Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 130111 Прегледи
*

Nebesna

Re:Земетресенията
« Отговор #140 -: Септември 11, 2009, 11:11:16 am »
    Не е само Нептун, ако беше отдавна да бяха почнали тези събития. Погледнете Лилит в съвпад със СЛВ. Значи действително както казва Синухе ще има разплата, кармична. Но ако приемем, че Лилит отразява нашето скрито аз, нашата сянка, дълбочината на нашите страхове, то съвпада със СЛВ би трябвало да ни подскаже, че ще ни срещне с още изпитания, бъдещи. Кармата е това, срещане със страховете ни и тяхното преодоляване, да видим че и след това Слънцето продължава да блести /значи Бог съществува/.

Момичета и момчета, Лилит е  точката на най-голямо отдалечаване на Луната от Земята (апогей). Лилит не се свързва с наводнения, с катаклизми, а колкото и да ви се струва странно, точно перигеят на Луната предизвиква подобни явления. В един филм на Дискавъри гледах подобна статистика, направена от двама учени, които имат дългогодишни наблюдения върху влиянието на Лунния апогей и перигей и връзката им със земните катаклизми. Предстои наскро Луната да направи съвпад с ЮЛВ в Рак- това е много опасна конфигурация, а и Марс е в Рак.

Южният лунен възел в Рак придобива основно значение, защото се управлява от Луната. Зловредната планета-Марс също е в Рак и е подвластна на Луната. Марс във воден знак винаги се свързва с наводнения. Съчетано с позицията на лунния възел и позицията на Луната станаха 3 фактора. Винаги трябва да търсим поне 3 фактора, за да има 100% вероятност да се случи дадено събитие. Това, че Марс е в Рак може да бъде предпоставка за серия от наводнения, понеже Марс е подвластен на Луната, която се движи много бързо.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Септември 11, 2009, 11:16:43 am »
НОВО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ! ГРАД КОНЯ! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #142 -: Септември 11, 2009, 01:02:09 pm »
Земетресенията са били две-на 10ти 21,29 часа местно време 4,5 по Рихтер и на 11ти 4,58 със магнитуд 4,7 .

Значи гледам 2тото земетресение и какво ми прави впечатление:

освен конфигурацията Сатурн/Уран/Нептун в 25 градус[

има същата конфигурация

Венера/Слънце/Юпитер в 19 градус

Хич не е случайна тази конфигурация и това,че се застъпват едни и същи градуси.Тук вече има някакъв модел,явно тази конфигурация не е положителна.

При първото земетресение Луната е в куинконс с Плутон. (1,15 Близнаци)

При второто земетресение Луната е в точен квадрат с Меркурий (този който я управлява).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #143 -: Септември 11, 2009, 01:12:53 pm »

October 29, 1923, 8:30 pm EET, Ankara (32e52, 39n56).
Картата на Турция

1во виждаме,че Луната от 1то земетресение е точно на К12-изплащане на карма,страдания.
2ро Марс е в сходящ съвпад с Плутон в 1 дом.
3то Възлите са точно върху К2 и К8 (катаклизми).

В картата на Турция в момента има силно присъствие в 4ти дом-Слънце/Сатурн/Меркурий. При това упр на 4 дом е Меркурий и той е в дома си-в случаят ретро . В разходящ съвпад с Марс в 4ти дом.

Транзитните  Уран и Нептун имат точни аспекти с упр на 4 дом Меркурий- куинконс и тригон.

Плутон прави опозиция към наталната Луна в 12 дом (страданието на народа,възможни са и емиграции).

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Септември 11, 2009, 01:21:58 pm »
нухе,аз като я гледам тая карта съм сигурна ,че ще има още трусове в рамките на няколко дни :(
юпи/транзитен/ е на точна опозиция с наталния нептун :(. управлява 6-ти и 10-ти.дали някъде в черно море няма да е и третия трус? :( :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Септември 11, 2009, 02:41:30 pm »
Абе, къде се намира този Кон? Аз на 19-ти заминавам за Одрин. ??? ??? ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Септември 11, 2009, 02:52:24 pm »
Абе, къде се намира този Кон? Аз на 19-ти заминавам за Одрин. ??? ??? ???

мисля,че е в северна турция.не съм сигурна ::)

« Отговор #147 -: Септември 11, 2009, 02:56:45 pm »
  Коня е поне на 1000 км от Едирне /Одрин/. В средната част на Турция, казват че това е люлката на чистите натурални турци.

*

Skarlet

« Отговор #148 -: Септември 11, 2009, 04:06:26 pm »
А пък на 14,15 и 16 септември Сатурн е в съвпад и с Кор Кароли, а Марс е неаспектиран и в съвпад със Сириус. Яко ни дупе!

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Септември 11, 2009, 04:31:57 pm »
А пък на 14,15 и 16 септември Сатурн е в съвпад и с Кор Кароли, а Марс е неаспектиран и в съвпад със Сириус. Яко ни дупе!

мене лично най-ме е страх от неаспектирана планета!тя е по-силна и от на-големия малефик и от най-добрия бенефик.
каква е тая звезда кор кароли?на кви градуси е?

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Септември 11, 2009, 04:33:08 pm »
Да, и аз видях съвпадът на Марс със Сириус. Това е много разрушителна комбинация.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #151 -: Септември 11, 2009, 04:37:04 pm »
В зета нема никакъв съвпад на Марс и даже нема никакъв Сириус.
Къде е тоя Сириус бе, той ще се окаже в съвпад с наталния ми Марс!  :-X

*

veshti4ka

« Отговор #152 -: Септември 11, 2009, 04:39:16 pm »
Да, и аз видях съвпадът на Марс със Сириус. Това е много разрушителна комбинация.

бихте ли ми обяснили защо съвпада на Марс със Сириус е разрушителен. все пак Сириус е звезда, а Марс планета - не е ли редно звездата да облагородява дадената планета в съвпад. нали все пак Сириус е щастлива звезда  ???

*

Skarlet

« Отговор #153 -: Септември 11, 2009, 05:23:26 pm »
Къде е тоя Сириус бе, той ще се окаже в съвпад с наталния ми Марс!  :-X

В зетя има не само Сириус на 14-15 градуса в Рак, но има и Кор Кароли на 25 градуса в Дева,която е силно разрушителна неподвижна звезда,особено при негативни аспекти с планетите. Може да даде разрушения на сгради. Докато се къпах,мислих. Дева се свързва със здравето-6 дом. Управлява се от Меркурий. Той хем е ретро,хем на Новолунието е на 29-я градус,който е критичен. Да не говорим,че всичките планети в Дева са в точна опозиция с Уран. Уран действа внезапно и се свързва с нещата,над които нямаме никакъв контрол.Това ми мирише на някаква сериозна катастрофа с големи екологични последствия-замърсяване на море или океан. Да не вземе да се разбие някой танкер или военна подводница??? Я някоя централа да гръмне???Опозицията на Меркурий с Уран в мунданната астрология се свързва с природни катастрофи, вследствие на земетресения. Влошаване на времето, недай Боже и цунами да залее някое крайбрежие с много жертви. Направо съм изпаднала в страх.  :(

*

Skarlet

« Отговор #154 -: Септември 11, 2009, 05:32:44 pm »

бихте ли ми обяснили защо съвпада на Марс със Сириус е разрушителен. все пак Сириус е звезда, а Марс планета - не е ли редно звездата да облагородява дадената планета в съвпад. нали все пак Сириус е щастлива звезда  ???

Сириус
Являясь символом духовной и мистической помощи, дает высший авторитет и духовную поддержку. Сочетает в себе качества Марса и Юпитера. С незапамятных времен ее считали "королевской", но также и агрессивной. При благоприятных соединениях обещает славу, почести, богатство. На Асценденте и в конъюнкции с Марсом Сириус может быть весьма опасным. Слишком честолюбивые стремления часто приводят к опасным препятствиям и даже покушениям на жизнь. В соответствии с традицией, Сириус, если он находится в 8 доме, может дать "славную" смерть с почестями и уважением к усопшему.
В хорошем аспекте к Марсу и Юпитеру и вблизи Меридиана, обещает большое богатство, удачливость в коммерческих предприятиях или в делах государственного управления. При таком положении звезда наиболее хороша для военных, юристов, государственных служащих.
Сириус в соединении с Солнцем и имеющий благоприятное положение в космограмме мы часто находим в гороскопах самых известных и прославившихся людей. Возможно, рост общественного положения был возможен благодаря протекции влиятельных людей.

КОР КАРОЛИ

Тяжелая звезда, связанная с преступностью, со злобой, ненавистью, местью, мафией, с попаданием под власть чрезвычайных обстоятельств. Это одна из самых классических несчастливых звезд. Часто встречается у блатных и мафиози. Восходящая (на Asc) с орбисом 20' дает жестокость, злобу, безжалостность, мстительность, бесчеловечность. С ней связано попадание под власть черной магии, особенно в соединении с Луной. С Венерой - опасность быть убитым женой (мужем) или опасность насилия со стороны супруга. На границе IV, VIII, XII домов, т.е. домов разрушения, дает страшную смерть. В соединении с Меркурием дает разоблачение черных сил и детективные способности. /Марс, Уран, Плутон/.

http://kiberstar.ru/stars/redkie_star.htm

« Последна редакция: Септември 11, 2009, 05:40:06 pm от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #155 -: Септември 11, 2009, 05:37:03 pm »
Къде е тоя Сириус бе, той ще се окаже в съвпад с наталния ми Марс!  :-X

Не винаги съвпадът на планета с неподвижна звезда има негативно влияние. Има предимно тогава,когато има негативни аспекти към тези съвпади предимно в натала и в последствие при транзити и прогресии. Споко!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #156 -: Септември 11, 2009, 06:05:54 pm »
Цитат
В соответствии с традицией, Сириус, если он находится в 8 доме, может дать "славную" смерть с почестями и уважением к усопшему.

уф, успокоих се  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #157 -: Септември 11, 2009, 06:13:14 pm »
Цитат
В соответствии с традицией, Сириус, если он находится в 8 доме, может дать "славную" смерть с почестями и уважением к усопшему.

уф, успокоих се  ;D

хаха верно ли  :o  аре и аз от отбора, но когато реша да мръ  ;D ;D ;D 

*

Skarlet

« Отговор #158 -: Септември 11, 2009, 06:50:36 pm »
Абе,не знам,но и в картата на Русия има много лоши аспекти на Новолунието към планетите от радикса им. Новолунието е в съвпад с наталните Сатурн и Луна и в квадрат с Марс-а им,транзитния Марс е в съвпад с Уран-а им в Рак / после и със Слънцето/ и ще направи квадрат с Плутон-а им в Овен. Освен Сатурново, имат и Нептуново възвръщане. Транзитните Лунни възли активират 2 и 8 дом от картата-ЮЛВ е в 8 дом, в куинконс с наталния им Марс на 29 градуса в Близнаци.
 Имам си слабост към Русия и товарищ Путин. Дано нещо там не се случи пак.

PS. Само да уточня,че тези аспекти са в картата от 06.07.862 година. Имам и друга карта от 1990. И в нея има кофти аспекти. Асцендента е на 26 градуса в Дева, а Новолунието папада там , в опозиция с тр. Уран. Имат натален Марс в 7 дом- в Овен, в квадрат с Уран в 4 дом и квадрат с Юпитер в Рак-в 10 дом. Юпитер управлява 4 и 7 дом. А в момента транзитния Марс се включва в този тауквадрат. В солара сол. МЦ е в точен съвпад с тан. им Сатурн в Козирог и той в 4 дом. А има и дирекционен Уран в съвпад със сол. МЦ и нат. Сатурн. Прогресивното им Слънце и в съвпад с транз. Марс в 10 дом, а прогресивната Луна е на 29 градуса във Везни / критичен градус/. Транзитния Уран е в съвпад с Десц., а сол. Луна е в съвпад с наталната. В натала тя управлява 10 дом, а в солара-3.
Да не вземат пад да влязат в разпра със съседна бивша република?
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 07:06:38 pm от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #159 -: Септември 12, 2009, 06:27:05 pm »
Ето,че са започнали размирици в Кавказ: http://www.focus-news.net/?id=n1257688  Дано не се разраснат.   :(