Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129592 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Земетресенията
« Отговор #200 -: Февруари 27, 2010, 10:24:40 pm »
 Не съм сигурна за пожари, защото планетите са в знака Риби. Но наводнения, още земетресения, цунами мога да очаквам също, инцидент с плавателен съд - кораб,подводница, някакъв инцидент във ВЕЦ, авиокатастрофи и падането ня някои в океан.....И колкото пъти го гледам, толкова пъти ми се набива в очите МЦ в Лъв в съвпад с Регул. Тука ще умирга некоя кралска особа или голяма политическа фигура - президент, премиер и т.н.

*

Nebesna

« Отговор #201 -: Февруари 27, 2010, 10:26:10 pm »
Голяма самолетна катастрофа не е изключена с намесата на Уран.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #202 -: Февруари 27, 2010, 10:36:04 pm »

Да. Обаче такива големи катастрофи стават напоследък често и без това тежко Новолуние. Тука ще има тежък инцидент. Ся се сетих и за отравяне на води, ако има тежък инцидент с някакъв плавателен съд с разни токсични и вредни вещества, сблъсък на плавателни съдове или подводници. Не смея да си мисля за опити с бомби в океана. Вече нищо не ме учудва. Тази година очаквам всичко.  :angry: Меркурий се свързва и с преговорите, та може да има влошаване на дипломацията и преговорите. По Уран са и съюзите и политическите партии. Току виж ни изненадат с развалянето на важен съюз.  :29: Тая година е неква луда година, а всички се тръшкат за 2012.  :unsure: Ама, нали пишехме тези прогнози в темата за 2010?  :blink:

« Отговор #203 -: Март 01, 2010, 11:56:01 am »

Бях изготвила карта на земетресението в Хаити, но тогава никой нищо не спомена, което ми направи впечатление и задържах малко нещата. Броя на жертвите в Хаити е изключително голям...
    Вмъкнах някои жребии, чисто статистически да проверя - кое има значение - използвала съм само мунданната позиция на транзитите....
    Лилавия цвят са съдбоносните аспекти - септил, както се вижда засегнати са някои от жребиите.....

« Отговор #204 -: Март 01, 2010, 11:56:35 am »

По същия начин направих карта и на Чили, въпреки, изключително силното земетресение, толкова много жертви няма - пак само статистически съм заложила отново мунданните транзити и същите жребии, като при горната карта....
    Не мога да направя аналог между двете карти - освен че търся значението на звездите в съвпад с разни точки.... :lol:
    Пак има съдбоносни аспекти от септили, трисептили, но не закачат жребиите.....а планетите.  :lol:
« Последна редакция: Март 01, 2010, 12:03:43 pm от daisyline »

*

Nebesna

« Отговор #205 -: Март 01, 2010, 12:05:18 pm »

Да. Обаче такива големи катастрофи стават напоследък често и без това тежко Новолуние.

Да, стават, но новолунието не е единствения фактор за инциденти и природни бедствия. най-често при бедствия, причинени от природен характер се гледа и перигея на лунната орбита, особено ако е съчетано с новолуние, особено пък при слънчево затъмнение. А ние текущия перигей не го следим...Уран ме навежда на мисълта за инциденти със самолети, заради връзката му със светлинните явления и електрониката. това е само предположение, понеже класическата астрология не се е занимавала с Уран, то и въздухоплаването не е било развито по това време.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #206 -: Март 01, 2010, 02:35:04 pm »
Небесна, аз не съм казала,че Новолунието е фактор за земетресение, а аспектите им към натала на БГ и особено на затъмненията. Аз използвам лунациите по принцип /както и затъмненията/ за предсказването им. Или поне се опитвам, защото аз не познавам жив астролог да е предсказал земетресение. Ако греша, поправете ме. Правя си мои изследвания и предположения, които до момента дават 60 - 70 % успеваемост. И ако следващото успея да го "спипам",ще бъде добре. Предстоят ни през идните години по-силни земетресения и нямам намерение на умиргам. Ще спя на полето /ако трябва/, пък да става каквото ще.  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #207 -: Март 01, 2010, 05:19:28 pm »
Чували ли сте за йоносферното оръжие ХААРП (от англ. HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program)? Това е програма за високочестотни активни аврорални изследвания, чрез която най-общо казано се изучават атмосферните явления. Има обаче десетки конспиративни теории, според които ХААРП е всъщност метод на САЩ за предизвикване на природни явления като земетресения, потопи, урагани

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #208 -: Март 01, 2010, 05:27:13 pm »
Чували ли сте за йоносферното оръжие ХААРП (от англ. HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program)? Това е програма за високочестотни активни аврорални изследвания, чрез която най-общо казано се изучават атмосферните явления. Има обаче десетки конспиративни теории, според които ХААРП е всъщност метод на САЩ за предизвикване на природни явления като земетресения, потопи, урагани

:-X :-X :-X :angry: :-X :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #209 -: Март 01, 2010, 05:55:46 pm »

по скоро се опитват да засекат честотите на Земята за да могат да я контролират. това се прави отдавна. принципно Атлантида за да потъне и това е била една от причините. "някои хора" си мислят, че могат да подчинят планетарният дух, ама то се вижда какво следва  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #210 -: Март 01, 2010, 06:21:41 pm »
Земетресение разширило територията на Русия:
http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/11/13/815746_zemetresenie_razshirilo_teritoriiata_na_rusiia/

Братушките пак намазаха.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #211 -: Март 01, 2010, 06:26:30 pm »
Земетресение разширило територията на Русия:
http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/11/13/815746_zemetresenie_razshirilo_teritoriiata_na_rusiia/

Братушките пак намазаха.

Който го може, си го може.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #212 -: Март 01, 2010, 06:43:40 pm »
Небесна, аз не съм казала,че Новолунието е фактор за земетресение, а аспектите им към натала на БГ и особено на затъмненията. Аз използвам лунациите по принцип /както и затъмненията/ за предсказването им. Или поне се опитвам, защото аз не познавам жив астролог да е предсказал земетресение. Ако греша, поправете ме. Правя си мои изследвания и предположения, които до момента дават 60 - 70 % успеваемост. И ако следващото успея да го "спипам",ще бъде добре. Предстоят ни през идните години по-силни земетресения и нямам намерение на умиргам. Ще спя на полето /ако трябва/, пък да става каквото ще.  :blink:

Ето една научна статия, която показва, че най-много земетресения стават по време на сизигия, перигей и перихелий (после Лилит била страшна). http://www.space.bas.bg/SENS2008/3-Eco.pdf

Темата за земетресенията, разисквана в един астрономически форум: http://forum.starrydreams.com/viewtopic.php?t=500
« Последна редакция: Март 01, 2010, 06:54:01 pm от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #213 -: Март 01, 2010, 06:53:41 pm »
Аз не мога да я отворя.  :(

*

Nebesna

« Отговор #214 -: Март 01, 2010, 06:54:42 pm »

Сигурно нямаш Акробат рийдър (pdf формат).

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #215 -: Март 01, 2010, 07:01:31 pm »

Сигурно нямаш Акробат рийдър (pdf формат).

Е.. ли го кво има. Не съм си на моя компютър. Откакто се размандахерцва този Марс напред назад през Урана ми, все нещо правя по компютъра и все не работя на него. От толкова ровичкане бях прекъснала връзката между двата компютъра,после изтрих програмката на принтера....да се спукаш от смях с мен.  :-[ Компютърен инвалид.  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #216 -: Март 01, 2010, 07:25:40 pm »
Тя може Акробата да го има, но да не е версия, която чете pdf файла в самия браузър  ;) Скарлет, пробвай да го сейваш на компа и след това да го отвориш.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #217 -: Март 01, 2010, 08:19:15 pm »
Темата за земетресенията, разисквана в един астрономически форум: http://forum.starrydreams.com/viewtopic.php?t=500

Мерси, Небесна.  :wub: Като си изиграе сина ми турнира в нета,ще я прочета. Хвърлих едно око,видя ми се интересна.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #218 -: Март 01, 2010, 08:21:06 pm »
Тя може Акробата да го има, но да не е версия, която чете pdf файла в самия браузър  ;) Скарлет, пробвай да го сейваш на компа и след това да го отвориш.

Мерси, Асол! Ще пробвам.  :wub:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #219 -: Март 01, 2010, 08:24:26 pm »
По новините май по БТВ някакъв учен български прогнозира, че през втората половина от месеца може да има много силно земетресение в Гърция. Казаха, че тоя бил познавал в 80% от прогнозите си.