Здравей Гост

"Лошите" транзити..

• 43 Отговора
  • 10980 Прегледи
Re: "Лошите" транзити..
« Отговор #40 -: Септември 20, 2008, 10:45:32 am »
Нали все пак е в опозиция на МЦ-то?? ;)

Точно така! Касае събития по цялата ос. Благодаря, че споделяш тези събития, а и на всичкси останалаи, разбира се. Аз много ценя личния опит на хората.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

« Отговор #41 -: Септември 20, 2008, 12:20:29 pm »

Иначе промени в дома-доволно много...На принципа "Всяко зло за добро"..

Сподели моля те,какви промени станаха с(в) дома,ако разбира се можеш да говориш за това :)
И мен след време ме очаква преминаване на сатурн в 4дом,та затова се интересувам ;)
Пък и друг мой близък в момента има сатурн в 4ти.

Мерси :)
« Последна редакция: Септември 22, 2008, 11:38:44 pm от mamma_mia »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #42 -: Септември 20, 2008, 03:53:43 pm »
Конкретно в моя личен живот,освен една стабилизация в отношенията с партньора,няма други осезаеми промени..
При брат ми обаче имаше смяна на местожителство,раздяла с дългогодишен партньор,съдебни дела и т.н.

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Септември 20, 2008, 04:20:48 pm »
С навлизането на Сатурн в моя 11 дом изживях трудни моменти във финансово отношение,защото Сатурн направи съвпад с наталния ми Плутон/упр. на 2 дом/.Но в момента прави тригон с наталните Сатурн и Марс.СЛВ транзитира в 4 дом,но в дома,колкото и да се напъвах,не можах да направя желаните промени.Най изненадващо за мен се появи "златната" възможност-птиченцето,което веднъж каца на рамото.И то е свързано с промяна на работата.Затова е хубаво,освен транзитите,да се види и солара,който дава много допълнителна информация за годината.В солара СЛВ е в точен съвпад с Нептун и МЦ,а Уран е в 10 сол.дом в тригон със Слънцето и Венера във 2-ри сол. дом.Има и други неща,но исках да споделя за моите транзити. ;D