Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129973 Прегледи
*

Skarlet

Re:Земетресенията
« Отговор #120 -: Септември 06, 2009, 09:53:19 pm »
Е така е, ма дай да се не плашим предварително, на мен и без това си ми е настръхнала косицата от моите си транзити.

Животът е това,което ни се случва тук и сега. И да се плашим,и да не се плашим-това е. Просто трябва да се научим да приемаме нещата такива,каквито са. Каквото за Хасан,това е и за нас.Който не е готов да застане лице в лице със смъртта и живота,не трябва да пипа астрологията. Затова винаги съм се придържала към това да живем живота си,да хапнем,да пийнем, да помогнем на ближния с нещо,да ...... правим и някои хубави неща с любимите хора,пък да става каквото ще. Животът е кратък.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #121 -: Септември 06, 2009, 10:03:07 pm »
Е убаво де, животът е тук и сега, ама вие почнахте да говорите за неизползвани досега звезди, страхотии, ужасии и прочее.
И животът ни от тук и сега стана олеле мале ко ни чака на 19 септември.
Е това живот ли е?  :-X

*

Skarlet

« Отговор #122 -: Септември 06, 2009, 10:08:02 pm »
Споко,нищо не ни чака на 19 септември. Картата на Новолунието касае мунданната астрология. Ще има събития най-вече там,където има точни аспекти с натални планети и куспиди в картите на държавите.

*

kaily

• 5145
« Отговор #123 -: Септември 06, 2009, 10:10:49 pm »
Е това вече малко по-добре.
А кои са тия държави? Франция и Унгария отвън ли са?

*

Skarlet

« Отговор #124 -: Септември 06, 2009, 10:36:05 pm »
Не съм имала време да разгледам всичките карти,които имам, но гледам поне често българската. Най-често разглеждам затъмнението от 7 септември 1858 година и го съпоставям с предстоящите Новолуния към картата на БГ. Това затъмнение е много показателно-Сатурн е бил в Лъв в 7 дом-западна България,в точен квадрат към наталните Слънце и Уран,тр. Плутон е в точен съвпад също със Слънцето и Уран,Новолунието е в точен квадрат с наталната Венера/управител на 4 дом/,Марс е в точна опозиция с нат. Венера. Венера е била на 29 гр. във Везни в картата на Новолунието и когато достига опозицията към нат. Слънце и Уран,става най-силното земетресение в София с много жертви и разрушения. Четирите оси също съвпадат почти с наталните.Сега нямаме такива страшни аспекти. Ако има нещо,то ще е в съседен двор,което както винаги ще се усети и в София най-вероятно,заради Марс в 7 дом-запад. Спи спокойно,Кайли.Нема да се мре сега. Какво се плашиш от съвпада на Плутон със Слънцето? Нали то ти управлява 9 дом. Мисли за странство и живот с принца,не за глупости. И моите деца имат страшни хороскопи.Какво да направя,мога ли нещо да променя? Не мога. Затова яжте,пийте и си носете новите дрехи. И чат,пат тва онова....  Утре имам важна работа сутринта,но като се прибера ще разгледам всички карти,които имам и ще напиша какво виждам. А сега си легни спокойно и не се шашкай. Ножа е дървен.  :)

*

Helo

« Отговор #125 -: Септември 06, 2009, 10:38:24 pm »
Е убаво де, животът е тук и сега, ама вие почнахте да говорите за неизползвани досега звезди, страхотии, ужасии и прочее.
И животът ни от тук и сега стана олеле мале ко ни чака на 19 септември.
Е това живот ли е?  :-X

Кайли, май на теб каквото и да ти кажат все е трагедия и повод за нещастие!  ;) Това състояние дали е от транзитния ти Плутон, който е върху Слънцето или винаги си била такава?  ;)  ;D

*

Skarlet

« Отговор #126 -: Септември 06, 2009, 10:40:31 pm »
Е убаво де, животът е тук и сега, ама вие почнахте да говорите за неизползвани досега звезди

Колкото до неизползваните досега звезди,грешиш.Използвани са от не знам си още кога.Не ме карай да ти пускам сайтове да четеш и за тях,че ще настръхнеш още толкова. Айде,сладки сънища! Както се пееше в една песничка:"Спете спокойно,деца!"  :-*

*

kaily

• 5145
« Отговор #127 -: Септември 06, 2009, 11:00:58 pm »
Хело, познаваш ме отскоро, познаваш ме малко и нямам желание и да се опознаваме повече.
Така че не бързай с изводите и се постарай да не ме идентифицираш въз основа на повърхности частични наблюдения.

Скарлет, мерси за утехата, очевидно съм изпаднала в период на безтегловност и свободно падане във вселена без дъно.
Стреснах се за сефте в живота си от факта, че всичките ми големи нещастия са идвали от тежки знакови транзити и за сефте съм полупринудена да си призная, че външните събития в живота май май не се управляват от мен.
Което ми противоречи на философията....донякъде. Щото като човек е неосъзнат, както съм била в миналото, е нормално да бъде управляван отвън, независимо дали звезди, политици или манипулации от ниско ниво.

Всъщност ще е много интересно загиналите на Охридското езеро, мир на душите им, да се видят най-общо транзитите им.

« Отговор #128 -: Септември 07, 2009, 09:20:14 am »
Здравейте,
Считам,че сравнително силни земетресения у нас ще има след средата на 2011г.

*

missKapriz

« Отговор #129 -: Септември 07, 2009, 09:26:16 am »
Цитат
Всъщност ще е много интересно загиналите на Охридското езеро, мир на душите им, да се видят най-общо транзитите им.
От момента на трагедията все тва си мисля,но май няма начин да намерим данните им.  :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #130 -: Септември 07, 2009, 10:14:42 am »
Можем да ги намерим,но не съм много сигурна,че е коректно...

*

kaily

• 5145
« Отговор #131 -: Септември 07, 2009, 10:34:15 am »
06.09.2009
Трагедия почерни и Филипините. Девет души загинаха, а мнозина остават в неизвестност, след като ферибот потъна в южната част на Филипините.
Рано тази сутрин фериботът „Суперфери 9" с 960 души на борда започнал да се накланя. Преди да потъне капитанът успял да подаде сигнал за помощ. Към мястото на трагедията - полуостров Замбоанга, веднага се отправили спасителни лодки. Имали на разположение няклоко часа, за да измъкнат хората.
+++++
Ферибот с 968 души на борда потъна в южната част на страната. Петима души са се удавили, а 63-ма се смятат за изчезнали. Плавателният съд се наклонил неочаквано надясно, а няколко часа по-късно потънал заради пробойна в корпуса на кораба.ерибот с 968 души на борда потъна в южната част на страната. Петима души са се удавили, а 63-ма се смятат за изчезнали. Плавателният съд се наклонил неочаквано надясно, а няколко часа по-късно потънал заради пробойна в корпуса на кораба.

*

Инти

• 2068
« Отговор #132 -: Септември 08, 2009, 04:46:31 pm »
Епицентърът на труса, който според USGS е с магнитуд 6,2 по Рихтер, е в района на град Они, на 156 км. от Тбилиси

Националната агенция за околната среда (Хидрометеорологичния център) на Грузия обяви, че тази нощ в северната част на страната е регистрирано земетресение с магнитуд 8 степен по Скалата на Рихтер, предава агенция “Новости”. Силата на земните колебания в столицата Тбилиси е била между 4 и 5 по Рихтер.

По-рано Reuters, цитирайки информация на Геоложката служба на САЩ (US Geological Survey; USGS) съобщи, че кавказката република е разтърсена от земетресение с магнитуд от 6,2 по Рихтер.

Американските сеизмолози уточняват, че епицентърът на труса е в Амбролаурския район в региона Рача-Лечхуми, на 80 км. североизточно от Кутаиси и на 156 км. северозападно от столицата Тбилиси, на дълбочина 10 км. под земната повърхност. Треморът е регистриран в 3,41 ч. местно време (2,41 ч. българско време).

По данни на представителите на Националната агенция за околната среда на Грузия, земетресението е усетено най-силно в град Они в региона Рача-Лечхуми. Треморът е усетен освен в столицата Тбилиси и в град Гори в централната част на страната, в западния град Зугдиди, в редица региони в южната част на Русия, в Южна Осетия и в някои градове в Армения – Гюмри, Ванадзор и Алаверди.

Съобщава се за разрушения в района на град Они, но засега в Тбилиси не е получена информация за пострадали или жертви на труса. Заради скъсани електропреносни линии, е прекъснато електрозахранването в града и района.

Град Они е разположен западно от сепаратистката република Южна Осетия, на склоновете на Кавказките планини, близо до границата с Русия.

Властите в самообявилата се Южна Осетия също съобщават за земетресение с магнитуд 5-5,5 по Рихтер, усетено в 2,45 ч. местно време, допълва “Новости”. По данни на Министерството на извънредните ситуации на републиката, трусът не е предизвикал жертви и резрушения, но е прекъснал за известно време електрозахранването в столицата Цхинвали.

Последното голямо земетресение на територията на Грузия, с магнитуд от 6 степен по Скалата на Рихтер, разтърси Тбилиси на 25 април 2002 г. То стана причина за смъртта на 6 души и предизвика сериозни разрушения в историческия Стар град на грузинската столица.

*

Инти

• 2068
« Отговор #133 -: Септември 08, 2009, 04:48:19 pm »
Луната в Овен квадратира възлите, и прави куинконс към Сатурн в Дева. Мунданен съвпад на Лилит със северен възел в Козирог.

« Отговор #134 -: Септември 09, 2009, 06:46:53 pm »
А пък в Турция се извалял най-големия дъжд от 80 години насам.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #135 -: Септември 09, 2009, 07:18:27 pm »
А пък в Турция се извалял най-големия дъжд от 80 години насам.

В картата на Турция тр. Слънце и Сатурн в Дева са в опозиция на Уран-а им в Риби,тр. Марс е в съвпад с нат. Плутон в Рак на асц. и в квадрат с нат. Марс, а тр. Юпитер и Нептун са в квадрат с наталния Юпитер. Вчера и днес тр. Луна в Телец е в опозиция на нат. им Слънце в Скорпион,което на практика е лунация.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #136 -: Септември 11, 2009, 08:40:13 am »
Наистина много наводнения и потъвания се събраха наведнъж,много жертви   :(

Следователно трябва да се насочим към Нептун/Риби , не само Марс в Рак.Последното Пълнолуние беше в Риби...

Прави много силно впечатление,че в момента Нептун,Уран и Сатурн са в точен аспект и то от един и същи градус-25ти. Числото 25 се редуцира на 7,което прави пак Нептун.Отделно това е някаква конфигурация- полусекстил/куинконс/опозиция , но точно сега не се сещам дали някой я е изследвал и е дал някакво определение.При това е сложна конфигурация тъй като съдържа три вида аспекти по тип .

Другото ми впечатление е,че Юпитер закрилника се е разкарал от Нептун и той сега се "вихри" свободно.При това приема енергията на изпитанията и страданията по аспекта си със Сатурн,куинконса е поправяне заради грешки или загуби заради дребни важни детайли,както и като цяло кармично разплащане за минали грешки  ???

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #137 -: Септември 11, 2009, 09:03:49 am »
Наистина много наводнения и потъвания се събраха наведнъж,много жертви   :(

Следователно трябва да се насочим към Нептун/Риби , не само Марс в Рак.Последното Пълнолуние беше в Риби...

Прави много силно впечатление,че в момента Нептун,Уран и Сатурн са в точен аспект и то от един и същи градус-25ти. Числото 25 се редуцира на 7,което прави пак Нептун.Отделно това е някаква конфигурация- полусекстил/куинконс/опозиция , но точно сега не се сещам дали някой я е изследвал и е дал някакво определение.При това е сложна конфигурация тъй като съдържа три вида аспекти по тип .

Другото ми впечатление е,че Юпитер закрилника се е разкарал от Нептун и той сега се "вихри" свободно.При това приема енергията на изпитанията и страданията по аспекта си със Сатурн,куинконса е поправяне заради грешки или загуби заради дребни важни детайли,както и като цяло кармично разплащане за минали грешки  ???

то добре че и юпитер не е в съвпад с нептун , още по-големи щяха да са размерите на белите :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #138 -: Септември 11, 2009, 09:12:41 am »
    Не е само Нептун, ако беше отдавна да бяха почнали тези събития. Погледнете Лилит в съвпад със СЛВ. Значи действително както казва Синухе ще има разплата, кармична. Но ако приемем, че Лилит отразява нашето скрито аз, нашата сянка, дълбочината на нашите страхове, то съвпада със СЛВ би трябвало да ни подскаже, че ще ни срещне с още изпитания, бъдещи. Кармата е това, срещане със страховете ни и тяхното преодоляване, да видим че и след това Слънцето продължава да блести /значи Бог съществува/.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #139 -: Септември 11, 2009, 09:31:21 am »
мисля , гледайки транзитите , че предстоят още подобни бедствия , както и катастрофи в света.
у нас ми се струва ,че квадратурата на сатурн/плутон ще донесе сериозни изпитания,кризисни ситуаций.ще има и много авантюризъм в решаването на държавните проблеми , придружен с надценяване на възможностите.вижте какво ще стане при съвпада на уран и юпитер в риби :-X,не ми се мисли!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците