Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129565 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Земетресенията
« Отговор #520 -: Март 11, 2011, 10:55:59 pm »
Това е картата на Япония.

Цитат

Japan - Meiji Constitution
February 11, 1889, Tokio, Japan

Изглежда, че наскорошното новолуне в Риби е отключило водната стихия. В деня на новолунието Меркурий и Уран бяха близо до Марс в картата на държавата, а Лунните възли тъкмо бяха преминали в Стрелец-Близнаци (Япония е с Луна в Близнаци).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #521 -: Март 11, 2011, 10:58:07 pm »
Синухе каква е тази карта? На която Уран е във Везни???

Аз също забелязах, че Синухе не е уточнил, дали това е МУНДАННАТА КАРТА НА ЯПОНИЯ ?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #522 -: Март 11, 2011, 11:00:38 pm »
..... а Лунните възли тъкмо бяха преминали в Стрелец-Близнаци (Япония е с Луна в Близнаци).

и са погъдаличкали Бетелгейзето и онова срещу него...... :rolleyes: Това земетресение + цунами ще доведе и до финансов погром, разбира се.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #523 -: Март 12, 2011, 02:38:18 am »
това цунами е свързано с приближаването на луната до земята на 19 март, де се случвало веднъж на няколко десетилетия...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #524 -: Март 12, 2011, 02:59:01 am »
това цунами е свързано с приближаването на луната до земята на 19 март, де се случвало веднъж на няколко десетилетия...

Майко мила ... някой да има билет за космическа сувалка или да си е купил парцел на луната ....  :blink:

То ако ще е на няколко десетилетия добре, да не е само на няколко столетия или хилядолетия ... че тогава ... дупе да ни е яко....

Ако оживеем тая пролет (тва и преди го казвах, сега пак почвам  ;D) ще ви черпя всички от форума с по едно бонбонче  ;D
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #525 -: Март 12, 2011, 02:59:24 am »

Не само. Наслагват се най-малко 3 събития на 19 март
1. Перигей на Луната
2. Пълнолуние (опозиция на Слънце и луна)
3. квадрат на тр. луна с лунните възли
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

123

• *
  • 230
« Отговор #526 -: Март 12, 2011, 03:00:43 am »

1. Перигей на Луната

.... иииии ... ще се мре ли викате ??? ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #527 -: Март 12, 2011, 03:03:12 am »

1. Перигей на Луната
.... иииии ... ще се мре ли викате ??? ....

Миии, проекцията на лунната орбита не минава през нашите земи.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #528 -: Март 12, 2011, 03:11:38 am »
А през ... северните? Кои са нашите земи ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #529 -: Март 12, 2011, 03:12:57 am »

Стига си се паникьосвала, дотук цунамито няма как да стигне.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #530 -: Март 12, 2011, 03:14:13 am »

Стига си се паникьосвала, дотук цунамито няма как да стигне.  ;D

Ми не съм само аз бе, имам и рода ... в чужбинско ... казвайте къде, ако трябва да се прибират за великден ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #531 -: Март 12, 2011, 06:53:50 pm »
Руски учен: Трусът е провокиран от Слънцето и Луната  http://coming.actualno.com/news_338767.html

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #532 -: Март 12, 2011, 06:55:16 pm »
Руски учен: Трусът е провокиран от Слънцето и Луната  http://coming.actualno.com/news_338767.html

И от Нибиру.  :rolleyes:

« Отговор #533 -: Март 12, 2011, 06:59:21 pm »
Експлозия в атомната централа във Фукушима - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3673611, http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12720219.

Експлозията става на фона на мунданна квадратура между Меркируй в Овен (бързо, експлозивно развитие) и Плутон (атомна енергия) в Козирог, транзитиращ в 8-мия дом на Япония и ингрес на Уран в Овен. Луната има апликиращи квадратури с Марс и Слънце, които допълнително нажежават ситуацията и изискват бързи дейстия. Добрата новина е, че има действащ голям трин във въздушни знаци между Луна, Венера и Сатурн, допълнен до хвърчило от Юпитер в Овен. В момента духа западен вятър, който пренася облака от експлозията далеч от Токио в посока към Тихия океан.
Опитах да направия карта на събитието според данни от тук - http://en.wikinews.org/wiki/Explosion_at_earthquake_damaged_Fukushima_nuclear_power_plant. Ето картата

« Последна редакция: Март 12, 2011, 07:32:43 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #534 -: Март 12, 2011, 07:39:59 pm »
За съжаление го видях.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #535 -: Март 12, 2011, 09:11:51 pm »
Я да се опитаме да разсъждаваме от друга гледна точка? Защо точно Япония, а не САЩ, например? Япония е най-високо-технологичната държава. Може би с цел да покаже, че точно този начин на живот и технологиите са голяма грешка, която трябва да бъде затрита???

*

123

• *
  • 230
« Отговор #536 -: Март 12, 2011, 10:20:06 pm »
Я да се опитаме да разсъждаваме от друга гледна точка? Защо точно Япония, а не САЩ, например? Япония е най-високо-технологичната държава. Може би с цел да покаже, че точно този начин на живот и технологиите са голяма грешка, която трябва да бъде затрита???

Ами да поразсъждаваме тогава ... и аз наскоро си мислех за Япония, че все от там идват нови технологични въведения ... и си мислех, че ще е голяма сила за в бъдеще .... Но според мен ... днес в Япония, утре другаде ... земетресения, вулкани, катаклизми ... общо взето непредсказуеми неща ... всички сме обикновенни хора, колкото и някои да се опитват да се правят на богове едва ли не ...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #537 -: Март 12, 2011, 10:37:17 pm »
Господ е създал света, а китайците и японците са създали всичко останало..  :rolf:
Нормално е да има толкова катаклизми, все пак трябва да има някакъв баланс в света, а там населението е доста гъсто населено  ;)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #538 -: Март 12, 2011, 11:35:39 pm »
Всички добре знаем, че Япония е в земетръсна зона, където се срещат две плочи. Също както и Калифорния.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #539 -: Март 12, 2011, 11:49:29 pm »
сега гледах новини на снн ияпония се е изместила с 2, 5 метра, а остта на земята с май  о,10 см... преместваме се към антипрецесията ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.