Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210787 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Композит
« Отговор #1080 -: Юли 24, 2012, 03:25:38 pm »
Благодаря ти Мирабела,
да, това е този с плутоновия лъв.
Ако наистина се случи връзка,на което силно се надявам,задължително ще е тайна.Тайна връзка.То и друга не може да бъде.И виж как в композита е отразено.
При нас нещата са в зародиш все още.Това което виждам и аз от композита е,че няма да е само цветя и рози,но пък и има много хубави аспекти...според мен.
Тези дни съм тъжна,защото не съм го виждала.Не идва на работа,не е в отпуск,но явно нещо му се е наложило да отсъства.
Знам,че ме харесва и желае,усещам го,но в същото време ме изучава и го е страх.
Има романтика наистина.
В петък като се видяхме за последно ,се возехме в асансьора.Аз съм на 3ти етаж,а той на 5ти.Усетих ,че му става тъжно,че се разделяме и докато отваряше вратата кавалерски,за да сляза аз,леко ме докосна по ръката :-[

Много романтично ,нежно и чаровно е всичко.

Но мина събота,неделя,понеделник и вторник......не съм го виждала и ще ми се пръсне главата от мисли по него ;)

Композитния северен възел в 8ми дом какво означава?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1081 -: Юли 25, 2012, 04:07:43 pm »
Благодаря ти Мирабела,
да, това е този с плутоновия лъв.
Ако наистина се случи връзка,на което силно се надявам,задължително ще е тайна.Тайна връзка.То и друга не може да бъде.И виж как в композита е отразено.
При нас нещата са в зародиш все още.Това което виждам и аз от композита е,че няма да е само цветя и рози,но пък и има много хубави аспекти...според мен.
Тези дни съм тъжна,защото не съм го виждала.Не идва на работа,не е в отпуск,но явно нещо му се е наложило да отсъства.
Знам,че ме харесва и желае,усещам го,но в същото време ме изучава и го е страх.
Има романтика наистина.
В петък като се видяхме за последно ,се возехме в асансьора.Аз съм на 3ти етаж,а той на 5ти.Усетих ,че му става тъжно,че се разделяме и докато отваряше вратата кавалерски,за да сляза аз,леко ме докосна по ръката :-[

Но мина събота,неделя,понеделник и вторник......не съм го виждала и ще ми се пръсне главата от мисли по него ;)

Композитния северен възел в 8ми дом какво означава?

Днес научих,че излязъл в отпуск :'(
Много мъчно ми стана,че не ми е казал,въпреки че го питах.Много потаен ще излезе тоз :mellow:

Та.....Композитния северен възел в 8ми дом какво означава?

« Отговор #1082 -: Юли 25, 2012, 06:15:35 pm »
Че композитният южен възел е във 2-ри дом, т.е. композитната нодална ос попада по оста на финансите и ценностите 2/8 дом. Бих предположила, че тези сфери могат да се превърнат във фокус на връзката, но тъй като нодалната ос е много слабо аспектирана в композита, надали.
Но какво ли знам аз за възлите? Предимно не им обръщам съществено внимание.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1083 -: Юли 25, 2012, 06:16:09 pm »
Ох, Милки, направо ме разбиваш  ;D - не ме разбирай погрешно, в положителния смисъл на думата.

Цитат
В петък като се видяхме за последно ,се возехме в асансьора.Аз съм на 3ти етаж,а той на 5ти.

Чувствам се толкова закоравяла и неромантична в сравнение с теб, а още не съм минала под венчило с всички съпътстващи го битовизми...  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1084 -: Юли 25, 2012, 06:21:48 pm »
 ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1085 -: Юли 25, 2012, 07:19:08 pm »
Ох, Милки, направо ме разбиваш  ;D - не ме разбирай погрешно, в положителния смисъл на думата.

Цитат
В петък като се видяхме за последно ,се возехме в асансьора.Аз съм на 3ти етаж,а той на 5ти.

Чувствам се толкова закоравяла и неромантична в сравнение с теб, а още не съм минала под венчило с всички съпътстващи го битовизми...  :-[

Да ,виж колко съм романтична.

Слава Богу,това е неделима част от мен.
Има жени на моята възраст ,които гледат сапунени сериали,за да си набавят доза романтика всеки ден.
Аз нямам нужда от това,защото я намирам постоянно. :blink:
Колкото и несполуки да имам в любовта напоследък,те не могат да убият романтиката.
Защото винаги вярвам и гледам напред.

Скоро бях при професионален астролог ;D
Той категорично отсече,че след 5 години при мен ще има нова любов и нов дом.Знам че е визирал съвпада на пр слънце с венера.
И когато го попитах "ами какво ще правя още 5 години" той ми каза,че ще имам връзки,но ще са разочароващи :-[
Колко жалко.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1086 -: Юли 25, 2012, 07:56:35 pm »
Аз като една закоравяла романтичка и плюшкин на емоции и спомени, твърдя, че всяка връзка е ценна и си заслужава да се изживее. И за една нощ да е, пак си заслужава, че какви спомени остават...  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1087 -: Юли 25, 2012, 08:01:17 pm »
Аз като една закоравяла романтичка и плюшкин на емоции и спомени, твърдя, че всяка връзка е ценна и си заслужава да се изживее. И за една нощ да е, пак си заслужава, че какви спомени остават...  ;D
Така е :blink:
Благодаря за подкрепата ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1088 -: Юли 28, 2012, 09:34:42 am »
Искам да споделя за композитния 12 дом.
Аз даже съм имала комбинен 12 дом- по- страшното ;D- пълен и препълнен

Може и да съм споделяла- сериозна и официална връзка с липса на демонстрации на определени места- да, съображения- да...но кой знай какви големи тайни е нямало.

А също и за квадрат между светилата в композит- може би води до противопоставяне до някъде..но не е задължително според мен поне то да бъде с негативен оттенък. Много често има квадрат на светилата в тези общи карти... :-[ Зависи и от стихията- дали планетата е поставена позитивно/негативно
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1089 -: Юли 28, 2012, 09:52:58 am »
По картата на Милки мисля няколко основни неща.

Имаме силно застъпени и мъжки и женски енергии, с този стелиум в близнака и луната и юпитера в риби бих казала че имаме един типичен мъжкар с една типична мила нежна дама. Мъжът е деен, активен и би трябвало да иска и действа за това нещата с тази жена да се получат. Много е властен. Юпитера е прекрасно поставен макар и не много добре аспектиран, важното е че има разтящ аспект към АЦ.
Жената ще е много ангажирана с отношенията, с организацията може би на срещите и т.н.
Много силно сексуално привлечена е от мъжа. Тоя нептун в 5 дом и аспектите му ..дават романтика, романтика...
С пълен 12 е много вероятно нещата да не почнат - айде ся, запознаваме се- гаджета сме- пълен 12 дм в композит говори за трудно начало и сформиране на връзката- това със сигурност.
Ама с тази луна не МЦ и то в риби, с тая хубава комуникация интелектуална уран, юпитера, и нептуна в 5ти който аспектира мажорно и двете светила............не знам до колко връзката ще остане тайна и дори и да започне трудно мисля, че няма да продължи трудно...

Разбира се- аз само гледам композита. Тук ги няма наталите- не гледаме прогр. дирекции и т.н и не знам дали хората ще се съберат- ма да кажем че има доста потенциал за хубава връзка. ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1090 -: Юли 28, 2012, 09:57:25 am »
А за пр. слънце с венера, милки- не че искам да поставям по съмнение думите на астролозите- но аз имам такъв аспект сега в картата- той още действа, но вече мина точния съвпад.....
И да ти кажа- в момента съм си сингъл все още ;)

« Отговор #1091 -: Юли 28, 2012, 09:59:14 am »
А транзит активирал ли го е с мажорен аспект?

Допълвам. Миналата година по това време съвпадът  все още е бил сходящ, тригониран от транзитен Сатурн в 7-ми дом и квадратиран от транзитен Юпитер. Няколко месеца преди това прогресивна Луна се е върнала на наталния си градус и е била в съвпад с Венера и транзитен Плутон. Мисля, че през периода декември 2010 - юни 2011 би трябвало да е имало събитийност по съвпада на прогресивна Венера с натално Слънце.
« Последна редакция: Юли 28, 2012, 12:56:46 pm от Mirabella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1092 -: Юли 28, 2012, 11:27:57 am »
Благодаря zikovu,
чак сега видях,че си писала по моя въпрос.Много се радвам.
Интересното в цялата работа е,че така се драсна клечката между нас....миналата седмица.Че аз направо изгорях.
И когато започна новата седмица,аз щастлива отивам на работа с надеждата да го видя...но 3 дена ни вест ни кост.Най-накрая попитах един друг колега ,за въпросния и той ми каза,че си бил взел отпуска :-XЛошо ми стана.
А аз го питах,ще излиза ли и той ми каза не.
Или ме е излъгал или не е искал да ми казва просто.
Лошото е,че когато той се върне от отпуска,аз ще съм излязла.Въпреки,че му казах,ако иска можем да се видим някоя вечер.Но ако не се видим август,ще трябва да го отложим за септември,когато вече всички са на работа.
От друга страна си казах,по-добре,че нищо не се е заформило сега на ретро меркурй.Важното е,че въдицата е хвърлена от двете страни ;D
И каквото ще да става после.
Аз бях пуснала 2 хорара и двата казват,че нямало нищо да стане между нас.После помолих да ми хвърлят Таро , и то отрече че нещо ще се случи.
Но най-добре ,да изчакам реалността да си каже думата :-[
Аз също мисля,че с него би могло да се получи...ако е писано.
Много ми харесва аспекта между нас негова венера рак,мое слънце риби.Моя венера в телец,негов АС телец. :-[

И иска ми се да споделя нещо,извън темата.

С прогресивна венера съвпад марс в близнаци съм.
В момента транзитната венера е върху тях.
Забелязах,че колкото и да са ми силни чувствата към някой,който по една или друга причина не отговаря на тях....или защото съдбата е казала така или защото просто не става......не страдам дълго. :mellow:
Защото светът е пълен с мъже  ;D и гледам напред :-[
« Последна редакция: Юли 28, 2012, 11:33:03 am от Milkyway »

« Отговор #1093 -: Юли 28, 2012, 12:07:20 pm »
Опасявам се, че е обвързан, Милки. Проверила ли си дали съжителства с партньорка?
Да попиташ един мъж в прав текст за плановете му е той да не ги сподели, по мои наблюдения означава, че ги споделя с друга. Предполагам и че не е отговорил нищо конкретно на поканата ти за някой августовска вечер.

Бях писала нещо за съвпада Венера/Марс, но се наложи да го изтрия, защото първо не бях разбрала, че и двете планети са прогресивни, и второ - аспектът е вече разходящ, така че не се знае дали все още ще бъде активен през пролетта на 2013-та, когато транзитен Юпитер премине през него. Освен това Юпитер не е много силно разположен натално. Моят Юпитер е слаб и транзитите му не ми носят чудеса.
« Последна редакция: Юли 28, 2012, 12:46:05 pm от Mirabella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1094 -: Юли 28, 2012, 01:03:16 pm »
Опасявам се, че е обвързан, Милки. Проверила ли си дали съжителства с партньорка?
Да попиташ един мъж в прав текст за плановете му е той да не ги сподели, по мои наблюдения означава, че ги споделя с друга. Предполагам и че не е отговорил нищо конкретно на поканата ти за някой августовска вечер.

Бях писала нещо за съвпада Венера/Марс, но се наложи да го изтрия, защото първо не бях разбрала, че и двете планети са прогресивни, и второ - аспектът е вече разходящ, така че не се знае дали все още ще бъде активен през пролетта на 2013-та, когато транзитен Юпитер премине през него. Освен това Юпитер не е много силно разположен натално. Моят Юпитер е слаб и транзитите му не ми носят чудеса.
Ооо Мирабела,
той е женен.Пък е и 20 години по-възрастен от мен.
Мен това не ме притеснява.
Аз не желая обвързване,а любов и другите неща свързани с нея.
Относно плановете му ,не съм го питала сериозно и задълбочено.Къде ще ходиш? Какво ще правиш? На коя дата?
А го попитах,още прези 2 седмици"Ти кога ще излизаш в отпуска?" .Все едно да питям теб или някой друг кога ще излиза в отпуска.Нищо не съм вложила във въпроса си.А той ми отгоори,че няма да излиза.
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 08:54:48 pm от Milkyway »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1095 -: Юли 28, 2012, 01:15:05 pm »
Защо желаеш да имаш тайна връзка с женен мъж?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1096 -: Юли 28, 2012, 01:23:00 pm »
Защо желаеш да имаш тайна връзка с женен мъж?
Дълго трябва да ти обяснявам.
Ако не си в час с моите проблеми.

На въпроса ти ще отговоря така:
Аз също съм семейна.
Моите връзки не могат да бъдат явни ;D
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 08:55:05 pm от Milkyway »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1097 -: Юли 28, 2012, 05:27:45 pm »
А транзит активирал ли го е с мажорен аспект?

Допълвам. Миналата година по това време съвпадът  все още е бил сходящ, тригониран от транзитен Сатурн в 7-ми дом и квадратиран от транзитен Юпитер. Няколко месеца преди това прогресивна Луна се е върнала на наталния си градус и е била в съвпад с Венера и транзитен Плутон. Мисля, че през периода декември 2010 - юни 2011 би трябвало да е имало събитийност по съвпада на прогресивна Венера с натално Слънце.

Ами освен това, че се разделих тогава със сериозния ми приятел...През ноември- декември 2010 веднага след каря на връзката почнах отношения за кратко с нов мъж, привличането беше силно, но нетрайно.

Ама да не забравяме, че Сатурн през 7ми е бил и в квадрат към целия ми стелиум в 10- там де са венера, луна и т.н

Момичета...с нетърпение чакам сатурна да се махне от 7ми дом, че ми се отели вола..казвам ви. много стагнация в отношенията.. попадах все на мъже, за които чувствах, че не ме обичат достатъчно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1098 -: Юли 28, 2012, 05:36:24 pm »
Милки- по композита има съвместимост- достатъчна за да се чувствате комфортно един с друг.

Но да ти кажа на тарото аз доста вярвам, до сега не съм била подвеждана....Хорарите са също доста точни.

Забелязала съм хора с пълни 12 домове в композитите - може да мине доста време докато се разберете и нагласите, че дори и за тайна връзка. Да не забравяме, че композита е и НАЧАЛОТО и как се събирате. 12 пълен дом дава едно такова - примък- отмък история.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1099 -: Юли 28, 2012, 08:12:31 pm »
Аз четох, че Асц на композита показва как са се срещнали двама души и доста композити чепках, вярно беше в повечето случаи и беше интересно. Един мой с Асц риби, примерно, а ние се срещнахме на море.  :blink: Пишеше, че ИЦто пък показва как ще завършат нещата.