Цитат на: Stella в Май 22, 2012, 03:22:57 pmМОЛЯ АПОКАЛИПТИЧНО НАСТРОЕНИТЕ ДА МЕ ИЗВИНЯТ."Смях през сълзи" по време на земетресението във Фейсбук" - "24 часа" :haha: :rolf: :rolf: стрелецът в теб се обади
МОЛЯ АПОКАЛИПТИЧНО НАСТРОЕНИТЕ ДА МЕ ИЗВИНЯТ."Смях през сълзи" по време на земетресението във Фейсбук" - "24 часа"
Цитат на: Milkyway в Май 22, 2012, 01:36:51 pmПреди малко срещнах Люмиер на улицата :blink:Казах,че съм му почетателка и имам една от книгите му.Поздравих го,казах му Добър ден и го питах ,дали е предвидил това земетресение.Той каза само "Абеее...." И каза,че затъмненията не винаги вещаят зло. Да добавя : Срещнах и Асен Балтечки,но не му казах добър ден Късметлийка.
Преди малко срещнах Люмиер на улицата :blink:Казах,че съм му почетателка и имам една от книгите му.Поздравих го,казах му Добър ден и го питах ,дали е предвидил това земетресение.Той каза само "Абеее...." И каза,че затъмненията не винаги вещаят зло. Да добавя : Срещнах и Асен Балтечки,но не му казах добър ден
Това е само началото...Предстоят най-трудните месеци...Точно и категорично е отразено в мунданната карта това земетресение.
Тази тема не е активна от 120 дни. А към 28.XI. дали ще пропусне да ни поразклати?
Имах предвид опити за търсене на евтини сензации, иначе защо да не може?
Цитат на: Lillie в Ноември 24, 2012, 04:54:07 pmИмах предвид опити за търсене на евтини сензации, иначе защо да не може?Ами пернишкото от пролетта беше доста силно, много хора се изплашихаМоже би ако бяха предупредени, нямаше да има такава паника