Няма защо. Венерата му наистина е в точен съвпад със Слънцето ми, както и неговият Раху. Освен това и двамата имаме съвпад на Венера и Меркурий близо до Южния възел в Овен, само че неговия е в 5-6 гр. Овен, а моят е около 20ия гр. на Овен... общо взето всички показатели са в полза на силна кармична връзка от някой минал живот... Вече писах във форума, цитирайки една астроложка, занимаваще се предимно с окултна астрология, че при кармичен резонанс ако има застъпени едни и същи градуси независимо от знака /и особено в един знак!/ партньорите ще са свързани завинаги /да се надяваме/ в настоящия си живот, при транзити, например, често им се случват едни и същи неща, емоциите им също вървят в унисон... При близки и роднини също са налице повтаряще се градуси освен всичко останало. Ето един пример: в нашето семейство има асцендентите вървят в различни знаци, но е застъпен 19-20 градус на знака. Моят асц е 19гр с минутки Скорпион, на леля ми и вуйчо ми - 19гр Лъв, на първия ми братовчед - 19гр Козирог. Единствено майка ми, изглежда, е прихванала друга карма - нейният асц е между 7 и 8гр Водолей... Извънредно интересна е сабианската символика, макар че за да се правят точни кармични интерпретации, е необходимо да че знае колкото се може по-точен час на раждане с точност може би не до секундата, но поне до минутата, а перфектна ректификация на Радикса трудничко се прави, особено ако въпросното лице е младо и все още няма кой знае какви важни, възлови събития в живота си.