Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 130018 Прегледи
*

Skarlet

Re:Земетресенията
« Отговор #180 -: Септември 15, 2009, 03:35:00 pm »
Земетресение от 4,2 по Рихтер снощи в Италия.   :'(  "Товарен кораб с 120 бидона радиоактивни отпадъци, потопен от мафията, беше открит в събота на 28 км от бреговете на Калабрия, съобщи за Франс прес прокурорът на град Паола, Бруно Джордано."
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2437931  Ето че има и екокатастрофа.  :'(

Всъщност едва сега се е разсмърдяло., но екокатастрофата не е от вчера..

Дори и да не е от вчера,сега е открита.

*

ga3l

« Отговор #181 -: Септември 15, 2009, 04:01:17 pm »

..Дори и да не е от вчера,сега е открита.

Оо., аз не оспорвам твоето тълкуване Скарлет., съжалявам че е станало недоразумение.,  как изобщо бих могла да си позволя подобно нещо ..  ???  само доуточних фактите., щото аз лично останах с впечатление, че едва ли не вчера са ги потопили тези радиоактивни отпадъци., а то вече местните хора зели да развиват тумори ..   :-X

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #182 -: Септември 15, 2009, 04:10:51 pm »
Това много се връзва с куинконса Сатурн-Нептун: изплува стара ситуация за поправяне на грешката или просто ефекта от нея води до осъзната криза (т.е. влиянието на куинконса води и до осъзнаване,виждане на критичността на проблема).

*

Skarlet

« Отговор #183 -: Септември 15, 2009, 04:22:20 pm »

..Дори и да не е от вчера,сега е открита.

Оо., аз не оспорвам твоето тълкуване Скарлет., съжалявам че е станало недоразумение.,  как изобщо бих могла да си позволя подобно нещо ..  ???  само доуточних фактите., щото аз лично останах с впечатление, че едва ли не вчера са ги потопили тези радиоактивни отпадъци., а то вече местните хора зели да развиват тумори ..   :-X

Ма,моля те,няма никакъв проблем.Не съм си помислила пък точно това.Просто уточнявам,че информацията е станала известна сега. А за и за това си има индикации,които Синухе е описал.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #184 -: Октомври 02, 2009, 06:32:17 pm »
Малееее,какво става с тези земетресения???  :( Направо ми се завива свят. Ето,че Бенетнаш ,успоредно с опозицията Сатурн-Уран, си казва думата. А на 4 октомври има и Пълнолуние. Тези дни що нещо измря и се разруши!  :'(  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=408872 

« Отговор #185 -: Октомври 03, 2009, 09:49:33 am »
      И още ще измира и така, докато хората се осъзнаят и да започнат да обичат планетата Земя. Та така - не до 2012, а и много след това, докато Плутон се изниже от Козирог ще има катаклизми, за да се направи чистка и Земята да диша по-спокойно и да продължи да се върти още дълго време.

*

Skarlet

« Отговор #186 -: Октомври 03, 2009, 10:36:09 am »
   Та така - не до 2012, а и много след това, докато Плутон се изниже от Козирог ще има катаклизми, за да се направи чистка и Земята да диша по-спокойно и да продължи да се върти още дълго време.

Чакай да видиш като влезе Сатурн в Скорпион и опозира наталните Слънце и Уран в картата на БГ. Вижте картата за 16 септември 2013. Сатурн в Скорпион, в съвпад с Венера/управителка на 4 дом/ в заточение-в Скорпион, и двете в опозиция със Слънцето и Уран в Телец. Има още доста фактори,но най-добре да го видите.  :-X 

*

Nebesna

« Отговор #187 -: Февруари 27, 2010, 06:30:34 pm »
Петото най-силно земетресение в света се случи днес в Чили (8,8 по Рихтер). Има опасност от цунами.

Има предложени две натални карти на Чили, ето едната от тях. http://www.astrologyweekly.com/countries/chile.php

*

Nebesna

« Отговор #188 -: Февруари 27, 2010, 07:36:49 pm »
Това са транзитите в деня на земетресението. Интересно е да се погледнат новолунията. Новолунието от 14 февруари, което съвпада с Меркурий, Хирон и Нептун във Водолей се пада в 4-ти дом от картата на Чили в опозиция с натален Марс. Когато обсъждахме този съвпад, споменахме, че е възможно цунами, заради участието на Нептун в него.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #189 -: Февруари 27, 2010, 09:21:57 pm »
 аз чаках мунданно наводнения
а квадратчето плуто- уран - вулканична активност и нови тектонски нередности
съвпадът нептун- хирон има свойството да предизивква у мен 2 крайно пртивоположни рекации: страх и умиление/вдъхновение
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #190 -: Февруари 27, 2010, 09:22:46 pm »
Връзката на Нептун с наводненията е ясна, но с цунами - не знам. Ами като дойде Новолунието на 15 март????  :angry: В съвпад с Меркурий и Уран.  :lol:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #191 -: Февруари 27, 2010, 09:34:08 pm »
мхм, в интерес на истината и утрешното пълнолуние е  съвпадъчно :lol:
Скарлет,  потдатливи са около водните площи - къде е приликата?
 бтв започването н агодината със затъмнение е достатъчно показателен-  нашата комисарка ще се наложи да е активна

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #192 -: Февруари 27, 2010, 09:40:15 pm »
мхм, в интерес на истината и утрешното пълнолуние е  съвпадъчно :lol:
Скарлет,  потдатливи са около водните площи - къде е приликата?
 бтв започването н агодината със затъмнение е достатъчно показателен-  нашата комисарка ще се наложи да е активна

Извинявай, не ти разбрах въпроса, а и пишеш малко ....не ти е в ред нещо клавиатурата ли?  Разбира се,че затъмнението на 15 януари е много показателно за природни катаклизми и е достатъчно. Транзитите само отключват аспектите в наталите на държавите.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #193 -: Февруари 27, 2010, 09:47:08 pm »
  не ти е в ред нещо клавиатурата ли? - 1) пиша с грешки ; 2) липсват ми доста клавишчета :-[

ставаше въпрос за определяне на местата на активност на земетресенията без да разглеждам  отделните карти на държави ?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #194 -: Февруари 27, 2010, 09:51:42 pm »
Аз лично не бих могла да предположа, камо ли да определя мястото на активността без картата на държавата. Разглеждах преди всяко Новолуние картите,които имах и правех предположенията. Преди няколко дни си взех компа от ремонт и преинсталиране, не си презаписах инфото на дискета преди това...... и се сещай къде ми е цялата информация. Сега ще събирам всичко наново.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #195 -: Февруари 27, 2010, 09:56:58 pm »
Цунами след 8,8 по Рихтер в Чили, стотици са жертвите http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2803571   :-X  :'(

*

Nebesna

« Отговор #196 -: Февруари 27, 2010, 09:59:46 pm »
Връзката на Нептун с наводненията е ясна, но с цунами - не знам. Ами като дойде Новолунието на 15 март????  :angry: В съвпад с Меркурий и Уран.  :lol:

Тъкмо това си помислих като гледах картата на следващото новолуние.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #197 -: Февруари 27, 2010, 10:03:34 pm »
Мдааа,коментирахме го това Новолуние в по-предните страници на тази тема. Мартенското Новолуние ще е много кофти. Тогава вече може да се очакват сериозни наводнения и природни катаклизми. Но аз нали съм много негативна, както ме обвини една другарка....  :-[

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #198 -: Февруари 27, 2010, 10:16:12 pm »
Оказа се,че сме коментирали мартенското Новолуние в прогнозите за 2010. Ето картата на Новолунието на 15 март:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #199 -: Февруари 27, 2010, 10:17:32 pm »
за него предположих заметресения и пожари :lol: