Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64644 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Още хорар
« Отговор #280 -: Май 15, 2009, 11:35:17 pm »
" забравям, не чувам, не помня, не виждам  " - това може да е от ретро Мерка

Питаш ли ме как се правят симултантни преводи с група разноезични участници по ретро Меркурий!? Направо ми извадиха душичката! Надвикват се, не дават на единия да си довърши изречението, по същото време започват да говорят още трима-четирима...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #281 -: Май 15, 2009, 11:43:24 pm »
Благодаря на всички! Невероятни сте, трябва да намеря повече шапки, за да ви ги сваля подред :). И на мен ми намирисва работата, искат пари за имота, които са си много оптимистични и за отпреди финансовата криза. Иска и доста средства, за да стане както трябва. Не е абсолютно невъзможна сума за намиране за нас, но пък и не е чак такава необходимост тази покупка, че да си разваляме спокойствието и да я изплащаме до гроб. Мисля, че и те не бързат - в смисъл, нямат нещо друго, просто примрънкват, че не искат да остават в София, ще се махат и т.н. и тестват пазара сега. Като цяло мисля, че няма проблем да продължат да си живеят тук, тоест няма и да се навият лесно на по-ниска цена.

Скарлет, за течовете от покрива просто нямам думи. Те са си явни - ние вече на два пъти собственолично сме им ремонтирали покрива и терасата, щото от там ни капеше в детската, та мухляса цяла стена. Демек ние отдавна си инвестираме в това пусто ателие, та накрая що да не си го вземем "де факто" и "де юре". ;D В соларите и на двама ни за тази година "къщната" тема за недвижимите имоти е много подчертана, а и като цяло и двамата сме със слънца в четвърти дом в натала и все натам ни дърпа.  Сега вече започнахме да инвестираме в една къща за почивка в Родопите, и май не е времето да тъчем на повече станове.

Но пък, вече бяха започнала да го обзавеждам това ателие и дори бях си направила личната Дзен градинка на покрива... Както и да е - ако е нашето място, ще му дойде времето и начина, ако ли не - явно това е един от поредните пъти в стил "внимавай, какво си пожелаваш..."

Благодаря ви Кали, Небесна и Скарлет още веднъж. Ще си кажа, ако има развитие по случая. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Skarlet

« Отговор #282 -: Май 15, 2009, 11:47:22 pm »

Виж кво,не ме карай да мислим толкова сега.  ;D Не видиш ли,че Марс-а ще направи секстил с Мерка след 11 градуса?

Е,по-голема глупост не бех писала някога!!!  ;D  Нема никъв секстил. Лягам да спя,че вече не мога да мисля. Е....ти ретро мерка!!!

« Отговор #283 -: Май 15, 2009, 11:54:25 pm »
" забравям, не чувам, не помня, не виждам  " - това може да е от ретро Мерка

Питаш ли ме как се правят симултантни преводи с група разноезични участници по ретро Меркурий!? Направо ми извадиха душичката! Надвикват се, не дават на единия да си довърши изречението, по същото време започват да говорят още трима-четирима...  :-\

Ох, тия дни направо имам чувството, че всички са полудели. Хем наточени, хем изнервени, говорим си като развален телефон. И много шумно, беее. Липсва ми меланхолията на Марса в Риби  :-[.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #284 -: Май 15, 2009, 11:56:44 pm »
И на мене ми е много шумно, дори се стряскам от най-малкия шум и гледам да се изолирам от лудницата, доколкото мога. Лили, направо я съжалявам! :(

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #285 -: Май 19, 2009, 10:29:41 pm »
Така, скарахме се с шефа ми и той рече, че ще ми отреже цялата заплата за тоя месец.
Веднъж тия пари ми трябват и втори път, даже и да не ми трябваха, ако го оставя да си развява коня, значи съм сдала багажа, предала съм се и оттук насетне той ще прави, каквото си иска с мен.
Да оставим, че като отидох на работа преди месеци, говореше едно, тая вечер промени тотално правилата на играта. Едностранно. Също като българска банка.
Провинението, за което ми спря заплата за цял един месец, е че на два пъти хвана, че в офиса няма хора, веднъж си бяха тръгнали 20 минути по-рано, аз бях на зъболекар. И втори път тая сутрин вместо в 9,30, девойката заради задръстване дойде с мен в 10 без 15.
Аз тая вечер трябва да измисля дали да оставам опозорена, унижена и превъзпитана и обяздена - готова на всичко, даже да работя 20 дена от месеца и заради нищо да ми вземе заплатата. Или да си вдигна чуковете утре.
Та - да напускам ли?

*

Nebesna

« Отговор #286 -: Май 19, 2009, 10:34:39 pm »
Кайли, ти се появи бе жена! ;D ;D ;D

Не си писала в кой град се намираш в момента.

*

kaily

• 5145
« Отговор #287 -: Май 19, 2009, 10:43:10 pm »
София, уви.
Все още съм си в родната България, където всеки те ебава, както си иска.
Въпросът е освен паричен, и принципен. Трябва ли да се снишавам да правят с мен, каквото си искат, и докъде ще доведе това...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #288 -: Май 19, 2009, 10:45:00 pm »
Ами не си написала час на задаване - взех този на постинга  :-\
Луната е без курс в 28- ия градус на Риби и освен един
секстил със Слънцето няма мажорен апликиращ аспект.
( освен, ако въпроса не е зададен по-рано )
Естествени минерали и амулети

*

Nebesna

« Отговор #289 -: Май 19, 2009, 10:47:51 pm »
Слагам София за място на задаване на въпроса. Ти се управляваш от Юпитер, който е в квадрат със Слънце и ретрограден Меркурий в 6-ти дом - това е едно "НЕ". Луната е съуправител на въпроса и е позиционирана в 3-ти дом в съвпад с Уран, аспект, който показва, че в момента си импулсивна и ще има промяна в твоето отношение по въпроса. Това е последния аспект, който прави Луната, преди да напусне знака. Обаче луната е в сходяща квадратура с Плутон, което е още едно "НЕ". Според мен Не напускай.

А шефът ти се управлява от венера, която е слаба - в изгнание в Овен и в сходящ секстил с Юпитер, но орбисата е доста широка, което ме навежда на мисълта, че няма да напуснеш сега.

*

Nebesna

« Отговор #290 -: Май 19, 2009, 10:50:23 pm »
Луната не е без курс. Всички мажорни аспекти се броят, в т.ч. секстилите. Това можете да го видите на този сайт.
http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

*

kaily

• 5145
« Отговор #291 -: Май 19, 2009, 10:52:37 pm »
Хм, нищо не разбирам от хорар, ей, от нещо и аз да не разбирам.  :P
Ми знам ли вече, аз лично наистина на първо четене искам да напусна, щото ми писна от стресова работа, па на всичко отгоре и тоя ме стресира.
Ма ако всеки месец по средата почне да ми реже заплатата, то по-добре да си намеря по-ниска, ама сигурна заплата с по-спокойна работа.
Мерси, Небесна, ма ще изчакам и капацитета, де съм го признала в хорара - Лили. Да видим па она що ще пророкува.

И кво като Луната не е без курС?  :(
И що да е последния аспект с Уран, гледам последния е със Слънце, преди да напусне рибите...

*

Nebesna

« Отговор #292 -: Май 19, 2009, 10:55:25 pm »
Значи...когато Луната е без курс не може да се очаква промяна в положението...всичко си остава по старому. Обаче Луната не е без курс, Лунното момиче се е объркало.

А ти все пак не напускай сега по ретро Меркурий, че трудно се водят събеседвания за нова работа.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #293 -: Май 19, 2009, 10:56:56 pm »
Луната не е без курс. Всички мажорни аспекти се броят, в т.ч. секстилите. Това можете да го видите на този сайт.
http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

ако е въпрос за реклама на сайта - знаем го  ;D
( не пише кога Луната е без курс )
но няма да споря, дали секстила е мажорен аспект  ;)
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
« Отговор #294 -: Май 19, 2009, 10:57:27 pm »
Ма аз нема и да събеседвам за нова работа. Ще повися малко дома да помедитирам и си обмисля бъдещето. Изобщо принципно нямам намерение да си отвися на тая работа до пенсия, не ме кефи нещо.
Ма бях почнала един проект, нещо по-ново и различно и ми се щеше да го довърша.

*

Nebesna

« Отговор #295 -: Май 19, 2009, 10:57:48 pm »
Мерси, Небесна, ма ще изчакам и капацитета, де съм го признала в хорара - Лили. Да видим па она що ще пророкува.

Не подценявай и Скарлет, много е добра в хорарите.

Уф, да бе със Слънце е последния аспект на Луната...пустия му ретро Мерк.

« Отговор #296 -: Май 19, 2009, 10:58:33 pm »
Не можеда ти спре цялата заплата. Ако иска да те накаже възпитателно е да ти намали 20-30%, но цялата е покана да напуснеш  >:( Остава да му кажеш - ми като няма да получавам този месец заплата, тогава да не идвам.  :-\ ТОва са просто разсъждения - знам, че така се говори само когато в едната си ръка държиш молба за напускане.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #297 -: Май 19, 2009, 10:59:15 pm »
Девойки, молим не се увличайте в спорове една с друга, на мен яйце ми се пече на задника.

*

Nebesna

« Отговор #298 -: Май 19, 2009, 11:00:46 pm »
Девойки, молим не се увличайте в спорове една с друга, на мен яйце ми се пече на задника.

Това последното не го разбрах...кой с кого спори?

*

kaily

• 5145
« Отговор #299 -: Май 19, 2009, 11:03:07 pm »
Бе на чужд задник и сто разсъждения са малко.  :'(
То в интерес на истината и аз мислех да изкарам още някой месец-друг и да диря други простори. Колкото да мина през проекта и да видя става ли нещо от него или не, а и аз да се пообуча, нещо ново да прихвана.
Скарлет да ми бае, Лили да ми бае, сички ми байте, щото тая нощ е решаваща да знам как да реагирам утре.