Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 130290 Прегледи
*

Gaiiia

• *
  • 195
Re: Земетресенията
« Отговор #660 -: Май 22, 2012, 11:29:35 am »
Ужасно съжалявам, че не заподозряхме своевременно реакцията на "Гея" и си мисля разминахме се с малко. Като гледам картата на България (24.04. 680 ) имало е потенциал в транзитите за 8-ма / 9-та степен т.е.  БОГ пак е бил милостив към нас, в сърцето си съм сигорен в това. Самият факт,  че става веднага след затъмнението,  ми говори че трябва да пуснем "фаровете защото влизаме в тунела" от които надявам се повечето от нас ще излезнем 2016. :unsure:

Борис,

Можеш ли да дадеш малко повече информация за този тунел? Също и как можем да се предпазим  :unsure:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #661 -: Май 22, 2012, 11:33:35 am »
не знам защо, но ми се струва, че този квадрат Уран/Плутон и то в Овен/Козирог има основна роля и занапред все сътресения ще носи  :unsure:
а и това затъмнение ..., май древните правилно ги свързват все с катаклизми и бедствия

М ... да ..... Уран и Плутон в комбинация става мама- мия
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #662 -: Май 22, 2012, 11:35:20 am »
Ужасно съжалявам, че не заподозряхме своевременно реакцията на "Гея" и си мисля разминахме се с малко. Като гледам картата на България (24.04. 680 ) имало е потенциал в транзитите за 8-ма / 9-та степен т.е.  БОГ пак е бил милостив към нас, в сърцето си съм сигорен в това. Самият факт,  че става веднага след затъмнението,  ми говори че трябва да пуснем "фаровете защото влизаме в тунела" от които надявам се повечето от нас ще излезнем 2016. :unsure:

Борис,

Можеш ли да дадеш малко повече информация за този тунел? Също и как можем да се предпазим  :unsure:

И аз съм любопитна , за какво става въпрос - простете на невежата ...  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #663 -: Май 22, 2012, 11:37:38 am »
Това е "тунела" на своеобразна трета световна война, на тоталната трансвормация, на нови сетива и по-висша ценностна система. Оганичените и тесногръди "хора" ще спрат  ОКОНЧАТЕЛНО да ни хвърлят сянка. :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #664 -: Май 22, 2012, 12:10:43 pm »

Доказан факт е, че земетресенията се случват най-често около затъмнения, т.е. при близост на светилата до нодалните оси.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #665 -: Май 22, 2012, 12:11:08 pm »
Дайте да направим една дискусия, за възможността от ново и по-силно земетресение около 16.07.2012 (между 02 и 04 сутр в т.н. час на "Бика"), защото Юпитер вече не ще е в "Телец", което също омекоти сега удара. Не е сериозно само да се вайкаме, кой как е спал - което пък до някаде е правилно.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #666 -: Май 22, 2012, 01:01:40 pm »
Това е само началото...Предстоят най-трудните месеци...

Точно и категорично е отразено в мунданната карта това земетресение.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #667 -: Май 22, 2012, 01:08:52 pm »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #668 -: Май 22, 2012, 01:12:38 pm »
И мен ме заболя тялото, масово мои приятели се оплакват от болки в сърцето.

В София земетресението беше в точния съвпад на Меркурий и Юпитер. За мен като астролог това е причината - в земен знак са - телец, и Мека е диспозитор на Венера. Венера беше на купсидата на 4 дом опозирайки 10 дом - дори визуално изглежда опозицията като енергия, която излиза от недрата на планетата.

А и Уран в 1 дом + Марс в дева и Плутон в Козирог, честно да Ви кажа, леко се отървахме с всичката тази земна "енергия".

Сега чакам тази нощ да видя, когато Луната съвпадне с Венера ще се случи ли нещо.

+ затъмнението!
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #669 -: Май 22, 2012, 01:28:28 pm »
Здравейте. Очакват ли се нови земетресения и има ли наистина повод за притеснения от астрологична гледна точка ?
Леко ни се размина този път, цяло чудо е, че няма жертви и по-големи щети. Имайки предвид земетресението в Италия което взе няколко жертви :(.
Може ли някои да пусне карти за земетресенията в Италия и България за да ги сравним ?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #670 -: Май 22, 2012, 01:31:24 pm »
Очаквам тайфун - Луната съвпада с Венера във въздушен знак.  ;)

Иначе нямам възможност сега да кача карти, но с удоволствие бих се сключила в анализа, ако някой качи.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #671 -: Май 22, 2012, 01:36:51 pm »
Преди малко срещнах Люмиер на улицата :blink:Казах,че съм му почетателка и имам една от книгите му.
Поздравих го,казах му Добър ден и го питах ,дали е предвидил това земетресение.Той каза само "Абеее...." И каза,че затъмненията не винаги вещаят зло. :-[

Да добавя : Срещнах и Асен Балтечки,но не му казах добър ден ;D ;D
« Последна редакция: Май 22, 2012, 01:55:19 pm от Milkyway »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #672 -: Май 22, 2012, 01:51:12 pm »
Очаквам тайфун - Луната съвпада с Венера във въздушен знак.  ;)

Иначе нямам възможност сега да кача карти, но с удоволствие бих се сключила в анализа, ако някой качи.

Преди малко при нас в софия се изсипа градушка, но бързо мина в пороен дъжд....
Чак тайфун - опазил ни бог  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Anabell

• 2022
« Отговор #673 -: Май 22, 2012, 01:59:47 pm »
Преди малко срещнах Люмиер на улицата :blink:Казах,че съм му почетателка и имам една от книгите му.
Поздравих го,казах му Добър ден и го питах ,дали е предвидил това земетресение.Той каза само "Абеее...." И каза,че затъмненията не винаги вещаят зло. :-[

Как са ти аспектирани наталните Меркурий и Венера, днес, че толкова "звезди"  ;D :P да срещаш?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #674 -: Май 22, 2012, 02:14:04 pm »

Как са ти аспектирани наталните Меркурий и Венера, днес, че толкова "звезди"  ;D :P да срещаш?

Транзитен меркурий и юпитер точно в съвпад с луна и марс в 10 ти дом.Транзитен марс сходящ тригон венера.А затъмнението съвпад със сатурн.

Преди това обаче срещнах една баба и много ми домъчня за нея ,исках да и помогна да си отключи входната врата.Държах й торбата, и после я преведох през входната врата.Беше с бастун.
Тя много ми благодари,пожелахме си здраве и се раздерлихме.
Като излязох на улицата си поплаках,защото ми бе мъчно за мойта баба и татко ,които ги няма вече на този свят.
Много тежки часове прекарвам в емоционален план.Особено след снощи :'( Не съм спала изобщо,страх ме е.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #675 -: Май 22, 2012, 03:02:55 pm »
Спокойно, ще мине, много ти се е насъбрало. Мисля, че Луната ти и Марс са изкл. силно повлияни и имаш нужда от почивка. Дори бих подкрепила повече плач, емоционални излияния и т.н, да за се изчистиш.

При мен стелиумът в Козирог си каза думата също - вчера цял ден ми беше търсене, дигнах публичен скандал в заведение в центъра на София, и си тръгнах (празнувахме имен ден) без никакви обяснения (след като казах на "приятелка", че е държанка и не я уважавам, така, че ме чуха от половината маси...ЕКШЪН).  :P ;D

И все още усещам много напрежение и болка. Но мисля, че всичко свърши, и то благополучно. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #676 -: Май 22, 2012, 03:22:57 pm »
МОЛЯ АПОКАЛИПТИЧНО НАСТРОЕНИТЕ ДА МЕ ИЗВИНЯТ.

"Смях през сълзи" по време на земетресението във Фейсбук" - "24 часа"

Luben Dilov : Земетресение... Затрупан съм от паднали...жени:-)

Velislava Кrysteva: Искам да изкажа личната си благодарност към колегата Бареков, благодарение на когото усещането ми за трагедия рязко се преобразува в хистерична комедия!

svesten: слабо ! лягайте да спите.. афтъра е след 8 по Рихтер в Борисова !

Венцислав Лаков:...пише проект за решение НС да забрани на Фидоска да скача на въже в три посред нощ у Банкя  ;D

Victor Muharski: Хайде по леглата! Бойко довършва метрото и налива асфалт ... извинява се за безпокойството

Georgi Velev: "ей пак някой от Перник е хвърлил пиратка в мините, та чак и в София се усети... Или просто е имало тържество... :)

Rosen Todorovsky : Ей тоя Голям адронен колайдер към Перник какви неща прави....

Vladislava Lazarova: Добро утро, българи. Дано останем с уплахата и разлюляната почва под краката. Да изпием по едно горещо и горчиво кафе и да се усмихнем на живота, за да ни се усмихне и той. Живейте за всеки миг и подхождайте със страхопочитание към майката-природа. Колкото и да се надуваме, ние си оставаме нищожни човечета, които са способни да контролират единствено статусите си във Фейсбук и Туитър.

Ivo Siromahov: Недвижимото имущество понякога има склонност внезапно да се превръща в движимо.

Пламен Галев: А в Ресилово ни изплиска джакузито!

Масов бой в града на Бекъма се усети в цялата страна...

Масов бой в Пернишка дискотека беше усетен в София и страната. Това гласи една от шегите, които се разпространи мълниеносно във Фейсбук в нощта на трусовете.

Ето и още шегаджийски коментари от социалната мрежа:

"Да видиш всичките си съседки по пижами и с токчета - безценно!"

"В Япония с това движение си пият кафето за сутрешен тонус"

"Казаха, че не било земетресение, а наздравица в Перник"

"Всички са по улиците, работният ден може да започне сега"

"Тази нощ е първата, в която всички са доволни, че клатенето свърши бързооо".

"И продължава, гад мръсна!"

"Миньорите в Перник май са копали, не където трябва"

Перничаните са виновни! На епицентъра на Перник имало голям бой пред чалготеката... тия хора не спят ли? ;)

Стана ясно защо цялата страна беше разтресена мощно. Оказа се, че Веселин Маринов влязъл в пернишка дискотека и искал да изпее най-новата си песен. Очевидци твърдят, че щом го съзрели, цялата тълпа наведнъж побягнала, създавайки магнитуд 5,6 по Рихтер!!!....
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #677 -: Май 22, 2012, 03:26:36 pm »

Късметлийка. ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #678 -: Май 22, 2012, 03:28:54 pm »
МОЛЯ АПОКАЛИПТИЧНО НАСТРОЕНИТЕ ДА МЕ ИЗВИНЯТ.

"Смях през сълзи" по време на земетресението във Фейсбук" - "24 часа"

Luben Dilov : Земетресение... Затрупан съм от паднали...жени:-)

Velislava Кrysteva: Искам да изкажа личната си благодарност към колегата Бареков, благодарение на когото усещането ми за трагедия рязко се преобразува в хистерична комедия!

svesten: слабо ! лягайте да спите.. афтъра е след 8 по Рихтер в Борисова !

Венцислав Лаков:...пише проект за решение НС да забрани на Фидоска да скача на въже в три посред нощ у Банкя  ;D

Victor Muharski: Хайде по леглата! Бойко довършва метрото и налива асфалт ... извинява се за безпокойството

Georgi Velev: "ей пак някой от Перник е хвърлил пиратка в мините, та чак и в София се усети... Или просто е имало тържество... :)

Rosen Todorovsky : Ей тоя Голям адронен колайдер към Перник какви неща прави....

Vladislava Lazarova: Добро утро, българи. Дано останем с уплахата и разлюляната почва под краката. Да изпием по едно горещо и горчиво кафе и да се усмихнем на живота, за да ни се усмихне и той. Живейте за всеки миг и подхождайте със страхопочитание към майката-природа. Колкото и да се надуваме, ние си оставаме нищожни човечета, които са способни да контролират единствено статусите си във Фейсбук и Туитър.

Ivo Siromahov: Недвижимото имущество понякога има склонност внезапно да се превръща в движимо.

Пламен Галев: А в Ресилово ни изплиска джакузито!

Масов бой в града на Бекъма се усети в цялата страна...

Масов бой в Пернишка дискотека беше усетен в София и страната. Това гласи една от шегите, които се разпространи мълниеносно във Фейсбук в нощта на трусовете.

Ето и още шегаджийски коментари от социалната мрежа:

"Да видиш всичките си съседки по пижами и с токчета - безценно!"

"В Япония с това движение си пият кафето за сутрешен тонус"

"Казаха, че не било земетресение, а наздравица в Перник"

"Всички са по улиците, работният ден може да започне сега"

"Тази нощ е първата, в която всички са доволни, че клатенето свърши бързооо".

"И продължава, гад мръсна!"

"Миньорите в Перник май са копали, не където трябва"

Перничаните са виновни! На епицентъра на Перник имало голям бой пред чалготеката... тия хора не спят ли? ;)

Стана ясно защо цялата страна беше разтресена мощно. Оказа се, че Веселин Маринов влязъл в пернишка дискотека и искал да изпее най-новата си песен. Очевидци твърдят, че щом го съзрели, цялата тълпа наведнъж побягнала, създавайки магнитуд 5,6 по Рихтер!!!....

:haha: :rolf: :rolf: стрелецът в теб се обади :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #679 -: Май 22, 2012, 03:46:21 pm »
То ако имаше такъв, който да ги прогнозира на доста голям процент и не само астролог, щеще да е поне милионер.   ;)