Благодаря на всички! Невероятни сте, трябва да намеря повече шапки, за да ви ги сваля подред

. И на мен ми намирисва работата, искат пари за имота, които са си много оптимистични и за отпреди финансовата криза. Иска и доста средства, за да стане както трябва. Не е абсолютно невъзможна сума за намиране за нас, но пък и не е чак такава необходимост тази покупка, че да си разваляме спокойствието и да я изплащаме до гроб. Мисля, че и те не бързат - в смисъл, нямат нещо друго, просто примрънкват, че не искат да остават в София, ще се махат и т.н. и тестват пазара сега. Като цяло мисля, че няма проблем да продължат да си живеят тук, тоест няма и да се навият лесно на по-ниска цена.
Скарлет, за течовете от покрива просто нямам думи. Те са си явни - ние вече на два пъти собственолично сме им ремонтирали покрива и терасата, щото от там ни капеше в детската, та мухляса цяла стена. Демек ние отдавна си инвестираме в това пусто ателие, та накрая що да не си го вземем "де факто" и "де юре".

В соларите и на двама ни за тази година "къщната" тема за недвижимите имоти е много подчертана, а и като цяло и двамата сме със слънца в четвърти дом в натала и все натам ни дърпа. Сега вече започнахме да инвестираме в една къща за почивка в Родопите, и май не е времето да тъчем на повече станове.
Но пък, вече бяха започнала да го обзавеждам това ателие и дори бях си направила личната Дзен градинка на покрива... Както и да е - ако е нашето място, ще му дойде времето и начина, ако ли не - явно това е един от поредните пъти в стил "внимавай, какво си пожелаваш..."
Благодаря ви Кали, Небесна и Скарлет още веднъж. Ще си кажа, ако има развитие по случая.