Здравей Гост

Sinastria ?

• 83 Отговора
  • 22902 Прегледи
*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #20 -: Юни 24, 2004, 10:21:40 am »
...tova za ednakvite veneri naistina e mnogo interesno. S moia Ribok imame veneri v oven, samo 4e negovata e v gradusa na moeto slynce i syotvetno v kvadratura s lunata mi, a moiata veneta e sled 20ia gradus na ovena i v kvadratura s negovia mars v rak /kydeto mie lunata/. S AH ve4e biah spodelila za "6ibanite" tranziti na Saturn - po4ti vednaga, 6tom tranzitnia saturn syvpadna s lunata mi i zastana v kvadratura sys slynceto mi, kvadratura kym venerata mu, Ribkata si zamina...i sega 4akam satrurn da zastane mejdu 21-22 gr rak v kvadrat kym moiata venera...;((

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #21 -: Юни 24, 2004, 10:46:40 am »
mdaaa, tranzitite na saturn sa mnogo pokazatelni, kato moje bi e po-vajen domyt, otkolkoto znakyt, prez koito preminava... Tranziten satrurn na asc predpolaga edin vajen period v jivota na 4oveka, pove4e otgovornost, osyznavane na niakoi jiteiiski istini i ograni4enia... poniakoga na dneven red izlizat promen vyv vyn6nostta, na4ina na izraziavane, v zdravoslovnoto systoianie, tonusa... slizaiki kym ic ot asc, saturn navliza v t.nar, zona na neizvestnost. V 3 dom predpolaga prekysvane na vsi4ki nenujni, nestoinosti kontakti, ne e dobre za pytuvania, moje da se iavait problemi ili zabaviane po obrazovatelna linia...i vob6te se pravi to4na ravnosmetka na kontaktite na li4nostta i otnositelnoto teglo na vseki edin ot tiah i roliata mu v blizkoto obkryjenie na individa...

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #22 -: Юни 24, 2004, 01:45:45 pm »
..tranzitirasht saturn prez dsc e v zonata na publi4en vyzhod, dava seroizna i dylgotraino partniorstvo ili pone po-seriozen pogled vyrhu partniorskite vzaimootnoshenia, makar 4e v edna natalna karta saturna v 7 dom dava spynki i ograni4enia v braka ili po-slaba sklonnost kym brak i obvyrzvane /ako e naranen/, a syshto ne e dobre za obshtestvenata populiarnost na individa... preminavaiki prez natalno mc, toi se namira v mundannia si dom i simvolizira edna kulminacionna faza v jivota, kogato vlianieto moje da bude useteno nai-silno i nai-osezaemo nai-ve4e v sferata na socialnia jovot, na tozi etap se predpolaga, 4e stremejite sa nai-visoki, no dali shte uspeem da se sdobiem s nabeliazanite ot saturn neshta, tova veche zavisi ot samite nas, a ne ot astrologiata:))

*

edna

• **
  • 541
Sinastria ?
« Отговор #23 -: Юни 24, 2004, 02:22:32 pm »
lillie :D
Da razbiram li che imate savpad na tvoe Slance s negova Venera ?

"...i sega 4akam satrurn da zastane mejdu 21-22 gr rak v kvadrat kym moiata venera...;(( "
Moje pak ti da zaminesh pri nego i da se saberete :D ili toi da se varne...ma toi shte se varne de, to se znaeee.... :D
Saturn nali znachi sashto izrastvane i preborvane s problemite, koito ni servira jivota, taka che ne e tolkova losh vse pak...Kakto se kazva sled vsiaka buria izgriava slance :D
Tolkova informacia mi dade , sega shte triabva da kalva i da mislia i pak da kalva...Blagodaria ti :)

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #24 -: Юни 24, 2004, 04:34:26 pm »
Няма защо. Венерата му наистина е в точен съвпад със Слънцето ми, както и неговият Раху. Освен това и двамата имаме съвпад на Венера и Меркурий близо до Южния възел в Овен, само че неговия е в 5-6 гр. Овен, а моят е около 20ия гр. на Овен... общо взето всички показатели са в полза на силна кармична връзка от някой минал живот... Вече писах във форума, цитирайки една астроложка, занимаваще се предимно с окултна астрология, че при кармичен резонанс ако има застъпени едни и същи градуси независимо от знака /и особено в един знак!/ партньорите ще са свързани завинаги /да се надяваме/ в настоящия си живот, при транзити, например, често им се случват едни и същи неща, емоциите им също вървят в унисон... При близки и роднини също са налице повтаряще се градуси освен всичко останало. Ето един пример: в нашето семейство има асцендентите вървят в различни знаци, но е застъпен 19-20 градус на знака. Моят асц е 19гр с минутки Скорпион, на леля ми и вуйчо ми - 19гр Лъв, на първия ми братовчед - 19гр Козирог. Единствено майка ми, изглежда, е прихванала друга карма - нейният асц е между 7 и 8гр Водолей... Извънредно интересна е сабианската символика, макар че за да се правят точни кармични интерпретации, е необходимо да че знае колкото се може по-точен час на раждане с точност може би не до секундата, но поне до минутата, а перфектна ректификация на Радикса трудничко се прави, особено ако въпросното лице е младо и все още няма кой знае какви важни, възлови събития в живота си.

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #25 -: Юни 24, 2004, 05:38:39 pm »
interesnotoe, 4e maika mi e sys slynce v ribi i asc vodolei, i goliamata mi posledna /i ne6tastna/ liuboff e sy6tata konfiguracia... makar 4e tia e s luna v strelec v syvpad sys saturn, a toi e s luna v telec, koiato mi e na dsc...

*

Мила

Sinastria ?
« Отговор #26 -: Юни 25, 2004, 06:36:17 am »
АН, имам питане към теб.Възможно ли е такъв поглед към синастрията.Мой натален , към негова прогресия, е обратният вариант също.Благодаря ти.

*

АН

Sinastria ?
« Отговор #27 -: Юни 25, 2004, 08:16:16 am »
Цитат
АН, имам питане към теб.Възможно ли е такъв поглед към синастрията.Мой натален , към негова прогресия, е обратният вариант също.Благодаря ти.
можем...

при това има голяма вериятност да получим и твърде интересни отговори на разни въпроси....

пак се придържаме към стандартната символика, но на практика отчитаме някакво динамично развитие при човека....

и най-баналното доказателство - така често се случва, когато прогресивното ни слънце влезе в следващия знак, около нас да се появи приятел с такова натално Слънце :)  

*

Мила

Sinastria ?
« Отговор #28 -: Юни 25, 2004, 08:54:08 am »
Ан,  работейки така обаче обаче се получава нещо което не мога да си обясня. Значи неговата прогресия към моят натал дава съвпад на слънца, луни и венери. Когато обаче наложа неговият натал към моята прогресия всичко това е в квадратури. Та  би ли ми помогнала да го разбера.

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #29 -: Юни 25, 2004, 08:55:00 am »
da o4akvam li pokrai men da se zavyrti niakoi stabilen, 4uvstven i 4aroven telec /i bez tova mnogo gi obi4am, nali imam telec na dsc/? ;)))

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #30 -: Юни 25, 2004, 09:04:20 am »
az pyk nevednyj sym zabeliazvala v godinata, prez koiato imam sol asc v edi koi si znak, da se poiavi myj sys slynce v znaka na solarnia mi dsc... no tazi zakonomernost, razbira se, ne vinagi vaji, moje bi po-skoro e syvpadenie... po princi za progresivnata luna sym 4ela, 4e 6tom premine v drug znak, v jivota ni e vyzmojno da se poiavi 4ovek sys slynze v tozi znak. S netryrpenie 4akam do polovin-edna godina /poneje SD ne sa ot na-to4nite metodi za prognozirane/ direkcionna Venera da mi zastane to4no na dsc... da se nadiavame, 4e pone togava 6te ima niakakvo razdvijvane po liniata Az-Ti ;-))

*

АН

Sinastria ?
« Отговор #31 -: Юни 25, 2004, 09:23:49 am »
Цитат
da o4akvam li pokrai men da se zavyrti niakoi stabilen, 4uvstven i 4aroven telec /i bez tova mnogo gi obi4am, nali imam telec na dsc/? ;)))
нали не си приключила с Рибките :ph34r: - няма ли да ти станат множко :ph34r:

а за Телец - може и да е приятелка...- и там обикновено сме по-критични, доколкото това са нови енергии, които усвояваме, пък инстинктивно се съпротивляваме на промените в същностните ни модели...- но това пак си зависи от всичко останало в картата - ти точно се насочи към факта, че в Телец имаш и радикална точка... :)  

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #32 -: Юни 25, 2004, 09:24:55 am »
<edna>, zabravih da ti kaja - ako tolkova te interesuva roliata na saturn v sinastriata, ti prepory4vam da pro4ete6 /ako o6te ne si 4ela/ knigata na Liz Green "Saturn-nov pogled kym edin star diavol" ;)))

*

edna

• **
  • 541
Sinastria ?
« Отговор #33 -: Юни 25, 2004, 09:58:45 am »
Цитат
<edna>, zabravih da ti kaja - ako tolkova te interesuva roliata na saturn v sinastriata, ti prepory4vam da pro4ete6 /ako o6te ne si 4ela/ knigata na Liz Green "Saturn-nov pogled kym edin star diavol" ;)))
Mnnn shte si ia vzema, az mnogo obicham da chete  :D Shtom e neshto za chetene i e interesno znachi tam sam az  :D

Вече писах във форума, цитирайки една астроложка, занимаваще се предимно с окултна астрология, че при кармичен резонанс ако има застъпени едни и същи градуси независимо от знака /и особено в един знак!/ партньорите ще са свързани завинаги /да се надяваме/ в настоящия си живот, при транзити, например, често им се случват едни и същи неща, емоциите им също вървят в унисон...

Moia Lilit e v Oven na 17'27 a negovia e v Riba na 17'58 tova broili se ili ne  <_<
кармичен резонанс - kakvo e karmichen rezonans ?
I kakvo e Ketu i Rahu mai taka gi prochetoh - ma nishto ne mi govoriat ?

Az s tvota ribka rabotata e napravo v karpa varzana, kato gledam tova koeto do sega prochetoh da tuk :D  

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #34 -: Юни 25, 2004, 11:03:09 am »
v karmi4nata sinastria nai-silni sa syvpadite, opoziciite i kvadraturite na lilith osobeno sys svetilata na partnoira, a na selena - syvpadi i trigoni. Za lilith syvpad slynce, lilith syvpad luna moga da ti kaja, 4e obe6tava mnogo silno privli4ane. Sy6to lilith-mars, lilth-venera. Makar 4e v ofisa imam kolega, s koito uj imame perfektna syvmestimost, a toi samo gleda da se zaiajda i da mi syzdava negativni emocii. Lunata mu e v syvpad s moia mars, negovia mars mi e na dsc, negovata lilith e v to4en syvpad s moeto slynce, a marsa mu e v to4en syvpad s moiata lilith... imam 4uvstvotot, 4e dori faktyt, 4e me ima, go drazni izvynredno mnogo ;(((
p.s. za karmi4nia rezonans po-kysno 6te ti napi6a, ok? sega sym na rabota i kolejkite samo debnat da ima za kakvo da se zaiadat... tova li se kazva ekipnost v rabotata ili az sym s niakakvi starovremski razbirania?

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #35 -: Юни 25, 2004, 11:05:13 am »
a, sorry, zabravih:)) rahu e severen vyzel na lunata, a ketu - iujen, te sa fiktivni to4ki, kakto sa lilith i selena i imat prilojenie v karmi4nata astrologia...

*

edna

• **
  • 541
Sinastria ?
« Отговор #36 -: Юни 25, 2004, 04:34:15 pm »
Цитат
Mmmm shte si ia vzema tazi knijka, no parvo da mi dadat zaplatata, che sega go karam na izparenia ;)  

*

Guest_lillie

Sinastria ?
« Отговор #37 -: Юни 25, 2004, 04:49:40 pm »
...ако имах скенер, направо щях да ти я сканирам, да я компресирам чрез уинзип и да ти я изпратя по имейла...дааааа, ама нямам за съжаление :unsure:  

*

edna

• **
  • 541
Sinastria ?
« Отговор #38 -: Юни 25, 2004, 06:38:21 pm »
Цитат
...ако имах скенер, направо щях да ти я сканирам, да я компресирам чрез уинзип и да ти я изпратя по имейла...дааааа, ама нямам за съжаление :unsure:
Mnnnnn blagodarna sam, za tova jelanie, koeto imash da mi pomognesh :D
Mi drugata sedmica e 30 ne e tolkova dalech taka, che shte si ia vzema togava :))))
Ako znaesj kolko knigi sam si zaplula da si vzema i vsichki sa za astrologiata, ne znam kakvo mi stava mai sam se pobarkala ;)
Ti kakvo mislish za kompozitnia horoskop mejdu dvama partnioari :) az dnes nauchih, che v nego triabva da se otchitat samo nai - tochnite aspekti tva razlika ot 3gradusa ne varsila rabota :)))polezna informacia e tova :)

*

edna

• **
  • 541
Sinastria ?
« Отговор #39 -: Юни 25, 2004, 06:44:52 pm »
lillie vij tova hubavo e na men mi haresa, stava vapros za Saturn i vsiaka zodia :D

http://www.stargate.ru/ru/1610

I za vsichki, koito iskat da go vidiat  :D