Тя е от типа жени, които не могат да дишат без мъж до себе си, или по-точно без "семейство" (има натална Луна в рак, Слънце на куспидата на ДС).
Тъкмо щях да питам дали случайно Слънцето не е около ДС
Някои Слънца в 7 дом до такава степен се идентифицират с връзките си и с партньора/партньорите, че им е трудно да ги разграничат от себе си. Което от своя страна поражда изкривена представа от типа "Аз съм връзката ми". В смисъл такъв, че нерядко - без да осъзнават - те проектират представата за самите себе си върху половинката.
А караниците за "все дребни неща" също имат подобно обяснение. В повечето семейства те са част от ежедневието. Причината се корени в силната им взаимна обвързаност, която поражда идентификация с другия. Възникналата по този начин астрална "пъпна връв", която ги свързва, е толкова силна, че ги превръща в "скачени съдове". Партньорите не могат да разграничат очакванията си от представата за половинката. С други думи, градят представата си върху очакванията, т.е. тя е един вид психологическа "надстройка". Не съумяват да видят отсрещния такъв какъвто всъщност Е, а го отъждествяват с очакванията си и доколко той/тя "отговаря" или "не отговаря" на тези очаквания... В такива случаи дребнавата критика и свръхизискванията, насочени към партньора, нерядко са само огледално отражение на вътрешния дискомфорт и неудовлетвореност на този "с претенциите".
В интерес на истината планетите и транзитите per se са по-скоро неутрални. Оценката "лоши" и "хубави" отразява нашата реакция, отношение към тях. Тоест ние сме тези, които им придават негативна или позитивна конотация.