Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129672 Прегледи
Re:Земетресенията
« Отговор #560 -: Март 13, 2011, 05:00:41 am »
Аз мисля, че с тази натална карта - ICто в Рак, нещата са обясними.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #561 -: Март 13, 2011, 05:10:59 am »
Да, обаче току що попаднах на още един вариант и дотук стават три.  :lol:

Този вариант е представен от Николас Кемпиън в книгата му "Мунданни хороскопи", така се споменава.
Денят, в който е обявен суверинитетът на Япония.

Но честно казано, тази карта най-малко ми се връзва със събитието.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #562 -: Март 13, 2011, 07:12:17 pm »
Япония по много елегантен начин не позволява виреенето на "малцинсвени" групи на нейна територия. Има проблем със застаряващото си население и доколкото знам "изнася" пенсионери в Бразилия. Пенсията на един японски пенсионер съотнесена към стандарта на живот е близка до тази в Бг с с тази разлика, че трудовият живот в Япония е значително по-дълъг, производителността в пъти по-висока и приносът на отделният човек много по-голям.

*

Stella

• 7765
« Отговор #563 -: Март 13, 2011, 07:37:14 pm »
Има вероятност за експлозия в трети реактор на АЕЦ Фукушима в Япония http://bg.time.mk/read/28d9c14198/b238d8c68d/index.html
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #564 -: Март 13, 2011, 07:37:32 pm »
Там за тях няма достатъчно място, камо ли за емигранти и политически бежанци.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #565 -: Март 13, 2011, 07:42:20 pm »
Има вероятност за експлозия в трети реактор на АЕЦ Фукушима в Япония http://bg.time.mk/read/28d9c14198/b238d8c68d/index.html

Много лошо  :-X, дано не се превърне във втори Чернобил.
Това ме кара да си мисля, че има нещо вярно в пророчеството на маите. Апокалипсис няма да има, дано обаче това не е началото на верижна реакция с поредица природни катаклизми в различни точки на Земята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #566 -: Март 13, 2011, 10:01:18 pm »

Обясними са, но повечето астролози използват първата карта - с АС Близнаци, в съвпад с Алдебаран.
Не се знае часът на провъзгласяване на Конституцията на 11.02.1889, затова картата е построена за 12 ч на обяд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #567 -: Март 13, 2011, 10:12:12 pm »
Те японските ядрени електроцентрали са направени да издържат на земетресения, но 9 по рихтер явно му е дошло
в повече на тоя реактор.Лошото е, че както в момента е повреден, ново земетресение може съвсем да го довърши ....  :-X

« Отговор #568 -: Март 13, 2011, 10:15:03 pm »

Обясними са, но повечето астролози използват първата карта - с АС Близнаци, в съвпад с Алдебаран.
Не се знае часът на провъзгласяване на Конституцията на 11.02.1889, затова картата е построена за 12 ч на обяд.

Е ми аз обикновено се насочвам по интуиция. :blink: А както е казал Кант - когато нещо изглежда като патица, говори като патица и се движи като патица - то е патица.  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #569 -: Март 13, 2011, 10:25:20 pm »
Във форума на алл.бг по картата с час 12.00 са правени пост фактум прогнози (вкл. и Скарлет в нейния блог).
В интерес на истината и Раху, и Сатурн на ИЦ биха могли да предположат сейзмична активност.

Но понеже тук в темата се спомена за това, че Япония няма много отворена политика спрямо чужденците и емигрантите, това по се връзва наистина със Сатурн около ИЦ. По Раху са чужденците и чуждите култури, а и в съвпад с ИЦ би могъл да породи проблем с опазването на националните и териториални граници (възлите са квадрат с Уран). СЛВ в знака Рак на ИЦ би могъл да даде и асимилиране на нещо чуждо, външно в националната култура.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #570 -: Март 13, 2011, 11:21:26 pm »
Като гледах картата на Япония видях една дирекция,която може да има отношение със събитието-Уран съвпад МЦ (опозиция ИЦ)-само че това се падаше за 2008.Всъщност ако часа не е точен и МЦ-то е малко по-напред или час с 10-15 мин разлика ще се окаже,че Уран сега е на МЦ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #571 -: Март 13, 2011, 11:25:26 pm »
Да, възможно е, часът в картата е условен, предполагам.
Въобще не се знае дали е било по обяд, преди обяд или след обяд, но повечето астролози са възприели тази карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #572 -: Март 14, 2011, 02:53:00 am »
Аз предлагам, да се помолим и да имаме силната вяра и надежда, че нещата ще се оправят и да спрем да се ровим в тия ... карти за земетресения ... А и вулкан изригнал ... то само едно земетресение да беше ... лесна работа, ама земетресение, цунами, повреди в АЕЦ и изригване на вулкан, който е редица от 20 други вулкана ..., не ни остава нищо друго освен да мислим позитивно и да се надяваме на чудо  :mellow:
« Последна редакция: Март 14, 2011, 05:08:59 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #573 -: Март 14, 2011, 05:26:53 am »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Veselin

« Отговор #574 -: Март 14, 2011, 07:46:01 pm »
Наскоро чух мнения, че тези големи земетресения може да са изкуствено предизвикани. Доколкото знам, САЩ, Русия и много други развити страни отдавна разработват климатични и геотермални оръжия, с които е напълно възможно да предизвикат дори и големи земетресения.  :angry: Целта им вероятно е да направят един вид чистка на "простолюдието", а "елита" на планетата (според мен това са най-големите отрепки и злодеи де!!!) да се скрият надълбоко в разни бункери, за да оцелеят (поне те така си мислят, че това ще ги спаси  ;D).
Може ли да се открият някакви индикации по планетите дали земетресенията са естествени или изкуствено предизвикани?
Вече от много хора чувам горното мнение.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #575 -: Март 14, 2011, 07:52:41 pm »
Наскоро чух мнения, че тези големи земетресения може да са изкуствено предизвикани. Доколкото знам, САЩ, Русия и много други развити страни отдавна разработват климатични и геотермални оръжия, с които е напълно възможно да предизвикат дори и големи земетресения.  :angry: Целта им вероятно е да направят един вид чистка на "простолюдието", а "елита" на планетата (според мен това са най-големите отрепки и злодеи де!!!) да се скрият надълбоко в разни бункери, за да оцелеят (поне те така си мислят, че това ще ги спаси  ;D).
Може ли да се открият някакви индикации по планетите дали земетресенията са естествени или изкуствено предизвикани?
Вече от много хора чувам горното мнение.

Не вярвам..... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #576 -: Март 14, 2011, 07:53:52 pm »
Аз предлагам, да се помолим и да имаме силната вяра и надежда, че нещата ще се оправят и да спрем да се ровим в тия ... карти за земетресения ... А и вулкан изригнал ... то само едно земетресение да беше ... лесна работа, ама земетресение, цунами, повреди в АЕЦ и изригване на вулкан, който е редица от 20 други вулкана ..., не ни остава нищо друго освен да мислим позитивно и да се надяваме на чудо  :mellow:

нали се сещаш, че преди да се оправят стават най-сговнени  ;)  винаги е най-тъмно преди разсъмване... и между другото това, което става в Япония е само началото... изобщо не се учудвам на нищо вече...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Отговор #577 -: Март 14, 2011, 08:01:15 pm »
Който ще, да вярва  ;D Моята работа е само да разпрострaнявам информацията, която съм чул, пък който ще, да вярва. Макар че през 2005-а, когато за първи път чух за 2012-а, писах за това в много форуми, особено в клубовете на дир.бг, тогава много хора не ми повярваха, но вече почнаха да вярват...

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #578 -: Март 14, 2011, 08:13:16 pm »
Моята работа е само да разпрострaнявам информацията, която съм чул..

Не знаех, че има и такава работа.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #579 -: Март 14, 2011, 08:17:35 pm »
Който ще, да вярва  ;D Моята работа е само да разпрострaнявам информацията, която съм чул, пък който ще, да вярва. Макар че през 2005-а, когато за първи път чух за 2012-а, писах за това в много форуми, особено в клубовете на дир.бг, тогава много хора не ми повярваха, но вече почнаха да вярват...

Нямам намерение да вярвам в тиражирането на небивалици с цел психоза....
В работата на Вселенските процеси не се бъркам... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците