Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210729 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Композит
« Отговор #1200 -: Юни 02, 2013, 11:53:28 am »
Композита има прогресия,която отразява динамиката.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1201 -: Юни 03, 2013, 09:32:51 pm »
Благодаря ви  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1202 -: Юли 27, 2013, 11:28:34 pm »
Сънили- композита не указва особено дълготрайно гаджосване...бързо ли се събрахте под един покрив? Бързо ли заживяхте заедно?
Моля те, сложи комбина ви- Дейвисън чарт

Иначе тук се виждат неслучайните причини да сте заедно- може би за това- няма значение, че имате повече разходящи аспекти.

Имате Йод и Бумеранг, слънце и венера в 12- тази любов е съдбовна
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1203 -: Юли 28, 2013, 12:16:19 am »
Да, това е.

Ами така това е чудесно- управител на АЦ луна на трон, свързана със Сатурн в сходящ аспект- жената движи семейството напред.
Интересно ми е с това слънце в 12 дом- как се проявява в брака?- не афиширате връзката ви толкова явно, помпозно- или просто мъжа ти те оставя да действаш ти повече за брака и за дома? аз по скоро ката ги виждам нещата. Той подкрепен от марса също си е мъжкар, тежи си на мястото, но водещата роля в семейството ще я имаш ти.
Тук имате повече Йодове и Бумеранги- от други планети, различни от тези в композита - ще преминавате през трудности в този живот но те още по- силно ще ви свързват.
Любовта ви е свързана с това да си угаждате и да си създавате комфорт- вкусни манджички, почивчици, забави с приятели, хапване пийване, когато можете се глезите. В този комбин има и заключени домове и заключени знаци.
Възможно е да смените местожителство в някакъв етап. Може и живот в чужбина да има. Без пари няма да оставате, но в професионалния живот на мъжа ти виждам доста нестабилност.
В някакъв момент може да започнат раздори именно заради това и ще имате някакви изпитания свързани с това. Но мисля, че любовта ви е доста силна бурна, разтърсваща и като цяло виждам дома и семейството ви стабилно. Но пак- стабилността идва от теб. Ти си човека, който винаги ще държи здраво устоите на дома.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1204 -: Юли 28, 2013, 09:50:46 am »
е те дават допълнително око за това каква е връзката и какъв е съвместния живот.

Значи какво- слънцето 12ти дом дом командори от сянката, в която е. 12 домните слънца като цяло имат амбиции да се доказват- защото на моменти се чувстват недостатъчно оценени. Така, че има логика той да се налага- макар пред другите да не изглежда така

« Отговор #1205 -: Юли 28, 2013, 10:10:50 am »
Зикову, а когато слънцето в комбина е във 2-ри, връзката би стояла на материална основа ли?
Защото поне за годината, през която сме заедно ние нищо общо финансово нямаме, а продължаваме заедно... То аз май не схващам нещо тук, а и може би не трябва да се разглежда комбин когато двамата не живеят заедно, но все пак ми се прииска да попитам. Може ли да се извличат от комбина тенденции, в случай, че решим да заживеем?
« Последна редакция: Юли 29, 2013, 05:18:15 pm от jenny999 »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1206 -: Август 07, 2013, 12:56:09 pm »
Zikovu, ето ги и композита и комбина.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1207 -: Август 13, 2013, 10:56:24 am »
Зикову, а когато слънцето в комбина е във 2-ри, връзката би стояла на материална основа ли?
Защото поне за годината, през която сме заедно ние нищо общо финансово нямаме, а продължаваме заедно... То аз май не схващам нещо тук, а и може би не трябва да се разглежда комбин когато двамата не живеят заедно, но все пак ми се прииска да попитам. Може ли да се извличат от комбина тенденции, в случай, че решим да заживеем?

джени, комбина действа, когато заживеете, композита е за взаимоотношенията.

В случай, че с този човек заживеете заедно тази връзка ще е значима и красива, особено силно ти ще си под нейното въздействие, добър сексуален живот, добър материален живот заедно, мъжа го виждам като по- водещия, жената често ще е провокирана в тази връзка, но ще се чувства като цяло добре, мъжа..има много емоции и много търсене на себе си. Има Йод в този комбин- с такова нещо, хората се изправят през трудности, но преодолеят ли ги- спойката става още по- силна.
Дават се все пак проблеми..напук на целия хубав филм - има малко сходящи аспекти, недостатъчно, опозе уран сатурн в слабо положение на АЦ ДЦ :-\

« Отговор #1208 -: Август 13, 2013, 11:38:13 am »

джени, комбина действа, когато заживеете, композита е за взаимоотношенията.

В случай, че с този човек заживеете заедно тази връзка ще е значима и красива, особено силно ти ще си под нейното въздействие, добър сексуален живот, добър материален живот заедно, мъжа го виждам като по- водещия, жената често ще е провокирана в тази връзка, но ще се чувства като цяло добре, мъжа..има много емоции и много търсене на себе си. Има Йод в този комбин- с такова нещо, хората се изправят през трудности, но преодолеят ли ги- спойката става още по- силна.
Дават се все пак проблеми..напук на целия хубав филм - има малко сходящи аспекти, недостатъчно, опозе уран сатурн в слабо положение на АЦ ДЦ :-\

Зикову, много ти благодаря, че го погледна. Много си права за "търсенето на себе си при него", поне според мен, за останалото - ще видим.

Относно натален ретро Сатурн в 7-ми (върха на Йода) съм чела, че изисква осъзнаване на значимостта на брака като институция, че при тези хора има изначално подценяване и ретро Сатурн изисква преосмисляне, но не знам дали това тълкуване важи и за комбини.

Опозицията Уран/Сатурн подобна на квадратурата ли е или се тълкува по различен начин? За квадратурата знам само, че единя изисква много повече от другия и това ражда неразбирателства.

Пак ти благодаря и хубав ден под влиянието на Юпитер :blink: - надявам се да действа още.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1209 -: Август 13, 2013, 01:14:51 pm »
благодаря Джен!

обичам Юпитер...установих, че транзитите му са с особено влияние при мен- при някои хора може да не действа- но при мен е у 10...а половината ми хороскоп е в 10 дом- така, че всяко силно и слабо влияние на юпитера го усещам мощно. Имам важни разговори днес- да видим как ще протекат ;)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1210 -: Август 14, 2013, 01:08:35 pm »
Бихте ли погледнали двете ми карти, едната е композит (мидпойнт), а втората е Дейвисън чарт?

Разглеждала съм композита подробно и бих казала, че точно отразява общите нужди и изяви във връзката. Но с този човек не сме живели заедно (а искаме) и не знам как ще се променят отношенията, ако се случи. Всичките тия планети в 12 дом да ме притесняват ли? Сатурн в 7 и Плутон на МЦ? Наскоро открих метода на Дейвисън, не съм чела почти нищо за него и не съм сигурна как да тълкувам картата по него и с каква тежест да я приемам. Бихте ли ми казали основни неща по комбина? А за композита имам само един въпрос - като двойка бихме ли имали трудности да имаме деца?

Благодаря ви!
« Последна редакция: Август 14, 2013, 01:39:25 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1211 -: Септември 21, 2013, 01:22:14 am »
Реших да си видя композита със сегашният ми приятел... Какъв е тоя квадрат!! Много ме стресира като го видях на първосигнално  ;D ;D

Ще се радвам да чуя мнения :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #1212 -: Октомври 31, 2013, 01:44:57 pm »
МОЛЯ ВИ ..МОЛЯ ВИ няколко думички по нaшaтa кaртa ..много ,многооо съм влюбенa
.имaм чувството ,че този човек го познaвaм от дълги години...просто е невероятно товa,което усещaм с него..мaкaр ,че в нaтaлa имaм опозиция лунa нептун и трябвa дa съм мaлко по-предпaзливa,но....съм aдски влюбенaaaaa
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #1213 -: Октомври 31, 2013, 01:50:35 pm »
Кaчвaм дейвисън кaртa,зaщото живот и здрaве aко всичко върви нормaлно може и дa зaживем зaедно,нищо ,че сме от имa нямa 10 дни той вече ме покaни дa живеем зaедно ...зa което aз не бързaм ,но...
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!