Благодаря zikovu,
чак сега видях,че си писала по моя въпрос.Много се радвам.
Интересното в цялата работа е,че така се драсна клечката между нас....миналата седмица.Че аз направо изгорях.
И когато започна новата седмица,аз щастлива отивам на работа с надеждата да го видя...но 3 дена ни вест ни кост.Най-накрая попитах един друг колега ,за въпросния и той ми каза,че си бил взел отпуска :-XЛошо ми стана.
А аз го питах,ще излиза ли и той ми каза не.
Или ме е излъгал или не е искал да ми казва просто.
Лошото е,че когато той се върне от отпуска,аз ще съм излязла.Въпреки,че му казах,ако иска можем да се видим някоя вечер.Но ако не се видим август,ще трябва да го отложим за септември,когато вече всички са на работа.
От друга страна си казах,по-добре,че нищо не се е заформило сега на ретро меркурй.Важното е,че въдицата е хвърлена от двете страни

И каквото ще да става после.
Аз бях пуснала 2 хорара и двата казват,че нямало нищо да стане между нас.После помолих да ми хвърлят Таро , и то отрече че нещо ще се случи.
Но най-добре ,да изчакам реалността да си каже думата

Аз също мисля,че с него би могло да се получи...ако е писано.
Много ми харесва аспекта между нас негова венера рак,мое слънце риби.Моя венера в телец,негов АС телец.

И иска ми се да споделя нещо,извън темата.
С прогресивна венера съвпад марс в близнаци съм.
В момента транзитната венера е върху тях.
Забелязах,че колкото и да са ми силни чувствата към някой,който по една или друга причина не отговаря на тях....или защото съдбата е казала така или защото просто не става......не страдам дълго. :mellow:
Защото светът е пълен с мъже

и гледам напред