви тайни там. Мъжа е по- обсебващ- за това говори стелиума в овен- връзката придобива неговия характер.

« Отговор #899 -: Май 09, 2012, 11:17:56 pm »
По-скоро двойката живее в заблуди един за друг. Умишлено лъжене май няма. Доста се чудех дали тук Слънцето не символизира жената, а Луната мъжа. В синастрията нейния Сатурн в Козирог е в почти точна опозиция (орбис под 3 градуса) на неговата рачешка Луна.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.