Здравей Гост

Хорарен въпрос

• 119 Отговора
  • 20466 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Хорарен въпрос
« Отговор #100 -: Ноември 05, 2008, 07:46:15 pm »
Скарах се днес със заболекарката си :) >:( та въпроса ми е:
Ще си излекувам ли грануломите на двата зъба?
Въпроса е зададен в 19часа и 39 мин в гр.Варна.(5 ноември)
п.п.Оставила съм в кабинета и пари за чисто нова кола, а не забелязвам особена ангажираност и и го казах .

*

Skarlet

« Отговор #101 -: Ноември 05, 2008, 08:12:10 pm »
 ;D Въпреки,че има доста предизвикателни аспекти,Юпитер/упр. на 6 дом/ в Козирог/зъби/ е в 7 дом и прави тригон със Сатурн и секстил с Уран.Просто си сменяваш зъболекарката с друг,който ще ти оправи зъбите.С тази Венера в 6 дом,в тауквадрат с Нептун и Сатурн,може не само да не ти ги излекува,а и да ти навреди тази.Дори и да ти загрози външния вид с някоя некадърно извършена процедура.Не съм гледала досега подобен хорар,та ми стана смешно.Но на теб сигурно не ти е до смях.Но щом вече ми задават хорарен въпрос дали е бременно кучето им,защо да не питате и това. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Ноември 05, 2008, 08:25:19 pm »
;D Въпреки,че има доста предизвикателни аспекти,Юпитер/упр. на 6 дом/ в Козирог/зъби/ е в 7 дом и прави тригон със Сатурн и секстил с Уран.Просто си сменяваш зъболекарката с друг,който ще ти оправи зъбите.С тази Венера в 6 дом,в тауквадрат с Нептун и Сатурн,може не само да не ти ги излекува,а и да ти навреди тази.Дори и да ти загрози външния вид с някоя некадърно извършена процедура.Не съм гледала досега подобен хорар,та ми стана смешно.Но на теб сигурно не ти е до смях.Но щом вече ми задават хорарен въпрос дали е бременно кучето им,защо да не питате и това. ;D
:) ;DБлагодаря Скарлет .След дълго и скъпо лечение на снимката видях, че гранулома не е и мръднал, та и набрах много.
Казваш да я сменя :) :( и ще е ОК?
Ами то не останаха зъболекари с истински интерес към медицината и БЕЗ ИПОТЕКИ ИЛИ ЗАЕМИ.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #103 -: Ноември 05, 2008, 09:19:19 pm »
Уран, мога да ти предложа мойта зъболекарка с риск евентуално да ме псуваш някога.
Имам я от повече от 20 години, още като беше завършила и беше на държавна работа, щото тогава нямаше още частни зъболекари. Семейството ми се лекува при нея, на познати я препоръчвам.
Много е печена, внимателна и и имам пълно доверие.

*

Skarlet

« Отговор #104 -: Ноември 05, 2008, 09:27:32 pm »
И мойта мога да ти препоръчам.При нея ходя от 25-30 години.Страхотна е.Само кажи и ти даваме координати. :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #105 -: Ноември 05, 2008, 09:53:28 pm »
Ами аз живея във Варна.
Давайте!
И..благодаря! :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #106 -: Ноември 05, 2008, 10:14:03 pm »
Е кофти, аз съм в София.  :(

*

Skarlet

« Отговор #107 -: Ноември 06, 2008, 06:50:15 am »
Ами аз живея във Варна.
Давайте!

Споко,ще ти потърсиме и във Варна бе,момиче.  ;D

*

momi

• 12
« Отговор #108 -: Февруари 09, 2009, 10:21:20 pm »

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Февруари 10, 2009, 10:56:15 pm »
Моя приятелка днес ми зададе следния въпрос : "Да купя ли бизнеса в един цветарски магазин и дали ще успея да си възвърна парите? Варна, 21,14 часа, 10.02.2009 г.

ХОРАРНА КАРТА

Тя е биолог в ботаническата градина Двореца в Балчик и отскоро регистрира частна фирма. Иска да отглежда цветя и да ги продава. Има оранжерия в бащиното си село и там отглежда цветята. Предлагат и да купи готов разработен магазин, за който трябва да плати 4 000 лв. само за това, че откупува бизнеса от жената, която го държи. Но ще продължи да плаща наем на собственика.

Като гледам транзитите, относно наталната и карта, като че ли не виждам тежки аспекти, които биха я ранили за дълъг период от време. А, между другото в натала тр. Плутон прави съвпад с рождената Луна, която е господарка на Асцендента и се намира в 6-ти дом.

НАТАЛ + ТРАНЗИТИ

Бих искала да ми помогнете в разтълкуването на хорара и ако не ви домързи  ;) да хвърлите и по един интуитивен поглед на транзитите. чакам с нетърпение да се включите по въпроса :-[ Момичето е много работливо и упорито. дано и съдбата този път бъде благосклонна към нея, че предния път като направи Плутончо съвпад с нейната Луна, тя кандидатства за нова работа и спечели конкурса. После разбра, че е бременна и отказа мястото. Но след като пустия му Плутон тръгна ретроградно да се връща в Стрелец, бебето умряло в нея и тя го загуби, а заедно с това и работата. мисля, че този път Плутон ще бъде по-благосклонен (поне няма да транзитира повече през оста на кризите).

Ох, много се отплеснах, ама съм страшно емоционално ангажирана с това същество. Тя ми е много близка до сърцето приятелка.

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Февруари 10, 2009, 11:00:15 pm »
И в двете карти виждам проблем откъм 3-ти дом (договори, документи).

*

Skarlet

« Отговор #111 -: Февруари 11, 2009, 08:38:58 am »
По хорарната карта мисля,че жената малко импулсивно се "хвърля" в бизнеса.Венера представя питащата,както и е управител на 8 дом-чуждите пари и ценности.Квадратурата на Венера с Плутон/упр. на 2 дом-нейните пари/за мен е показател,че няма да спечели,ако купи бизнеса.Може и да е разходящ аспекта,но за мен е действащ.И положението на Луната/упр. на 10 д.-бизнеса/ в Дева,също не ми харесва,въпреки тригона,който също е разходящ.За мен това е показател на бъдещи промени.Като броим 2-ри дом от 10-ти/спечеленото от бизнеса/-управител е Слънцето,което е в съвпад с Нептун-нереалистични цели и ситуации извън нейния контрол.И са неаспектирани,което може да донесе всичко в по-късен етап.В 5 дом са търговските сделки и този Нептун там в съвпад със Слънцето,мисля че няма да й донесе очакваното.
  В рождената карта,дори и да са хубави транзитите за настоящата ситуация,ако правилно виждам-Марс/упр. на МЦ/ е в съвпад с Нептун в 5 натален,но във 2 според транзитите дом.Транзитният Сатурн квадратира наталния и като влезе през декември във Везни,ще направи квадрат с наталната Луна и съвпад с Плутон,а на по-късен етап ще квадратира и наталното Слънце/упр. на 2 дом-парите/и наталния Юпитер,който пък хем е в падение,хем е диспозитор на Марс/упр. на МЦ/.Аз не бих й препоръчала да купи този магазин.Или поне-не сега.

*

porto_kalka

« Отговор #112 -: Февруари 11, 2009, 10:32:40 am »
Луна и Венера са сигнификатори на питащата. 7 дом показва от кой се очаква получаването - в случая на разработен бизнес. Венера на върха на 7-ми, управляваща първи, показва, че има контакти и разговори по този въпрос, както и желание от двете страни сделката да се осъществи. Все пак за това повече настоява питащата /управителя на 1-ви в 7-ми/.  Потвърждава го и секстилът между управителите на първи и седми /Венера и Марс/. Тъй като Марс /управител на седми/ е в съвпад с Юпитер и секстил с Венера, по-доволен от сделката ще бъде продавача. Луната като сигнификатор на питащата и управляваща 10 дом, няма да сключи мажорни аспекти с планетите на късмета, успеха и финансите – Юпитер и Венера. Докато излезе от знака ще направи съвпад със Сатурн в 12 дом, което е индикация за трудности и проблеми. Последният й аспект е тригонът с Меркурий /сигнификатор на търговията/. Сатурн и Меркурий са във взаимна рецепция.  Смятам, че ако предприеме това начинание, питащата няма да е удовлетворена напълно от резултатите във финансов аспект, ще се сблъска с доста проблеми и на по-късен етап ще трябва да преобразува дейността.
Така че отговорът и на двата въпроса е не.

*

porto_kalka

« Отговор #113 -: Февруари 11, 2009, 10:54:35 am »
Към момента има точен дирекционен съвпад на Нептун с натално Слънце в 6дом.
За съжаление е индикация за загуби и нереалистични очаквания по отношение на финансови въпроси /Слънце управлява 2дом/.
Съветът ми е да се въздържа от правене на разходи за момента.

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Февруари 11, 2009, 06:45:11 pm »
Благодаря ви от сърце, че се включихте по темата. Потвърдихте и част моите тълкувания, но ми обърнахте вниманието и върху неща, които не бях забелязала. Вече съм сигурна в това, което смятах да я посъветвам.Представям си как и казвам, че 3-ма астролози са погледнали нейните карти карта и са дали три независими мнения. Благодаря!

« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 07:09:51 pm от Nebesna »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #115 -: Февруари 12, 2009, 05:48:14 pm »
Ами аз живея във Варна.
Давайте!

С две ръце ти препоръчва моята. Със сигурност ще останеш доволна, много е внимателна. Ще ти пратя координатите на лични.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #116 -: Февруари 15, 2009, 07:10:01 pm »
Моята приятелка се отказа да откупува бизнеса в цветарския магазин. Тази жена отказала да и даде фактура-ето една пречка да си оправдае част от парите, понеже няма да може да си ги отчете като разход на фирмата. А също и отказвала да я запознае с хазяйката, преди осъществяването на сделката под предлога, че тя била културен човек - лекар.

Аз и предложих да наеме друго помещение на хубаво място и да го разработи самостоятелно, залагайки на рекламата и на лична интернет-страница, на безплатни обяви и т.н. Много по-евтино ще и излезе, вместо да откупува бизнеса на тази "цветарка". Все пак приятелката ми е образован човек - биолог. Завърши парково устройство и е добър дизайнер. Не си струва да дава 4,500 лв. на една цветарка, за да и откупува бизнеса....тя знае много повече от нея и сама си отглежда цветята в оранжерия.

Ако сега разработи интернет-сайт, то към септември месец мунданната опозиция Сатурн-Уран ще се е разпаднала вече и с Уран в нейния 9-ти дом, тя може само да спечели, ако се възползва от предимствата на интернет-технологиите.

*

Skarlet

« Отговор #117 -: Февруари 15, 2009, 07:41:27 pm »
Радвам се за нея и й желая успех!  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #118 -: Февруари 15, 2009, 11:02:47 pm »
Небесна идеите ти са хубави,дано жената се възползва от тях и има (аспект) успех ./На вижте ме колко съм зле,написах аспект вместо успех  :D ,може пък и аспект да и трябва на жената ! ;D/

Макар,че не се включих по темата-още като погледнах хорара и 1вото което ми се наби е упр на Асц точно на кусп на ДСЦ-това за инициативи почти винаги е негативно,не става само въпрос че човека ще трябва да взаимодейства,в повечето случаи действията на отсрещния са против тези на питащия или имат такъв ефект(това е особено силно именно когато е точно на куспидата) ;)

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Февруари 15, 2009, 11:18:35 pm »
Небесна идеите ти са хубави,дано жената се възползва от тях и има (аспект) успех ./На вижте ме колко съм зле,написах аспект вместо успех  :D ,може пък и аспект да и трябва на жената ! ;D/

Макар,че не се включих по темата-още като погледнах хорара и 1вото което ми се наби е упр на Асц точно на кусп на ДСЦ-това за инициативи почти винаги е негативно,не става само въпрос че човека ще трябва да взаимодейства,в повечето случаи действията на отсрещния са против тези на питащия или имат такъв ефект(това е особено силно именно когато е точно на куспидата) ;)

Да и на мен именно този аспект ми се наби на очи. Ти го каза много точно: "Не е хубаво за инициативи", а аз се изразих другояче: " Другата ще контролира положението и ще налага условията, а ти ще бъдеш в нейните ръце". Приятелката ми каза, че се е чувствала именно така. Всяко нейно условие или искане били моментално отхвърляни или отсрещната страна увъртала и отлагала, докато може".