По хорарната карта мисля,че жената малко импулсивно се "хвърля" в бизнеса.Венера представя питащата,както и е управител на 8 дом-чуждите пари и ценности.Квадратурата на Венера с Плутон/упр. на 2 дом-нейните пари/за мен е показател,че няма да спечели,ако купи бизнеса.Може и да е разходящ аспекта,но за мен е действащ.И положението на Луната/упр. на 10 д.-бизнеса/ в Дева,също не ми харесва,въпреки тригона,който също е разходящ.За мен това е показател на бъдещи промени.Като броим 2-ри дом от 10-ти/спечеленото от бизнеса/-управител е Слънцето,което е в съвпад с Нептун-нереалистични цели и ситуации извън нейния контрол.И са неаспектирани,което може да донесе всичко в по-късен етап.В 5 дом са търговските сделки и този Нептун там в съвпад със Слънцето,мисля че няма да й донесе очакваното.
В рождената карта,дори и да са хубави транзитите за настоящата ситуация,ако правилно виждам-Марс/упр. на МЦ/ е в съвпад с Нептун в 5 натален,но във 2 според транзитите дом.Транзитният Сатурн квадратира наталния и като влезе през декември във Везни,ще направи квадрат с наталната Луна и съвпад с Плутон,а на по-късен етап ще квадратира и наталното Слънце/упр. на 2 дом-парите/и наталния Юпитер,който пък хем е в падение,хем е диспозитор на Марс/упр. на МЦ/.Аз не бих й препоръчала да купи този магазин.Или поне-не сега.