Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129924 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Земетресенията
« Отговор #260 -: Март 10, 2010, 04:36:56 pm »
Слаб земетръс беше усетен по високите етажи в София малко сред 15,30 часа. Епицентърът на труса е в Сърбия, северозападно от Прищина. Магнитудът му е бил около 5 по Рихтер, съобщиха от Геофизическия институт на БАН. Този регион си е сеизмично активен, но силата също не е голяма. Такъв магнитуд не би трябвало да причини сериозни разрушения дори в епицентъра, коментира пред Dnes.bg директорът на Геофизическия институт Николай Милошев.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #261 -: Март 10, 2010, 04:49:13 pm »
 Хайдееее 2012-та започна. ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #262 -: Март 11, 2010, 04:37:40 pm »
Земетресение с магнитуд 7,2 по Рихтер разтърси Чили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #263 -: Март 11, 2010, 06:42:43 pm »
Земетресение с магнитуд 7,2 по Рихтер разтърси Чили.

Много лошо.  :( Горките хора. Дано нас ни подмине този месец по-леко. Ужасно егоистично звучи, но много е страшно.  :-X

*

kaily

• 5145
« Отговор #264 -: Март 11, 2010, 06:45:08 pm »
Що па тоя месец?  :unsure:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #265 -: Март 11, 2010, 06:56:14 pm »
Що па тоя месец?  :unsure:

Аз закопах доста в изследванията на минали земетресения. Вече съм го описвала и в тази тема, и в статията за земетресенията в блога. Венера управлява ИЦ в картата на БГ. Тя е в съвпад с Плутон в Близнаци. На ИЦ има съвпад на Слънце и Уран. Луната - мунданен управител на 4 дом / сградите/ е в Козирог в заточение и е в опозиция със Сатурн, също в заточение. Това са сериозни натални предпоставки за земетръси у нас. И при всеки по-тежък транзит и предизвикателен аспект на Сатурн, Уран, Юпитер, Плутон и Нептун у нас има по-силни земетресения. В повечето случаи транзитната Венера е в заточение или в падение при по-силните. Важни са затъмненията и аспектите към картата на БГ, както и лунациите, които ги доотключват. Мартенското Новолуние прави точен квадрат с Марс от картата на БГ, а той управлява интерсептирания Овен в 3 дом - съседите и 10 дом - управлението в страната. Както виждате сами, ще започват съдилища за Гоце, а аз се притеснявам за съседни на нас държави в близките дни. Прочети статията в блога и ще разбереш с примери. Сега ще бягам, че ще изгори мусаката във фурната.  

*

kaily

• 5145
« Отговор #266 -: Март 14, 2010, 05:43:35 pm »
Силно земетресение разлюля сградите в Токио, съобщиха очевидци, цитирани от Ройтерс.
Трус с магнитуд 6,6 е регистриран на северния остров Хоншу, съобщиха Геоложката служба в САЩ.
Трусът е станал в 10:08 часа българско време.
Засега няма данни за жертви и разрушения.
Продължителността на труса е бил около пет минути.
Централната телевизия направи извънредно съобщение и предупреди за опасност от цунами, предаде ИТАР-ТАСС.
Земетресение със сила 7 по Рихтер разтърси тази нощ и индонезийските острови Молуку, съобщи Геоложката служба на САЩ.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #267 -: Март 14, 2010, 06:04:05 pm »
ужас!
дайте да си направиме ритуал:
в удобно за всички ни време да отправяме само положителна енергия към космоса и се помолиме да ни подмине това!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #268 -: Март 14, 2010, 06:43:53 pm »
Ужас, не ужас, това е, како Сийке.  :-X Днес, докато се разхождах из горите, ме осени още една страшна мисъл. Мира няма човек от тази астрология поне за час. С тоз Плутон в земен знак-камънак, само да не ни тресне и некой астероид изотгоре. Тогава ще ни обърне с хастара навън.  :(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #269 -: Март 14, 2010, 07:04:24 pm »
и се помолиме да ни подмине това!

много добре знаеш, че това няма да стане! не разбирам защо се втелясваш толкова!? единственото което може да се направи е да им съчувстваш!

не мога да разбера големи хора сте, повечето от вас са запознати със законите на Вселената и Кармата и какво толкова рипате. каквото ти си си решила преди раждането си това ще стане и колкото и положителна енергия да пращаш - все тая  ;)

отделно от това на тази планета предстоят промени. уж се съгласихте с това, а сега когато тези промени вече са започнали, отново негодувате срещу тях. обаче на Земята баш и пука какво си мислите - каквото трябва - това и ще стане!

аз няма да се моля за нищо, защото знам, че това е необходимо, защото гнусотията, хаоса, лайната и негативизма на тази планета вече много отдавна преливат към космоса!!!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #270 -: Март 14, 2010, 07:39:35 pm »
аз няма да се моля за нищо, защото знам, че това е необходимо, защото гнусотията, хаоса, лайната и негативизма на тази планета вече много отдавна преливат към космоса!!!

Баш ме брига за лайната.  :P Аз пък ще се моля. Ще се моля за душите и на живите, и на умрелите. Ще се моля и повече добрина да има между хората. За съжаление,обаче,хората така са устроени - егоисти. Трябва нещо да тресне,да ни разтресе,за да се обърнем едни към други с доброта.  :-\

*

Nebesna

« Отговор #271 -: Март 14, 2010, 08:02:38 pm »
Да се помолим човечеството да се осъзнае. Щом в Чили при няколко пъти по-силен трус имаше десетки пъти по-малко жертви и това се обяснява с качеството на строителството, значи все пак нещо зависи от човека.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #272 -: Март 14, 2010, 08:16:49 pm »
Баш ме брига за лайната.  :P Аз пък ще се моля. Ще се моля за душите и на живите, и на умрелите. Ще се моля и повече добрина да има между хората. За съжаление,обаче,хората така са устроени - егоисти. Трябва нещо да тресне,да ни разтресе,за да се обърнем едни към други с доброта.  :-\

ти ме познаваш. знаеш дали съм добра или лоша - това изобщо няма да го дискутирам  ;)  но понякога трябва да погледнем света и от друга перспектива и да оценим нещата от друг ъгъл...

душите които са избрали да загинат по този начин - ще го направят независимо от мисленето на останалите. а наше задължение е да уважим техният избор, както пък други хора ще уважат нашият избор...

това мисля аз, но не задължавам никого с мнението си, а просто го споделям  :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #273 -: Март 14, 2010, 09:41:54 pm »
По-развитите души избират, по-неразвитите нищо не избират, за тях е избрано свише. И все пак светът не е предопределен и катастрофите понякога могат да бъдат избегнати.

-"Независимо дали мислите, че можете или не можете - и в двата случая вие сте прави" Х. Форд

*

Марая

• 28287
« Отговор #274 -: Март 15, 2010, 02:53:49 am »
Аз пък ще се моля. Ще се моля за душите и на живите, и на умрелите. Ще се моля и повече добрина да има между хората. За съжаление,обаче,хората така са устроени - егоисти. Трябва нещо да тресне,да ни разтресе,за да се обърнем едни към други с доброта.  :-\

абсолютна истина! всеки удар е действие , което ни кара да се замислим....
« Последна редакция: Март 15, 2010, 03:07:03 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Март 15, 2010, 03:10:24 am »
Да се помолим човечеството да се осъзнае. Щом в Чили при няколко пъти по-силен трус имаше десетки пъти по-малко жертви и това се обяснява с качеството на строителството, значи все пак нещо зависи от човека.

всичко зависи от желанието и разума! и си повече от права , че все пак нещо зависи от човека , а той е част от космическия разум или творение на БОГ! /аз го наричам не бог , а космически вселенски разум/.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #276 -: Март 15, 2010, 03:11:09 am »
По-развитите души избират, по-неразвитите нищо не избират, за тях е избрано свише. И все пак светът не е предопределен и катастрофите понякога могат да бъдат избегнати.

всички избират Кайли  ;)  ние живеем във Вселена на Свободната воля. самият факт, че ти си избрала да се родиш на тази планета, в това време и да преживееш еди какво си - това също Е свободна воля... и това се отнася за всички  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Март 15, 2010, 03:35:26 am »
По-развитите души избират, по-неразвитите нищо не избират, за тях е избрано свише.

точно така! 20% са свободната воля , но няма по-велико нещо от мисълта! вселената иска точно това от нас....да покажем воля , колективизъм и вяра , само в това е спасението! не може да не ни "брига" ,когато ства дума за децата ви ,за близките ни ,приятелите ни , роднините ни! ние сме цялото ,ние сме част от вселената , няма по-силно нещо от колективната мисъл в един и същи час отправена от различни точки към вселената! ще ни подмине , повярвайте ми - иска се мъдрост ,воля и колективно съзнание ,иска се разум над егото над аз - разум свързан с ние. тук в България е бил вселенския сбор , от тук са минали кръстоносци , богомили , турци , гърци , римляни и какво ли не още.....,оцеляли сме , не за друго , а защото сме богоизбрани . защото трябва да променим сзнанието си и да разберем онази древна мъдрост , че БОГ  е там където двама говорят за него и че , ПОПЪТЕН ВЯТЪР ИМА ЗА ТЕЗИ ,КОИТО ЗНАЯТ НАКЪДЕ ПЪТУВАТ!

нищо не ни пречи да започнем от утре или от 17-ти в 12:00 на обяд , когато слънцето е най-високо , да отправим положителни мисли към космоса , близките ,дори и враговете си , да помолим за прошка , да поискаме милост и отворим сърцето си за любов - да я дадем и да я получим! нищо повече не се иска , но .....знам какв е ефекта- повярвайте ми ,ще ни подмине

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #278 -: Март 15, 2010, 06:27:21 am »

точно така! 20% са свободната воля , но няма по-велико нещо от мисълта! вселената иска точно това от нас....да покажем воля , колективизъм и вяра , само в това е спасението! не може да не ни "брига" ,когато ства дума за децата ви ,за близките ни ,приятелите ни , роднините ни! ние сме цялото ,ние сме част от вселената , няма по-силно нещо от колективната мисъл в един и същи час отправена от различни точки към вселената! ще ни подмине , повярвайте ми - иска се мъдрост ,воля и колективно съзнание ,иска се разум над егото над аз - разум свързан с ние. тук в България е бил вселенския сбор , от тук са минали кръстоносци , богомили , турци , гърци , римляни и какво ли не още.....,оцеляли сме , не за друго , а защото сме богоизбрани . защото трябва да променим сзнанието си и да разберем онази древна мъдрост , че БОГ  е там където двама говорят за него и че , ПОПЪТЕН ВЯТЪР ИМА ЗА ТЕЗИ ,КОИТО ЗНАЯТ НАКЪДЕ ПЪТУВАТ!

нищо не ни пречи да започнем от утре или от 17-ти в 12:00 на обяд , когато слънцето е най-високо , да отправим положителни мисли към космоса , близките ,дори и враговете си , да помолим за прошка , да поискаме милост и отворим сърцето си за любов - да я дадем и да я получим! нищо повече не се иска , но .....знам какв е ефекта- повярвайте ми ,ще ни подмине

този ти пост беше написан, когато написах моят!!! след това гледам си го изтрила и преместила! това е детинско и грубо и определено е ЛЪЖА и манипулация!

*

kaily

• 5145
« Отговор #279 -: Март 15, 2010, 09:18:42 am »
Не се карайте, девойки.
Не всички избират и никой не избира всичко. Но това няма значение, така или иначе, като сме тук, следваме програма. Единственото, което можем да направим, е да бъдем повече съзнателни и да отработваме каквото можем предварително.
Значи ние може и да избираме уроците, които трябва да научим, предварително, но по време на живота пък можем да предотвратим тежките пръчки по главата си, като учим предварително.
Стараеш се, ударите са по-малко.
Самозабравяш се - ударите не закъсняват.