Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211402 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Композит
« Отговор #1140 -: Януари 14, 2013, 10:06:52 pm »
Тр. Сатурн през седми дом върху композитни Слънце и Меркурии, кв. с Марс. Това май означава, че няма оправия, няма да има затопляне на отношенията, нито разбирателство.
Може би ще има затопляне,като се разпадне този транзит :-\

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1141 -: Януари 15, 2013, 07:28:57 am »
Тр. Сатурн през седми дом върху композитни Слънце и Меркурии, кв. с Марс. Това май означава, че няма оправия, няма да има затопляне на отношенията, нито разбирателство.
Може би ще има затопляне,като се разпадне този транзит :-\

Той ще се разпадне след около година и нещо! Той, Сатурн, скоро тръгва ретро и пак ще се забие на ДСЦ.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1142 -: Януари 16, 2013, 08:56:18 am »
Наблюдавали ли сте ролята на оста вертекс/антивертекс в композитната карта?

« Отговор #1143 -: Януари 16, 2013, 11:39:48 am »

Вертекс е в 6 дом(14,52) -Антивертекс
Вертекса прави тригон с Плутон и Хирон, секстил с Марс и квинтил със Сатурн

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1144 -: Януари 16, 2013, 03:31:58 pm »

и?

« Отговор #1145 -: Януари 16, 2013, 04:22:11 pm »

и?

саматаа роля на Вертекс и Антивертекс ми е тъмна индия,  но ако тя отговаря за "нуждите", то взаимно си помагаме, винаги :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1146 -: Януари 16, 2013, 05:28:00 pm »
Не.Но ти ме накара да погледна :blink:
И видях ,че в композитната карта между мен и човека,когото обичам в момента вертекс и фортуната са в съвпад.В 6ти дом. Работим на едно и също място.Там сме се запознали.

А обръщали ли сте внимание на лилит в композитната карта?
Сега видях,че транзитната лилит ни е върху стелиума от слънце,меркурий и венера в 12ти дом.В момента е в точен съвпад със слънце и меркурий на 13 гр ,а на 16 ще съвпадне с общата ни венера ;D

Иначе наталната композитна лилит ни е в 5ти дом,тригонира стелиума за който споменах в 12 дом.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1147 -: Януари 16, 2013, 05:45:08 pm »
Милки, сега разбра ли защо точно сега се вмъкнаха тъмни сенки във вашите взаимоотношения :) Ще размине тоя транзит.
При мен вертекса е в съвпад с Плутон в 6 дом...
И на мен ми е мътна, сега я изучавам тази ос. Явно в транзитен аспект няма голямо влияние, но транзити през нея дават събития.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1148 -: Януари 16, 2013, 06:08:25 pm »
Милки, сега разбра ли защо точно сега се вмъкнаха тъмни сенки във вашите взаимоотношения :) Ще размине тоя транзит.
При мен вертекса е в съвпад с Плутон в 6 дом...
И на мен ми е мътна, сега я изучавам тази ос. Явно в транзитен аспект няма голямо влияние, но транзити през нея дават събития.
Да,Зара. Може и на това да се дължи :-\ Но нали лилит е изкусителка?
Ох,сега се надявам на юпитер ;DЧакам го да тръгне директен и да "ни позареди" с приятни изживавния :blink:Защото ще мине през въпросния стелиум...

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1149 -: Януари 17, 2013, 06:37:40 pm »
Лилит не е само изкусителка. Тя мрази семейството, любовта, разбирателството. Където се появи, само проблеми създава. Тя е покровителка на изневерите, извънбрачните връзки, в този смисъл е изкусителка.
И аз го чакам тоя Юпитер, ама малко остана. Краят на януари тръгва директен.

« Отговор #1150 -: Януари 18, 2013, 07:23:33 am »
Лилит не е само изкусителка. Тя мрази семейството, любовта, разбирателството. Където се появи, само проблеми създава. Тя е покровителка на изневерите, извънбрачните връзки, в този смисъл е изкусителка.
И аз го чакам тоя Юпитер, ама малко остана. Краят на януари тръгва директен.
Лилит в композитната карта е в 1 дом и точен съвпад със Слънцето и Венера, мога ли да считам, че ще има изневери, прелъстители и прилъстителки в нашия евентуален семеен брак?!?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1151 -: Януари 18, 2013, 10:20:37 am »
Цитат:

"Композитна Венера в съвпад с Плутон

Венера съвпад с Плутон в композитната карта символизира силата на любовта като средство за трансформация. В тази връзка, независимо дали е приятелство или любовна връзка, вие търсите нещо повече от любов в прекия смисъл на думата. С други думи, вие се надявате да откриете едно много силно изживяване, което ще ви промени и трансформира, може би завинаги или поне докато трае връзката. В резултат на това всичко, което е свързано с идеята да бъдете заедно, става изключително важно; на нищо не се гледа повърхностно.

При сексуални отношения към физическите любовни преживявания се подхожда в дълбочина, което може да направи преживяването много красиво и изпълнено с енергия. От друга страна, значението на секса може дотолкова да се преувеличи, че цялата връзка да се крепи на успеха на моментите, в които правите любов.

Във всеки случай това не се очертава да бъде една случайна връзка. Вие ще бъдете изключително ангажирани един с друг. Но за съжаление енергията може понякога да придобива странна и нежелателна форма. Любовта може да се превърне в усилена борба, ако единият от вас, или и двамата, се опита да използва връзката като средство да манипулира другия. “Жертвата” е безпомощна да направи каквото и да е за това и поради тази причина се появява едно странно напрежение между любов и омраза. Понякога единият от партньорите се чувства подценен от другия, но в същото време е обладан от необикновено обаяние. Когато една такова състояние избухне в един определен момент, последствията могат да бъдат пагубни.

От това, което бе споменато, е очевидно, че с такива отношения човек не бива да си играе. Следва да започнете една такава връзка със сериозното намерение да направите нещо добро от нея. И двамата ще имате голямо влияние един върху друг, така че го използвайте добре."

Според мен Лилит замесена тук би могла да засили отрицателните качества на съвпада.

« Отговор #1152 -: Април 10, 2013, 04:57:46 pm »
Как тълкувате композитен Слв в 7 дом и композитно Слънце,Венера и Меркурий в 5-ти?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1153 -: Април 10, 2013, 08:07:41 pm »
Никой ли не знае?  :(

« Отговор #1154 -: Април 10, 2013, 08:11:57 pm »
Оппа,извинявам се ! Стелиума е в 4-ти дом...

« Отговор #1155 -: Април 10, 2013, 08:12:58 pm »
Та...СЛВ и Хирон в 7-ми дом,а Меркурий,Венера и Слънце в 4-ти

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1156 -: Април 11, 2013, 02:38:37 pm »
Момичета какво ще кажете за този композит има ли шанс да излезе стабилно съжителство според вас .

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #1157 -: Април 13, 2013, 06:09:48 pm »
Намерих интересна ситуация: Композитно слънце е в риби в 7 дом.Упр.на слънце и дсц нептун е застанал точно на ДСЦ...но в композита нептун е в квадрат със слънцето...Има ли някой лични впечатления от такъв транзит? Квадрата на слънцето и нептун в композита води ли до негативни последици при застъпването на дсц?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1158 -: Април 13, 2013, 06:44:35 pm »
Намерих интересна ситуация: Композитно слънце е в риби в 7 дом.Упр.на слънце и дсц нептун е застанал точно на ДСЦ...но в композита нептун е в квадрат със слънцето...Има ли някой лични впечатления от такъв транзит? Квадрата на слънцето и нептун в композита води ли до негативни последици при застъпването на дсц?

По брака ще да е тематиката...При такъв транзит -сключване или разтрогване..Важна е позицията на Луната-композитна , както и Сатурн... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #1159 -: Април 13, 2013, 07:15:35 pm »

По брака ще да е тематиката...При такъв транзит -сключване или разтрогване..Важна е позицията на Луната-композитна , както и Сатурн... ;)
Май се светнах...луната се е насочила по транзит към МС...композитен сатурн е на края на 10...сатулн по транзит е в точен тригон със слънцето...