Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129979 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Земетресенията
« Отговор #360 -: Юни 10, 2010, 04:44:18 pm »
Не бе, събирам линкове тематично.  :P
Като умните кажат че щело да има земетресение, да хвърляме по един полед и на чувствителните в колената и така.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #361 -: Юни 10, 2010, 05:02:23 pm »
Не бе, събирам линкове тематично.  :P
Като умните кажат че щело да има земетресение, да хвърляме по един полед и на чувствителните в колената и така.
Ясно,защото аз този сайт си го имам във bookmarks и често за съжаление го поглеждам :unsure:
Дано Господ пази българия,всяка вечер се моля :mellow:

*

kaily

• 5145
« Отговор #362 -: Юли 31, 2010, 01:31:25 pm »
Два поредни силни труса в Иран, има ранени
Второ силно земетресение с магнитуд 5,8 по Рихтер разтърси Иран по-малко от денонощие след снощния трус от 5,7 в североизточната част на страната.   

7 труса в Тихия океан за денонощие
Седем земетресения са регистрирани през изминалото денонощие в Тихия океан, на източното крайбрежие на Камчатка, в интервал от 18 минути до 5 часа и 13 минути, съобщава РИА Новости.
Най-силното земетресение е било с магнитуд от 6.6 по скалата на Рихтер.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #363 -: Юли 31, 2010, 01:37:48 pm »
Ами нормално е като се има предвид,че Луната е минала точно върху опозицията Сатурн/Марс с Уран.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #364 -: Август 21, 2010, 10:20:58 am »
" Две земетресения през десет минути са регистрирани в България " http://society.actualno.com/news_311991.html

*

Asol

• 4140
« Отговор #365 -: Август 21, 2010, 12:15:42 pm »
Транзитната Луна е минала през Плутон наскоро, а той връх на тао.  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #366 -: Август 21, 2010, 12:19:46 pm »
Според мен , тя са вседствие на трусове в Турция .Плочите са точно на Босфора -Азиатска и Европейска. Понаместили са се, добре ,че са леки!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #367 -: Август 21, 2010, 12:54:25 pm »
Дано ни подминат по-леки трусове само, защото след 15 има такива индикации с навлизането на Венера в падение и с опозицията на Марс към Слънцето и Уран в картата на БГ. Освен това и транзитния Сатурн прави квадрат с наталната Луна и транзитния Плутон в Козирог, а транзитните Юпитер и Уран в Риби квадратират наталния Марс в Близнаци. Новолунието е в квадратура с управителя на 4 дом Венера и Плутон от натала. А като гледам акривираните от осите и от пълнолунието посоки, може да бъде в югозападна България и с епицентър на юг от нас.....но това са мои предположения от наблюдения. Но като че ли по-вероятно е към 23 септември по време на пълнолунието....пускам ви и дрете синастрии - на БГ + новолунието и на БГ + пълнолунието.

*

Vision

• 3523
« Отговор #368 -: Август 21, 2010, 01:11:27 pm »
Дано ни подминат по-леки трусове само, защото след 15 има такива индикации с навлизането на Венера в падение и с опозицията на Марс към Слънцето и Уран в картата на БГ. Освен това и транзитния Сатурн прави квадрат с наталната Луна и транзитния Плутон в Козирог, а транзитните Юпитер и Уран в Риби квадратират наталния Марс в Близнаци. Новолунието е в квадратура с управителя на 4 дом Венера и Плутон от натала. А като гледам акривираните от осите и от пълнолунието посоки, може да бъде в югозападна България и с епицентър на юг от нас.....но това са мои предположения от наблюдения. Но като че ли по-вероятно е към 23 септември по време на пълнолунието....пускам ви и дрете синастрии - на БГ + новолунието и на БГ + пълнолунието.

Скарлет, много силно се надявам ако има силно земетресение в София, каквото се очаква, да можете да го видите някак, че само мисълта за това ме ужасява и като се сетя вечер, се моля на Бог да ме предупреди малко по- рано, за да събудя домашните и да изкараме децата навън.. :'( ако трябва- нека всичко да стане на прах, не ми пука, не сме и застраховани..само да сме живи, всичко ще се оправи.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #369 -: Август 21, 2010, 01:25:27 pm »

Скарлет, много силно се надявам ако има силно земетресение в София, каквото се очаква, да можете да го видите някак, че само мисълта за това ме ужасява и като се сетя вечер, се моля на Бог да ме предупреди малко по- рано, за да събудя домашните и да изкараме децата навън.. :'( ако трябва- нека всичко да стане на прах, не ми пука, не сме и застраховани..само да сме живи, всичко ще се оправи.. :blink:

И като го видим,квооо? И аз се ужасявам, затова и толкова се ровя, проучвам минали земетресения и следя за нови. От моите проучвания на няколко земетръса съм стигнала до този извод - Сатурн, Уран, Нептун и Плутон имат негативни аспекти както помежду си, така и към наталния Сатурн - управител на асц., към Венера - управител на 4 дом /сградите и основите/ и към Луната като мунданен управител на 4 дом. Главу си режем, ако септември сеизмичността у нас не се засили. по-земетръсни ми се чинат 11, 16, 20, 23 - по време на пълнолунието.....особено 20 - Слънцето е в съвпад и с неподв. звезда Алкайд, а на 23.....виж сама картата: 

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #370 -: Август 21, 2010, 01:28:47 pm »
ами снощи или тази сутрин е имало земетресение около Стара Загора, Ямбол....4 по Рихтер...
но мисля, че и ретро Мерка има пръст в тази работа също...по принцип...

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Август 21, 2010, 01:29:41 pm »

И като го видим,квооо? И аз се ужасявам, затова и толкова се ровя, проучвам минали земетресения и следя за нови. От моите проучвания на няколко земетръса съм стигнала до този извод - Сатурн, Уран, Нептун и Плутон имат негативни аспекти както помежду си, така и към наталния Сатурн - управител на асц., към Венера - управител на 4 дом /сградите и основите/ и към Луната като мунданен управител на 4 дом. Главу си режем, ако септември сеизмичността у нас не се засили. по-земетръсни ми се чинат 11, 16, 20, 23 - по време на пълнолунието.....особено 20 - Слънцето е в съвпад и с неподв. звезда Алкайд, а на 23.....виж сама картата: 

Да не стигнеме до нова психоза в София.... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #372 -: Август 21, 2010, 01:31:58 pm »

като го видите, ще предупредим колкото можем повече хора, ще спим навън и който повярва- ще бъде спасен..а на 23-ти септември е рожденият ден на един мой много любим приятел, както и на Дивна, дано да не е точно тогава.. :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #373 -: Август 21, 2010, 01:35:39 pm »
Нямам намерение да предупреждавам никого, защото както виждаш вече се появяват провокации.  ;D Психясалите естествено ще психясат още повече. Не смятам, че ще има разрушения, а по-скоро ще се усети повече от друг път. А психарите да върат да се лекуват.  ;)
« Последна редакция: Август 21, 2010, 01:42:14 pm от Скарлет »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #374 -: Август 21, 2010, 01:44:40 pm »

като го видите, ще предупредим колкото можем повече хора, ще спим навън и който повярва- ще бъде спасен..

нали знаеш, че каквото е писано - това става и каквато ти е съдбата - не можеш да избягаш от нея. ако ти е писано да оцелееш ако ще и на 20я етаж да живееш и да останеш в блока, то ти пак ще оцелееш  :P

не е нужно да се паникьосвате излишно и да се страхувате - това са безмислени неща и само образуват нерви  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #375 -: Август 21, 2010, 01:51:30 pm »
Не вярвам , че на тези дати ще има трусове в София! Дори смело заявявам - категорично няма да има земни трусове.
Очаквам други , за които съм писала в прогноза 2010.
По отношение на психозата - нека не забравяме -ХАСКОВО! Наред с това на фона на тежката икономическа криза,безработица , липса на човешки взаимоотношения ,емпатия,разбиране , и това облъчване с трусове  съотвено пресъздадено с недотам подплатен фатализъм , както и с идващата 2012 ,ми се струва своево рода вид оправдание за бездействието и неуспехите на човечеството ,като цяло и няма като как да ни подмине манипулацията и собствената ни настройка за непоправимото зло!
България е сеизмична зона ,но трусовете тук са ежедневни , климата ,който също е фактор за сеизмична активност у нас все още не е в критични рамки.
Да Плутон ,Уран , Сатурн са тези ,който рушат ,НО НАЙ-ВАЖНОТО ТЯЛО ЗА ПРЕДСКАЗВАНЕ НА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ Е ЛУНАТА!

*

Vision

• 3523
« Отговор #376 -: Август 21, 2010, 01:57:10 pm »

като го видите, ще предупредим колкото можем повече хора, ще спим навън и който повярва- ще бъде спасен..

нали знаеш, че каквото е писано - това става и каквато ти е съдбата - не можеш да избягаш от нея. ако ти е писано да оцелееш ако ще и на 20я етаж да живееш и да останеш в блока, то ти пак ще оцелееш  :P

не е нужно да се паникьосвате излишно и да се страхувате - това са безмислени неща и само образуват нерви  ;)

не изпадам в паника, нито в прекален страх, а имам страхопочитание от природата и вяра, че ще бъда предупредена..преди бях много по- спокойна, защото моя човек усещаше земетресенията предварително, казвала съм го тук..сега трябва да разчитам само на себе си и вярата си и не знам дали това е достатъчно..дали ще ми стигне..а че ще има земетресени в софия скоро, ще има..и то лошо..въобще не се психясвам, живея си спокойно, просто съм нащрек и това според мен е умният начин на живот не само относно катаклизмите, а за всичко.. ;) здравословна предпазливост.. ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #377 -: Август 21, 2010, 02:22:07 pm »
Земетресенията сабахлем били три.
Марая, даже и преди края на света ли нема престанете се ядете кой е по-по-най бе?
Вижън, като викаш, че ще има, дай някакъв срок, така ептен плашещо седи някак си...

*

Марая

• 28287
« Отговор #378 -: Август 21, 2010, 02:28:16 pm »
Земетресенията сабахлем били три.
[/b]Марая, даже и преди края на света ли нема престанете се ядете кой е по-по-най бе?[/b]
Вижън, като викаш, че ще има, дай някакъв срок, така ептен плашещо седи някак си...

Имам по-различно мнение , а това не се връзва с по-по-най! :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #379 -: Август 21, 2010, 02:31:24 pm »
Е убаво де, мир да има.
Сега последно ще има ли голямо земетресение в София и ако да, кога.