Благодаря на всички, които се включиха. Трябва да ви кажа, че има много добри попадения във всеки отговор.
Намерих обявата в
www.jobs.bg. Беше публикувана на 29.01.2009, а крайният срок за кандидатстване за длъжността беше 30.01.2009. Ретро Меркурий се е пошегувал, не знам с кой

. Така или иначе трябваше да се действа и аз реших да опитам. За щастие намерих CV-то си, качила съм го не знам кога в чекмеджето на abv-пощата.
Типа работа е съвсем същия като това, което правя в момента. Ако го нямаше този краен срок, може би щях да се размисля и в крайна сметка нищо да не направя.

В момента на настоящата ми работа ме задържа единствено работното време.
Интересното е, че при предишния ретро период на Меркурий, през есента на 2008 година, за първи път реших да влезна в сайт за търсене и предлагане на работа. Тогава имаше подобна обява, но аз не кандидатствах за нея.
В натала Меркурий ми е директен и управлява 6-ти дом.
Някой от вас има ли идея, ако решат да ме потърсят до колко време ще стане това? Седмица, две или повече?
Лили, може би по твоя хорар трябва да се разгледат натала, прогресии, транзити. Дано следващия път лекарите да успеят да поставят диагноза. Аз не се чувствам достатъчно подготвена, за да разглеждам този хорар.