Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 130012 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Земетресенията
« Отговор #440 -: Септември 14, 2010, 11:41:17 am »
ХХХХХ от своя страна е казвала всичко по хорарите ми с абсолютна точност.

Искам само да уточня, че хорарната атрология е прогностичен метод.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #441 -: Септември 14, 2010, 11:47:17 am »
Да се включа ли се питам или не? :angry:
Всеки метод е предсказателен , защото натала е изходна позиция и от там се тръгва.
Небесна= Стела днес винаги ще казвам , че е много добър хорарен астролог.

Дивна , света е различен и има различни вибрации , не сме длъжни да вибрираме на еднакви честоти ....
Света в който живееш ТИ е в пъти различен- обективността не е задължителна за всички- приеми го! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #442 -: Септември 14, 2010, 12:19:53 pm »
разбира се в натала са заложбите и от него могат да се извлече много за бъдещето на индивида. Нищо не се случва, ако не е заложено по натал.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #443 -: Септември 14, 2010, 12:39:18 pm »
разбира се в натала са заложбите и от него могат да се извлече много за бъдещето на индивида. Нищо не се случва, ако не е заложено по натал.

Точно и , ако не е написано на небето. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #444 -: Септември 14, 2010, 01:00:25 pm »

Точно и , ако не е написано на небето. :blink:
Да, но все пак това не е всичко.

http://vbox7.com/play:b503560d за теб Крис!!! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #445 -: Септември 14, 2010, 01:20:26 pm »
Xахa, трогнат съм. ;D
Eто поздрав и за теб. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=w3fZP7QC4PE&ob=av2n

C текст(няма бг):
http://www.youtube.com/watch?v=W_6a12HdCZA
:-[ :-[ :-[ :57: :57: :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #446 -: Септември 20, 2010, 09:23:03 am »
                                        Слабо земетресение усетиха в Ямбол

Земетресение е регистрирано в 20 часа и 54 минути българско време с епицентър на около 240 км в югоизточна посока от София, съобщи Гражданска защита, позовавайки се на данни от Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН.

Дарик радио
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #447 -: Септември 20, 2010, 01:16:37 pm »
Мдааа, значи все пак, макар и слабо, днес имаше земетръс, както очаквах. Транзитното Слънце е в съвпад с Бенетнаш, в квадрат с наталния Марс и лунните възли от хороскопа на БГ. Венера - управляваща ИЦ в Телец, е в заточение и в опозиция на наталните Слънце и Уран на ИЦ. По време на пълнолунието на 22/23-ти Марс ще е в точна опозиция, а тр. Луна в Овен и Слънце във Везни на 23-ти са в критичния 0 градус и квадратират Плутон. Транзитните Юпитер и Уран също са в критичния 29 градус в Риби и квадратират нат. Марс в Близнаци. Да видим 22 срещу 23-ти, както и на самия 23-ти.....Прогресивната Луна на 9 градуса в Лъв е в 7 дом....близо до куспидата на 8. Тя според мен, заедно с прогресивния Марс и дирекционна Луна в 7 дом, активират сеизмичността в западна България. Днес Луната във Водолей и в съвпад с Нептун във 2 натален дом ясно показват посоката - изток. При Луната в Овен в 3 дом да видим дали ще бъде пак изток/североизток или запад/югозапад. Слънцето ще бъде в 9 дом, а Луната - в 3 дом от натала на БГ  :mellow:

« Отговор #448 -: Септември 21, 2010, 08:38:33 am »
http://dnes.dir.bg/news/zemetresenie-7123780?nt=4
Нови две земетресения до София.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #449 -: Септември 21, 2010, 09:46:20 am »
http://dnes.dir.bg/news/zemetresenie-7123780?nt=4
Нови две земетресения до София.

Цитат
Според специалисти сградите у нас са проектирани да издържат на 9 степен по скалата на Рихтер, така че няма опасност от срутване. Някои експерти обаче изразиха притеснение, че не всички сгради от новото строителство отговарят на тези изисквания.

Честно казано, изобщо не съм сигурна, че при едно земетресение дори само от 7 степен няма да има срутвания сред новото строителство. Да ни пази Бог в следващите дни. Дано мине по-леко.  :mellow:

« Отговор #450 -: Септември 21, 2010, 10:27:30 am »
"....в района на язовир Искър" ....wow  :o
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #451 -: Септември 21, 2010, 10:45:32 am »
Че какво се учудваш, язовир Искър е далеч, предишното беше на Цариградско шосе и беше 3,6 по Рихтер.

*

Vision

• 3523
« Отговор #452 -: Септември 21, 2010, 07:17:52 pm »
Че какво се учудваш, язовир Искър е далеч, предишното беше на Цариградско шосе и беше 3,6 по Рихтер.

защото ако се откъсне стената на язовира, ще стане много лошо..много..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #453 -: Септември 24, 2010, 12:06:32 pm »
Вече е 24.09. 2010- минахме без голямо земетресение! ;D ;D
Надявам се , че всички са доволни , а вселената си е свършила работата....
Всеки ден плочите се наместват и каквито и дребни да имаше- щети и жертви няама, а какво по-добро от това?! ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #454 -: Септември 30, 2010, 07:06:56 pm »
4,6 по Рихтер разтърсиха Вранча в Източна Румъния

Таз Вранча...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #455 -: Септември 30, 2010, 07:39:40 pm »
Всеки ден плочите се наместват и каквито и дребни да имаше- щети и жертви няама, а какво по-добро от това?! ;D

Голямо земетресение сега няма как да стане, Марая, защото няма такива предпоставки. И това съм го натъртвала неведнъж. Така че, не спекулирай, молА! Освен това аз споменах интервал от няколко дни - 18-25 септември. Както всички видяхме, сеизмичността се активира и имаше няколко земетресения, което от една страна ме радва - постигам някакъв /макар и минимален успех в проучванията, анализите и тълкуванията, касаещи земетресенията/. И вместо да се подиграваш, би могла да помогнеш /и да отработиш северния си лунен възел в съвместни партньорства/ при подобни анализи. Ако някога успеем да достигнем едно добро ниво на прогнозиране, можем да спасим много хора. Но ти не мислиш за това, а мислиш как да се подиграеш и да печелиш дивиденти на гърба на другия. Но знаеш, че аз съм от хората, на които не им пука, защото безгрешни хора няма. А боговете са високо.  ;) Силно земетресение очаквам малко по-късно, но тъй като няма желание за взаимна помощ, вече няма да ги споделям тук.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #456 -: Септември 30, 2010, 07:48:54 pm »
4,6 по Рихтер разтърсиха Вранча в Източна Румъния

Таз Вранча...

Чакай, тя Венера ще зацикли в Скорпи с ретроградието си, а Марс ще влезе в Стрелец и ще направи опозе с наталните Венера, Плутон и Марс в Близнаци в картата на БГ. Декемврийското Новолуние и то дава много инфо..... :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #457 -: Септември 30, 2010, 09:13:18 pm »
Kак да го разбирам това? :rolleyes:

И като го видим,квооо? И аз се ужасявам, затова и толкова се ровя, проучвам минали земетресения и следя за нови. От моите проучвания на няколко земетръса съм стигнала до този извод - Сатурн, Уран, Нептун и Плутон имат негативни аспекти както помежду си, така и към наталния Сатурн - управител на асц., към Венера - управител на 4 дом /сградите и основите/ и към Луната като мунданен управител на 4 дом. Главу си режем, ако септември сеизмичността у нас не се засили. по-земетръсни ми се чинат 11, 16, 20, 23 - по време на пълнолунието.....особено 20 - Слънцето е в съвпад и с неподв. звезда Алкайд, а на 23.....виж сама картата: 

Не вярвам , че на тези дати ще има трусове в София! Дори смело заявявам - категорично няма да има земни трусове.
Очаквам други , за които съм писала в прогноза 2010.
По отношение на психозата - нека не забравяме -ХАСКОВО! Наред с това на фона на тежката икономическа криза,безработица , липса на човешки взаимоотношения ,емпатия,разбиране , и това облъчване с трусове  съотвено пресъздадено с недотам подплатен фатализъм , както и с идващата 2012 ,ми се струва своево рода вид оправдание за бездействието и неуспехите на човечеството ,като цяло и няма като как да ни подмине манипулацията и собствената ни настройка за непоправимото зло!
България е сеизмична зона ,но трусовете тук са ежедневни , климата ,който също е фактор за сеизмична активност у нас все още не е в критични рамки.
Да Плутон ,Уран , Сатурн са тези ,който рушат ,НО НАЙ-ВАЖНОТО ТЯЛО ЗА ПРЕДСКАЗВАНЕ НА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ Е ЛУНАТА!

Голямо земетресение сега няма как да стане, Марая, защото няма такива предпоставки.

И това съм го натъртвала неведнъж. Така че, не спекулирай, молА! Освен това аз споменах интервал от няколко дни - 18-25 септември. Както всички видяхме, сеизмичността се активира и имаше няколко земетресения, което от една страна ме радва - постигам някакъв /макар и минимален успех в проучванията, анализите и тълкуванията, касаещи земетресенията/. И вместо да се подиграваш, би могла да помогнеш /и да отработиш северния си лунен възел в съвместни партньорства/ при подобни анализи. Ако някога успеем да достигнем едно добро ниво на прогнозиране, можем да спасим много хора. Но ти не мислиш за това, а мислиш как да се подиграеш и да печелиш дивиденти на гърба на другия. Но знаеш, че аз съм от хората, на които не им пука, защото безгрешни хора няма. А боговете са високо.  ;) Силно земетресение очаквам малко по-късно, но тъй като няма желание за взаимна помощ, вече няма да ги споделям тук.

Нищо по- различно не съм казала , само , че го казвам директно , без да звучи многозначно.....

Е убаво де, мир да има.
Сега последно ще има ли голямо земетресение в София и ако да, кога.

НЕ!Няма да има поне до края на другата пролет-май 2011! Споко ,отдъхнете си....

Е ясно.

На съда е ясно, да влезе убития!  :P  Ще си говорим на лични и по скайп за половия живот на мравките.  ;)

Марая, бъди така добра да спреш да бъдеш толкова категорична. От всичко, което така категорично ми предначерта преди повече от половин година, не се случи абсолютно нищо.
С чиста съвест мога да кажа, че не познаваш.
Съжалявам, няколко пъти го писах и го трих през последните дни, за да не стане прекалено зловещо, ама ми писна с тия категоричности.
Не знам с другите как е, аз лично грам вяра вече не хващам на прогнозите ти.

Та , какво да свърша викаш Скарлет по СЛВ? ;D ;D ;D
Постовете говорят КРАСНОРЕЧИВО! Жалко е , че се чете по диагонал и на парче! ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #458 -: Септември 30, 2010, 09:20:23 pm »
Марайче, аз теб вече изобщо не те чета, изморяваш ме ужасно, за 2 грама информация трябва да изчитам по един тон глупотевини.
Та не чета вече и на парче.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #459 -: Септември 30, 2010, 09:23:02 pm »
Марайче, аз теб вече изобщо не те чета, изморяваш ме ужасно, за 2 грама информация трябва да изчитам по един тон глупотевини.
Та не чета вече и на парче.

И аз. [/size]   :57: