Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64676 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Още хорар
« Отговор #140 -: Януари 29, 2009, 01:33:06 pm »
Мир на душата му.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #142 -: Януари 29, 2009, 01:47:40 pm »
 :(

Откриването на тялото в хорара става 2 градуса преди съвпада на Луната с ИЦ (както и очаквах,че съвпада на Луната с ИЦ ще даде край на ситуацията).Доколкото разбрах е бил с негова приятелка,която не е засегната от лавината(Луната в 3 дом).За съжаление статистиката за повишена смъртност около Сатурнов възврат е отново налице.

*

Nebesna

*

Skarlet

« Отговор #144 -: Януари 29, 2009, 02:07:12 pm »
Намерено е тялото на Виктор.

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Моите съболезнования!

Благодаря ви,приятели! Жалко за хубавото момче.Мир на душата му!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #145 -: Януари 30, 2009, 10:50:02 pm »
Преди броени часове кандидатствах за нова работа, по-точно пратих по мейл CV-то си. Въпросът ми е "Това моята следваща работа ли е?". Случаят е подходящ за всякакви експерименти и упражнения. Ще ви държа в течение, ако има развитие.

Въпросът е зададен в 22:36 часа, гр. София.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #146 -: Януари 30, 2009, 11:05:58 pm »
Преди броени часове кандидатствах за нова работа, по-точно пратих по мейл CV-то си. Въпросът ми е "Това моята следваща работа ли е?". Случаят е подходящ за всякакви експерименти и упражнения. Ще ви държа в течение, ако има развитие.

Ти си по Венера /Везни на АС/, а новата работа е по 11 дом в Лъв/производен от 6-ти/ . Венера и Слънце не са в аспект. Май отговорът е не  :(.

Алан Лео казва, че трява да се гледат и класическите управители на домовете - в случая Марс /на 1-ви и Сатурн на 11-ти. Те са в тригон с 5 градуса аспект. Това може да означава, че ще стигнеш поне до решение дали да отидеш или не. Да видим. ::)

Аз ти желая успех и да вземеш най-правилното решение за себе си!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #147 -: Януари 30, 2009, 11:41:36 pm »

Ако имаш работа,но питаш за друга,тогава гледаме 11 дом.Слънцето е управител на 11 дом,а на Луната и предстои секстил първо с Юпитер/управител на 3 дом-договорите и съуправител на 6 дом/и после със Слънцето.Венера,която представлява теб е в секстил с Марс и и предстои смяна на знака.Като казах смяна на знака,та си спомних за хорара на Lillie.По-вероятно е да си смениш работата.Мисля,че ще си доволна и от заплащането.Малко не ми харесва квадратурата на Луната с Плутон,но това може да означава по-властен началник.Луната управлява 10 дом.Аз мисля,че ще стане,стига да го искаш,защото Венера в Риби малко те представя несигурна и е възможно да вземеш емоционално решението си.Затова не бързай и обмисли добре нещата.Успех!

« Отговор #148 -: Януари 31, 2009, 09:11:14 am »
А би ли уточнила дали в момента имаш работа или не, защото аз реших, че имаш такава.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #149 -: Януари 31, 2009, 10:00:53 am »
А би ли уточнила дали в момента имаш работа или не, защото аз реших, че имаш такава.

В момента имам работа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Януари 31, 2009, 01:54:20 pm »
Малко не ми харесва квадратурата на Луната с Плутон,но това може да означава по-властен началник.

Да се включа и аз.  :)
Кверентът е представен от Венера и Луната.
Обаче квадратът на Луната с Плутон вече е разходящ в момента на питането - в случай, ако отчитаме и транссатурновите.
Луната има сходящ секстил с Юпитер, който управлява 6 дом, но това не е евентуалната нова работа, а по-скоро сегашната.
Юпитер съуправлява 3 дом, така че няма да се учудя, ако след изпратено вече CV питащата получи покана за интервю.
Меркурий и Сатурн обаче са ретроградни, а това не е фактор, благоприятстващ новите кариерни начинания, особено с перспективи за дългосрочност.
Иначе в производния 6 дом се намира Локус Фортуна и Луната прави сходящ тригон с нея, но ако разчитаме само на това...
Според мен не е изключено по време на самото интервю или последвалото след него договаряне да не се стигне до взаимноприемливо споразумение. Кали, представена от Луна в Овен, най-вероятно ще е по-инициативната страна, по-напористата и по-директната, докато от страна на интервюиращия има вероятност да бъде по-резервиран или може би твърде взискателен - ретрограден Меркурий в Козирог (упр. на 7-ми производен дом), там се намира и ретро Сатурн в Дева. Луната в хорара не прави аспект със Сатурн, а с Меркурий предстои да направи квадрат. Последният й сходящ аспект е квадрат с Марс. Затова според мен отговорът по-скоро клони към отрицателен - интересите на страните няма да се 'срещнат'. Съжалявам за което. И дано греша. Ако държиш да намериш нова работа, Кали, дано имаш късмет.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #151 -: Януари 31, 2009, 02:06:21 pm »
Цитат
Меркурий и Сатурн обаче са ретроградни, а това не е фактор, благоприятстващ новите кариерни начинания, особено с перспективи за дългосрочност.

А Кали, дали твоя Меркурий в натала е ретрограден? Защото, когато и транзитиращия е ретро, на тези хора им върви особено много в кариерата и в почти всичко, което предприемат (особено, ако Меркурий е по някакъв начин свързан с Асцендента и Слънчевия знак, но не само).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Януари 31, 2009, 05:12:17 pm »
Предоставям feed back на всички включили се в хорарния ми въпрос от 23.01 относно здравословното състояние на моя близка.
Въпросът бе за необходимостта да се прави пункция на костен мозък с цел диагностициране огнището на заболяването.

Отговор: Не се състоя.
Но през идната седмица евентуално предстои друга интервенция - бъбречна биопсия, но още не е потвърдена, няма насрочена дата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #153 -: Януари 31, 2009, 05:26:39 pm »
Цитат

А Кали, дали твоя Меркурий в натала е ретрограден? Защото, когато и транзитиращия е ретро, на тези хора им върви особено много в кариерата и в почти всичко, което предприемат (особено, ако Меркурий е по някакъв начин свързан с Асцендента и Слънчевия знак, но не само).
  Моят е ретрограден,транзитния Марс го опозира и не мога да се оплача.Даже,напротив.  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Януари 31, 2009, 05:36:05 pm »

Въпросът бе за необходимостта да се прави пункция на костен мозък с цел диагностициране огнището на заболяването.

Отговор: Не се състоя.

Забравих да добавя.
ДС в хорарната карта, представящ лекуващия лекар или екипа от лекари, бе в знака Козирог. С ретрограден Меркурий в 7 дом. И ретрограден управител на ДС.

Въпросната интервенция не се състоя по решение на лекарите, не на пациента. Бяха доста притеснени как и дали ще я понесе, а пък може да е имало и други причини, за които да не зная...
Както и да е. Мисълта ми е, че в тази карта ретрограден Меркурий в 7 дом и ретрограден управител на ДС бяха доста показателни за крайния резултат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #155 -: Януари 31, 2009, 06:30:05 pm »
Благодаря на всички, които се включиха. Трябва да ви кажа, че има много добри попадения във всеки отговор.

Намерих обявата в www.jobs.bg. Беше публикувана на 29.01.2009, а крайният срок за кандидатстване за длъжността беше 30.01.2009. Ретро Меркурий се е пошегувал, не знам с кой  ;D. Така или иначе трябваше да се действа и аз реших да опитам. За щастие намерих CV-то си, качила съм го не знам кога в чекмеджето на abv-пощата.

Типа работа е съвсем същия като това, което правя в момента. Ако го нямаше този краен срок, може би щях да се размисля и в крайна сметка нищо да не направя.  ;D В момента на настоящата ми работа ме задържа единствено работното време.
Интересното е, че при предишния ретро период на Меркурий, през есента на 2008 година, за първи път реших да влезна в сайт за търсене и предлагане на работа. Тогава имаше подобна обява, но аз не кандидатствах за нея.

В натала Меркурий ми е директен и управлява 6-ти дом.

Някой от вас има ли идея, ако решат да ме потърсят до колко време ще стане това? Седмица, две или повече?

Лили, може би по твоя хорар трябва да се разгледат натала, прогресии, транзити. Дано следващия път лекарите да успеят да поставят диагноза. Аз не се чувствам достатъчно подготвена, за да разглеждам този хорар.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Януари 31, 2009, 06:42:42 pm »
Някой от вас има ли идея, ако решат да ме потърсят до колко време ще стане това? Седмица, две или повече?

Според мен ако решат да те потърсят, не е изключено това да стане сравнително скоро. Стига до тогава да не са си променили решението... като да речем, дали изобщо се нуждаят от нов служител в този момент. Последното беше шега. Но знае ли човек...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #157 -: Януари 31, 2009, 06:47:10 pm »

Според мен ако решат да те потърсят, не е изключено това да стане сравнително скоро. Стига до тогава да не са си променили решението... като да речем, дали изобщо се нуждаят от нов служител в този момент. Последното беше шега. Но знае ли човек...

Мерси, Лили

*

Skarlet

« Отговор #158 -: Януари 31, 2009, 07:29:11 pm »

Обикновено е в срок до 1 месец.

Цитат
Лили, може би по твоя хорар трябва да се разгледат натала, прогресии, транзити.
  Колкото и практика и знания да има човек,учението е цял живот.Всеки хорар е различен и уникален.За евентуална промяна на работата също се вижда чудесно с прогресии,дирекции и транзити.
Хорара е малко противоречив,може би поне за мен,или емоционалното ми състояние в момента обърква мисълта ми,но се надявам дори и след месец или повече да ни споделиш какво се е случило, Kali  :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #159 -: Януари 31, 2009, 07:38:02 pm »
Вече ви обещах, Скарлет, обикновено си държа на  думата.  :) Нали това е смисъла на упражняването?