Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129915 Прегледи
Re: Земетресенията
« Отговор #700 -: Ноември 24, 2012, 06:44:32 pm »
Поствам линк към анализа на Маргарита Паскалева на слънчевото и лунното затъмнение през ноември 2012 - http://astroamor.wordpress.com/.
на 22-11 -2012 , тр.Слънце ингресира в Стрелец и бе в опозиция на сл.затъмнение от 20 май, земетресението в перник и в италия
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #701 -: Ноември 24, 2012, 06:55:45 pm »

на 22-11 -2012 , тр.Слънце ингресира в Стрелец и бе в опозиция на сл.затъмнение от 20 май, земетресението в перник и в италия

Кое предсказа земетресението в перник?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #702 -: Ноември 24, 2012, 09:14:48 pm »
Поствам линк към анализа на Маргарита Паскалева на слънчевото и лунното затъмнение през ноември 2012 - http://astroamor.wordpress.com/.

Интересно написано. Да видим дали ще познае нещо. За отминалите дати не виждам съвпадения, ама то аз и не гледам новини. Ако не се е продънила земята и не е отразено във фб, изобщо няма да разбера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #703 -: Ноември 24, 2012, 09:39:10 pm »
Няма начин някъде да не разтресе, всеки ден някъде се случват земетръси. Въпросът е да може да се предвидят разрушителни такива, по време и място.

Земетресението в Япония някой беше ли го предсказал? Четох само астрологични анализи и дебати пост фактум...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #704 -: Ноември 24, 2012, 09:44:50 pm »
Как бихме предсказали за българия?

« Отговор #705 -: Ноември 25, 2012, 12:37:48 am »
Природата може да ни изненада много тежко при съвпада на Марс и Плутон в Козирог плюс лунното затъмнение на 28 ноември.
Защо? Земетресенията се влияят от човешката дейност, от преобладаващите мисли, настроения и действия, от общия ритъм на живот сред хората. България е своеобразен черен дроб на планетата. Допускам и злокобно събитие в Турция, в което ще се инволвираме косвенно (хипотеза).
 Та от края на ноември до 1 декември аспектите са обезпокоителни. Маргарита Паскалева е права, задължително в този период за нас е да се помолим за благото на българският народ.

« Отговор #706 -: Ноември 25, 2012, 08:30:28 am »

Кое предсказа земетресението в перник?
а какво свързва италия с перник

*

Veselin

• 2737
« Отговор #707 -: Ноември 25, 2012, 09:26:06 am »
Малко остана до 28 ноември, а съвпадът ще се осъществи преди 12 часа на обяд (не съм проверил в колко часа точно).
akruks, ако някой от нас реши да пусне хорарен въпрос за земетресението в Перник примерно, в тази тема ли да го пусне или в тази за хорарните въпроси?

*

Papy

• 4343
« Отговор #708 -: Ноември 25, 2012, 10:39:35 am »

Нямам представа. Какво?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #709 -: Ноември 25, 2012, 12:18:54 pm »
Доколкото разбрах, точно териториите на Перник и Италия (там, където се беше разлюляло), не са били земетръсни зони и вероятността точно там да се разтресе е била много малко.

« Отговор #710 -: Ноември 25, 2012, 07:22:51 pm »

Нямам представа. Какво?

и аз не знам,затова питам

*

Asol

• 4140
« Отговор #711 -: Ноември 27, 2012, 06:59:20 pm »
Какъв смисъл има да пускаш коментар с един и същи линк от различни никове като първия го триеш? Значи има хора, които пишат с два акаунта едновременно.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #712 -: Ноември 27, 2012, 07:05:57 pm »
Ако според някой това е начин да се презентира някой блог или статия, защо да не се прави? Не всички са учили маркетинг и реклама. :))

На мен ми допада визията на тази статия - изглежда доста подредена, с много обяснения и картинки. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #713 -: Ноември 27, 2012, 07:20:57 pm »
Между другото, наближава "злокобната" дата 28 ноември, след която според астролога Асен Цветков има вероятност да се случи по-сериозно земетресение...

Цитат

Истински апокалипсис на 13 декември вещаят наши учени. Според тях катастрофалните аномалии ще бъдат предизвикани от Луната, която на тази дата ще е най-близо до Земята, а това съвпада с други астрономически явления, което ще засили действието.

Според твърденията в този ден ще има "нещо грандиозно".

"Тогава съвпадат новолуние, южна деклинация, перигей - Луната ще е най- близко до Земята", разказа пред в. "България Днес" Асен Цветков, който от години се занимава с астрология.

Според неговите изчисления тогава около Чили или Суматра може да се очаква голямо земетресение.

"Всеки път, когато Луната е толкова близо до Земята, се случват някакви инциденти", обяснява Цветков.

Цитат
Международни специалисти потвърждават теорията на Цветков и също твърдят, че съчетанието на двете затъмнения вещае Апокалипсиса.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #714 -: Ноември 28, 2012, 02:18:58 pm »
Днес е 28 ноември и съвпадът между Марс и Плутон мина и дори двете планети започнаха малко да се отдалечават една от друга. И какво се случи - нищо засега...  :blink:

*

Константин

« Отговор #715 -: Ноември 28, 2012, 02:59:07 pm »
То всеки ден има земетресения някъде :) Моля ви, бъдете повече обективни, отколкото вярващи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #716 -: Ноември 28, 2012, 03:00:15 pm »
Не го дърпам, просто се опитвам да кажа, че очакванията на някои хора може да се окажат напразни.
Иначе, както по-горе писаха, трусове стават всеки ден и те едва ли ще се съобразяват с разни предсказания на гадатели, учени и пр.  :blink:

*

Константин

« Отговор #717 -: Ноември 28, 2012, 03:37:08 pm »
Да, земята си ври и кипи, но по-големите трусове се случват обикновено около пълнолуние и новолуние, и при затъмнения
голямото земетресение в Хаити от 12 януари 2010 е два дни преди слънчевото затъмнение

Моите уважения, но това са само думи, думи и пак думи :) Все едно аз да кажа, че днес някой е умрял, друг се е родил, а на всичкото отгоре се е случило 2 дена преди някоя планетарна опозиция :) Ако искате може да го изчислим и статистически и да ви докажа, колко безсмислени са такива догадки и колко са наивни повечето от вас, да си мислят, че се стига до фундаментални изводи и прогнози :) Поне според мен, един истински астролог ще е преди всичко добър математик и ще може да изчислява до абсолютна точност, кога ще се случи дадено събитие. Всичко останало -"ама то това било, ама тогава се случило и изникнало нещо" си е чиста доза непрофесионализъм :)

*

Константин

« Отговор #718 -: Ноември 28, 2012, 05:01:18 pm »
Няма нужда от драма :) Не съм целял да те обидя, ако е така - извинявам се :) Безсмислено е да спорим, още повече като две Везни :)

*

Константин

« Отговор #719 -: Ноември 28, 2012, 05:14:24 pm »
И моята луна е в овен :) Хайде, бъди разумна и приеми извиненията на един асцендент скорпион, защото втори няма да има :)