Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 130211 Прегледи
*

Skarlet

Re:Земетресенията
« Отговор #80 -: Май 24, 2009, 08:38:37 pm »
Гледай да видиш на следващото Новолуние как ще тресе- на 22 юни в 22,35 часа Слънцето и Луната са в съвпад на 1 градус и 30' в Рак и са в опозиция на Плутон. На куспидата на 5 дом е Алдебаран, на 7 дом-Процион и на върха на 11 дом-Антарес. Дали пък няма да убият важна политическа личност или инцидент с повече хора? 

*

Инти

• 2068
« Отговор #81 -: Май 24, 2009, 08:47:23 pm »
Написах го в говорилнята, че имаме точен куинконс между Новолунието в Близнаци и Плутон в Козирог.

*

Skarlet

« Отговор #82 -: Май 24, 2009, 08:51:12 pm »
Написах го в говорилнята, че имаме точен куинконс между Новолунието в Близнаци и Плутон в Козирог.

Видях,видях.  ;D Аз днес съм цял ден празнуваща и ми отиде и лунната диета и главата вече ми е отнесена. В ЗЕТ не ми показва минорните аспекти,пък аз требе да съм с бистра глава,за да ги видя,нали?  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #83 -: Май 24, 2009, 08:57:27 pm »
Ми , че аз не съм отваряла зета, сметнах две и две визуално!

*

Skarlet

« Отговор #84 -: Май 24, 2009, 09:10:47 pm »
Ми , че аз не съм отваряла зета, сметнах две и две визуално!

Явно не си прочела,че вече не съм в час след целодневен запой.Да го напиша още веднъж.  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #85 -: Май 24, 2009, 09:49:32 pm »
Ми, то и аз снощи пих четири различни алкохола, маркови и съм в час днес, иначе само от една фалшива водка може да се чувствам като натровена на другия ден, не ми е лошо, но усещам алкохола в кръвта ми.

Ти какво пи толкова цял ден, Скарлетке, че ти се замъгли главицата :P ;D
« Последна редакция: Май 24, 2009, 09:53:37 pm от Инти »

*

Nebesna

« Отговор #86 -: Май 24, 2009, 11:11:03 pm »
Майското новолуние в Близнаци прави точни аспекти с нодалната ос (Лъв-Водолей) на 3*2 градуса, съответно секстил и тригон.

Юнското новолуние в Рак на 1*3 градуса също прави също точен 30 градусов аспект с възлите, които са на 1*4 градуса по оста Лъв-Водолей (полусекстил с ЮЛВ и куинсконс със СЛВ).

« Отговор #87 -: Май 24, 2009, 11:59:17 pm »
Не спира да се люлее... 8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #88 -: Май 25, 2009, 12:01:51 am »
Не спира да се люлее... 8)
Да, не знам как ще се спи тая нощ :o

*

Mia21

• 2502
« Отговор #89 -: Май 25, 2009, 12:03:36 am »
Лелеее,толкова ли е сериозно положението...:o

*

aiia

« Отговор #90 -: Май 25, 2009, 12:09:08 am »
Удряте по едно джони уолкер и спите бре. Действа както при земетресения така и при гръмотевична буря  ;D
Гледайте какво прави Скарлетина..пийва и нищо не усеща  :D

« Отговор #91 -: Май 25, 2009, 08:38:14 am »
то и всички абитуренти така - нищо не са усетили от земетресението
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Skarlet

« Отговор #92 -: Май 25, 2009, 08:55:23 am »
Ми, то и аз снощи пих четири различни алкохола, маркови и съм в час днес, иначе само от една фалшива водка може да се чувствам като натровена на другия ден, не ми е лошо, но усещам алкохола в кръвта ми.

Срам,не срам-започнахме от обяд.Съпругът ми беше рожденник. :P

*

Skarlet

« Отговор #93 -: Май 25, 2009, 08:56:34 am »
Удряте по едно джони уолкер и спите бре. Действа както при земетресения така и при гръмотевична буря  ;D
Гледайте какво прави Скарлетина..пийва и нищо не усеща  :D

Права си.Спах като пън. ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #94 -: Май 25, 2009, 09:02:06 am »

Срам,не срам-започнахме от обяд.Съпругът ми беше рожденник. :P

Да, ти е жив и здрав, доколкото подразбрах от други твои постове имате споделена ЛЮБОВ.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #95 -: Май 25, 2009, 09:09:04 am »

Да, ти е жив и здрав, доколкото подразбрах от други твои постове имате споделена ЛЮБОВ.  ;D

Благодаря ти.  ;D Да,така е,със свещ да го бях търсила,нямаше да го намеря. И майка ми / Бог да я прости/ е родена на 24 май.  ;D Тази година ще празнуваме сребърна сватба.Не,че не сме имали проблеми,но във всяко семейство има такива.Важното е да имаш желание да ги преоодолееш.Майка му се постара да не ни е съвсем спокоен живота.Да ми направите един тиквен медал за търпение.  ;D 27 години живях с нея.
« Последна редакция: Май 26, 2009, 10:27:36 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #96 -: Май 25, 2009, 06:35:12 pm »
27 години живях с нея.

Заслужаваш орден за храброст.

« Отговор #97 -: Май 25, 2009, 07:00:40 pm »
заслужава пенсия като ветеран от войната, най -дълго продължилата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #98 -: Май 26, 2009, 08:15:03 pm »
Засичат НЛО преди трусове. Зелени човечета или сеизмично оръжие друса страната?

Извънземни кръжат над Рила часове преди земетресението

НЛО се появява преди големи земетресения. Това заключение правят уфолозите по цял свят. В началото на тази година посещенията на летящи чинии подозрително зачестиха и в нашата страна. Часове преди земята в Югозападна България да се разлюлее, там също е бил наблюдаван странен феномен. Жител на община Рила сигнализира на паранормалната поща на "Стандарт" (misteri@standartnews.com), че навръх 24 май четири светлини са изплашили до смърт жителите на китното село Смочево. Синът на баба Васа - Георги, ни е пуснал имейл, в който описва парада на летящи чинии в 23 часа.

"Бяха четири светещи кълба, подредени в редица. Дойдоха откъм магистралата Е-79, преминаха с голяма скорост над нас и увиснаха над билото на планината. Много хора излязоха на мегдана да гледат", разказва младежът.

Хора, които по това време са се намирали в подножието на склона, също твърдят, че са видели извънземната флотилия. Туристи обаче споделят в интерент-форум, че от техния зрителен ъгъл армадата не е стояла на едно място, а се е движела много бавно по протежение на Бели път. Това е стар коларски път, който е свързвал навремето град Дупница с Рилския манастир. По него са пренесени мощите на свети Иван Рилски. Заради това открай време се счита за силно енергийно място в полите на западния склон на Рила планина. В момента то се изследва от орнитолозите, които все още нямат обяснение защо небесната магистрала служи за прелетна дестинация на птиците.

Според разказите на очевидци елипсовидните космически кораби минали точно по това трасе, но когато "дръпнали ръчната спирачка" и застанали на едно място, придобили сферична форма. Обектите излъчвали синкава светлина, която пулсирала все по-силно и по-силно. Малко след като се превъртял календарът в полунощ, тайнственото каре се изпарило в посока Петрич.

Точно 17 часа след това сеизмична вълна тръгна от Македония и разтресе целия регион. Най-силният трус - 5,2 по Рихтер, бе усетен в почти цяла България. Дали зелените човечета не ни предупреждават за природните катаклизми или самите те ги предизвикват, засега остава загадка.

Друго съвпадение е, че точно един месец преди труса четири летящи чинии цъфнаха и над Стара Планина. На 24-ти април учителят по информатика Марин Вутов заедно със своя приятел Донко Митев видяха 4 НЛО над село Патрешко. Първо пристигнало от небитието огнено кълбо. След малко от кораба майка излетели четири апарата.

"Когато започна да се губи и да пада зад дърветата, се качих на колата и отидох горе на антените. Там видяхме с бинокъл, че това започна да се разделя. Отделиха се четири тела и полетяха на север. Първото се спусна и застана на билото. Ние определихме, че е около връх Вежен или Козята стена. Имаше формата на три топки, стоеше отдолу и присвяткваше с лъч нагоре към основното тяло. Като че ли имаше някаква комуникация между тях", спомни си даскалът, който е изключително на "ти" с тези явления. Най-силно впечатление му направили огромните сини "мустаци", които сe спуснали от кълбото малко преди да настъпи процесът на роене. "Направете справка и ще видите, че където е прелетяло НЛО, малко след това е ударило земетресение," посъветва ни ескстрасенс Емилия Лалова. Според нейната информация извънземна цивилизация ни предупреждава за природните катаклизми, които ще стават ежедневие. Любителите на конспиративните теории, пък заявяват, че не са извънземните, а американците, които пак си изпробват сеизмичните оръжия на балкански гръб.

Дискове над Измир

Не може да се подминат с лека ръка свидетелствата за посещения на извънземни преди най-смъртоносните земетресения по света. Десетки метални дискове и сфери увиснали над Западна Турция на 17 август 1999 г. Тогава за 45 секунди трус от 7,6 по Рихтер срина град Измир, загинаха над 30 хил. души. Непосредствено преди бедствието обаче морето край града почервеняло, а температурата на водата скочила до 45 по Целзий. "Измряха хиляди риби, медузи и раци. Мрежите на рибарите буквално изгоряха, а камъните потъмняха до черно, въпреки че в района нямаше вулкани. Над брега изникнаха летящи чинии и невиждани светлини, носеше се страховит тътен като от взривове", разкрива турският уфолог Хактан Акдоган.

На 5 април 2009 г. аналогично явление засичат в Италия малко преди земята да се отвори и да погълне Л'Акуила.

Антонио Урзи забелязва над улица в Милано гигантско сребристо НЛО. Специалистът по паранормални явления твърди, че онази вечер над Ботуша е имало засилено бдение на неидентифицирани летящи обекти. Над Рит и областта Абрузо прелетял огромен кораб с триъгълна форма. "Часове по-късно преживяхме една от най-големите трагедии в историята си - земетресението от 6,3 по Рихтер. Жестоките трусове не спряха. Продължи и наблюдението отгоре - НЛО преминаха над Рим, Милано и Централна Италия", обяснява Узри.

От www.moreto.net, които цитират Стандарт.

;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #99 -: Май 26, 2009, 09:04:24 pm »
Интересно  :)

Те хубаво предупреждават,ма не могат ли да си го кажат в прав текст-явно не сме толкова интелигентна цивилизация щом досега няма адекватна реакция... ::) Като си го представих това и се сетих за 2012 -по време на катаклизмите (ако ги има),някои в буквалният смисъл ще бъдат спасени по този начин-направо ще си ги вземат и ще ги отведат някъде.Възможно е и това вече да е ставало по време на катаклизми и ние да не знаем,защото много хора изчезват и не им откриват труповете...

Не може да се подминат с лека ръка свидетелствата за посещения на извънземни преди най-смъртоносните земетресения по света. Десетки метални дискове и сфери увиснали над Западна Турция на 17 август 1999 г. Тогава за 45 секунди трус от 7,6 по Рихтер срина град Измир, загинаха над 30 хил. души. Непосредствено преди бедствието обаче морето край града почервеняло, а температурата на водата скочила до 45 по Целзий. "Измряха хиляди риби, медузи и раци. Мрежите на рибарите буквално изгоряха, а камъните потъмняха до черно, въпреки че в района нямаше вулкани. Над брега изникнаха летящи чинии и невиждани светлини, носеше се страховит тътен като от взривове", разкрива турският уфолог Хактан Акдоган.

А това ,изби рибата  :o За 1 път го чувам,дано да е вярно,означава че тия "приятелчета" като са видяли зора и бързо-бързичко са разкрили прикритието си в морето,щото е можело  да станат жертва и са нямали друг избор.