Извинявам се, снощи не ми зареждаше сайта продължително време и се отказах да опитвам.
Херлок, благодаря ти много за линка. :wub: Интересно ми е и ще направя справка в картата си и синастрията с мъжа, който ми разби сърцето. Значи решаващите негативни аспекти били квинкоксът (150 гр.) и контрапаралелът. ОК. Много просто и хубаво би било - гледаш, че имаш тези аспекти в синастрията и бягаш надалеч. Дали е толкова просто в действителност?
Зара, разгледах синастрията ви. Мисля, че и двамата в момента сте насочени към градене на кариера (имате активени 10-ти домове по транзити), а от опозицията между негов Сатурн и твоя Луна ми се струва, че той се опитва да те ограничи твърде много, да те държи под контрол, поне емоционалата ти страна. Не че сте в конфликт, защото всеки желае да направи кариера и не оставя място на другия да се развива. Напротив, имате секстил между Марсовете, не си пречите, не се конкурирате. Но ми изглежда сякаш той прекалено много желае да играе водещата роля за сметка на твоята свобода. Страхува се от бурните ти реакции и предпочита да ги ограничи, доколкото може, а това би могло да ти действа подтискащо. Мисля, че физическото привличане помежду ви е много силно. Той има някакъв нереален образ за идеалната жена в главата и всеки малък детайл, който не съвпада с този образ, го разочарова. От една страна е перфекционист към партньора си, от друга ми изглежда, че самият той на моменти не дава достатъчно за връзката, предпочита свободата.
За композита ще добавя, че според мен отразя връзка, в която липсва достатъчно желание за компромиси. По-лесно е да се избяга от конфликтите, отколкото да се изслуша другата страна и да се направи опит тя да бъде разбрана. Уран в 7-мия дом на композита говори за "свободна" връзка - без брак, а може би и дори без съвместно съжителство.