Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64678 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Още хорар
« Отговор #100 -: Декември 30, 2008, 08:50:41 pm »
Абе направо си казах да взема да пусна и аз хорар (дано Дядо Коледа ме чуе ).

Първо реших да си пробвам късмета с виртуалната сабианска баница, но след като в отговор на въпроса ми се падна някаква "примадона", ще си го задам по стандартния начин.

Та, уважаеми хорарни астролози, въпросът ми е
"Ще си продадем ли скоро кучетата?" (или поне част от тях).
Става въпрос за домашни любимци, които прогресивно се репродуцират и вече обективно се налага да им се потърсят други грижовни стопани.

Въпросът е зададен на 30.12 във Варна, в 20 ч 22 мин.
Съвсем сериозно го задавам!

Ако се абстрахираме от Нептун на ДС в картата, единственият апликиращ аспект на Луната е съвпад с Венера в 7 дом.
И, да, Луната е в 6 дом - нали отговаряше за разни там рутинни въпроси от ежедневието, хигиената, бита и домашните любимци.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #101 -: Януари 07, 2009, 06:18:23 pm »
Здравейте! Имам и аз един хорарен въпрос към по-напредналите в хорарната астрология. Днес изпратихме в Министерство на образованието един проект, по който кандидатстваме като партньор на друга неправителствена организация, която е водеща, но проектът е общо взето наш, понеже ние сме го писали и ще го изпълняваме. Давам тези разяснения, тъй като средствата ще бъдат отпуснати на другата организация. Проектът е насочен към извънкласни дейности по екология (на деца и ученици от две варненски училища). Какво казват звездите - ще се одобри ли проекта? Благодаря от сърце!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Януари 23, 2009, 04:17:35 pm »
Предлагам ви един пробен хорар за разглеждане.
Въпросът е много сериозен и предполагам, че не всеки ще се престраши да се включи.

Въпросът е следният:
Да се съгласява ли моя близка да й бъде направена пункция? Не е хирургична интервенция, но е необходимо да се направи с цел установяване на точна диагноза. Става въпрос за майка ми.

Или, ако трябва да перифразираме въпроса (изглежда ми по-адекватен предвид обстоятелствата) - "Този път ще успеят ли да й поставят диагноза?". Сиреч да открият истинската причина за създалата се при нея здравословна ситуация.

Въпросът е зададен днес във Варна в 15 ч 45 мин.

АС в картата попопада в Рак, Луната е в 6 дом в разходящ съвпад с Плутон.
Според мен картата е радикална.

Сигнификатор на майка ми е Меркурий, ретрограден.
Лекаря, от който се очаква да постави диагноза, го търсим в 7 дом, сигнификатор Сатурн, също ретрограден. Единият е с професорско звание, това според мен е показано от съвпада на Слънцето с Юпитер (упр. на 6 дом и МС) в дом седми.
Меркурий, поради ретроградното си движение, се движи в посока към Марс - интервенцията в тялото й вече е неизбежна.

На Луната й предстоят два съвпада и тригон със Сатурн преди да напусне знака.
Всъщност тук говорим за цял екип от лекари, това се вижда и от струпването в 7 дом.

Притеснява ме доколко ще е точна диагнозата, защото миналия път нищо не можаха да направят. И още повече ме притеснява при този ретро Меркурий да няма лекарска грешка. Или пък този път, поради ретроградността му, да открият нещо, което не са успели да идентифицират преди (причината)?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Януари 23, 2009, 05:44:50 pm »
Lillie,въпросът е малко сложен.Не мога да си спомня къде го бях чела,но ако греша-поправете ме.Мисля,че Плутон се свързваше с изследванията,а Луната е в съвпад с него в 6 дом.А пункцията каква ще е -лумбална,плеврална или костно-мозъчна?Като гледам Луната и Плутон в Козирог,сигурно е костно-мозъчна или лумбална.Първият съвпад на Луната е с Марс-вторият управител на 8 дом и Плутон.И съвпада ще е в тригон със Сатурн.Това-добре.Но ме притеснява Нептун в 8 дом.За мен има там нещо скрито.Или пък може да подсказва помощ от друг вид изследване като рентген или скенер.
 Ретроградният Меркурий управлява майка ти/по 4 дом/ и е в 7-лекарите.Може да даде някакво забавяне на окончателния резултат или пък да показва неколкократно ходене и връщане при тях.Някак не ми е съвсем ясно по кой дом и планета да търсим "диагнозата". Нептун във Водолей в 8 дом се свързва с трудно диагностициращи се заболявания.Та,мисля,че няма само с тази манипулация да успеят да поставят точната диагноза.
« Последна редакция: Януари 23, 2009, 06:00:25 pm от Skarlet »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Януари 23, 2009, 05:47:28 pm »
Мисля,че Плутон се свързваше с изследванията,а Луната е в съвпад с него в 6 дом.А пункцията каква ще е -лумбална,плеврална или костно-мозъчна?

Точно така! Пункция на костен мозък.
После може да се наложи и биопсия на бъбрека, но това вече в София.
Съпадът е разходящ.
Но в момента, в който зададох въпроса във форума, вече се знаеше, че това ще се прави.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #105 -: Януари 23, 2009, 05:49:37 pm »
Лили, струва ми се, че трябва да вземеш предвид и позицията на Луната в деня на манипулацията. Ако е костният мозък - виж кой знак го управлява. С Луна в Козирог, май не трябва да се пипат костите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Януари 23, 2009, 05:52:27 pm »
Нептун във Водолей в 8 дом се свързва с трудно диагностициращи се заболявания.Та,мисля,че няма само с тази манипелация да успеят да поставят точната диагноза.

И мен ме притеснява това.
А пък и тя по рождение си има Уран в 6 дом и управител на 6 дом в съвпад с упр. на 12-ти (Луна/Сатурн).
Аз "диагнозата" също се чудех къде да я търсим в хорара. Може би по Имум Цели - "скритата причина"?
И, разбира се, благодаря ти! Знаех си, че ти ще се отзовеш.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Януари 23, 2009, 05:54:12 pm »
Лили, струва ми се, че трябва да вземеш предвид и позицията на Луната в деня на манипулацията. Ако е костният мозък - виж кой знак го управлява. С Луна в Козирог, май не трябва да се пипат костите.

Няма да е сега всъщност. Другата седмица ще се прави най-вероятно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #108 -: Януари 23, 2009, 05:59:20 pm »
Меркурий в Козирог,Сатурн-в Дева за мен показва хронично заболяване,Lillie.Дева е знак,който се свързва с червата,задстомашната жлеза,дванадесетопръстника,можеш да ги насочиш.Правена ли й е операция на червата преди? Я да вземат да и направят една иригография-да видят какво ще излезе от там.И като прибавим,че 22-я градус се свързва със сляпото черво.....Знаеш ли какво точно търсят?

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Януари 23, 2009, 06:02:52 pm »
С Уран в 6-ти дом тя ще би трябвало да се поддава на диагностициране и лечение със съвременни методи, особено, ако са свързани с светлинни и електромагнитни лъчения. Но с управител на 6-ти в съвпад със Сатурн, тази тенденция се променя коренно. Аз допускам, че ще се поддава на диагностициране със съвременни методи, но лечението трябва да бъде традиционно (Сатурн го изисква). Що не пробвате да я лекувате с народна медицина - поне няма и навреди. Аз имам подобен проблем с майка си-виж темата за зеолита, която пуснах, може и да ти хареса. Това е вид лечение, което не зависи от момента на поставянето на точна диагноза, тъй като действието на минерала е комплексно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Януари 23, 2009, 06:04:56 pm »
Да, вероятно има хроничен характер.
Но засега няма нищо общо с червата.
Бъбреците са засегнати в резултат на автоимунно заболяване. Но никой не може да каже къде е огнището.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #111 -: Януари 23, 2009, 06:16:59 pm »
Да, вероятно има хроничен характер.
Но засега няма нищо общо с червата.
Бъбреците са засегнати в резултат на автоимунно заболяване. Но никой не може да каже къде е огнището.

В 4-ти дом имаме интерсептирани Везни и Венера в нейния 6-ти дом в съвпад с Уран в Риби.Риби се свързват с отделителната и лимфната системи,а Уран влияе на кръвоснабдяването.Двете правят секстил с Марс/управителна интерсептирания Овен в нейния 7 дом.Трябва да се търси добър лекар-специалист,който ще й помогне.

*

Skarlet

« Отговор #112 -: Януари 23, 2009, 06:25:13 pm »
Сега прочетох и написаното от Небесна.Да,с този Уран в 6-ти дом на майка ти в хорара и в секстил с Марс,предполагам че би се повлияла добре с хомеопатично лечение,някакви нестандартни методи.Опозицията му със Сатурн дава продължително заболяване и лечение.Изследвания на кръвта правени ли са? Нептун се свързва и със заболявания на кръвта,лимфната система.

*

Skarlet

« Отговор #113 -: Януари 23, 2009, 06:45:13 pm »
Ето една много добра диета за прочистване на кръвта.Особено е добре,когато се прилага профилактично:

Оризова диета за пречистване на кръвта
Тази диета позволява да се изчистят червата и кръвта. Можете да я прилагате не повече от 10 дни. Благодарение на редовното хранене тя се понася леко, а основното е, че трябва да се направи достатъчно разнообразна. Освен това тя позволява да отслабнете средно по 3 килограма на три дни.

На всеки два часа се яде по 100 грама сварен ориз (5 супени лъжици) + една от изброените добавки:
-30 грама орехи;
-ябълка;
- круша;
-20 грама горски плодове или грозде;
-праскова;
-банан;
-2 киви;
-3 кайсии;
-половин чаена чаша ягоди;
-чушка;
-2 тънки лентички кашкавал;
-2 тънки лентички колбас;
-половин килограм сварени кокоши гърди;
-50 грама обезсолена сьомга;
-100 грама сварена риба;
-1 чаена чаша прясно мляко;
-150 грама кисело мляко.

Аз честичко похапвам и кисело мляко с пшеничен кълн.Той също е много полезен.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #114 -: Януари 23, 2009, 07:46:19 pm »
Лили,майка ти има ли сестра? И ако има,жива ли е? Гледам тази Луна в нейния 3-ти дом,в съвпад с Плутон и продължавам да си интерпретирам.Меркурий освен майка ти,управлява и 12 дом и е в 4. Предполагам,че  заболяването и е наследствено.Не знам рождената й карта,но може и да греша.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Януари 23, 2009, 08:09:58 pm »
Нептун се свързва и със заболявания на кръвта,лимфната система.

Всъщност тя два месеца загуби да се "лекува" с еликсирите на д-р Хлебаров, това са билкови извлеци някакви. Но положението още повече се влоши.
Да, Скарлет, лекарите подозират, че има рядко заболяване на кръвта, но още не е потвърдено. Съдейки по кръвните изследвания, вече почти няма левкоцити. В понеделник, преди биопсия ще се прави кръвопреливане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Януари 23, 2009, 08:13:13 pm »
Лили,майка ти има ли сестра? И ако има,жива ли е?
Има по-голяма сестра, с която имат две години разлика. В чужбина е. Но не са много близки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #117 -: Януари 23, 2009, 08:37:07 pm »
За здравословни проблеми и възможностите за тяхното решение,не мисля че ще минете без натала,само на базата на някакъв хорар.Пък и отделно не винаги всички болести имат наследствен характер или физическа причина, отключването може да се дължи на всякакви причини,автоимунните заболявания често сигнализират за подтиснати импулси или агресия,бъбреците имат пряко отношение към взаимоотношенията,важно е да се проследи и кога времево се е отключил проблема дори и без точна диагноза,да видим какви транзити и прогресии е имало-така може да се намери причината.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Януари 23, 2009, 08:39:39 pm »
Всичко, което казваш, го знам, Синихе, ама кой да ме чуе! Причината за случващото се на духовно ниво ми е ясна, сега се опитваме да тушираме някак си последствията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Януари 23, 2009, 08:53:02 pm »
важно е да се проследи и кога времево се е отключил проблема дори и без точна диагноза,да видим какви транзити и прогресии е имало-така може да се намери причината.

Сега, при влошаване на състоянието, СЛВ и Юпитер минават през АС, Плутон е върху нат. Марс. По дирекции също има интересни аспекти. Играят ми няколко минутки в часа й на раждане, дир. Лунни възли са много близо до оста АС-ДС.
Проблемът излезе наяве, т.е. разбрахме, че наистина нещо не е наред, при транзит на СЛВ и Хирон в съвпад с наталния й Меркурий в 1 дом. Малко преди това имаше квадрат между прогр. Марс /в съвпад с нат. АС/ и прогр. Луна /в Скорпион/. Агресия, обърната и насочена навътре, срещу всяка клетка и тъкан от тялото. Притеснявам се проблемът да не е станал вече необратим, на такива хора не може да им се помогне.

« Последна редакция: Януари 23, 2009, 08:57:53 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.