Zrasti lillie

chetoh i mislish mnogo ...
Polse se hvarlih v neta i razglejdah edin forum pak za astrologia i tam vinagi ima mnogo interesni neshta

Ima edna tema za brachnite aspekti mnogo mi haresa

Eto pak sam otkradnala neshto ot tam.
Tova koeto mi napravi vpechatlenie e che tam obrashtat mnogo goliamo znachenmie ne samo na personalnite planetia i na zad Saturnovite :)Tova go gepih ot tam to e na Beatrice :
Заех се да проверя това твърдение на Аройо, който е един от любимите ми автори, и направих около 50 синастрии до този момент - на всичките ми роднини и приятели. Говоря за брачни синастрии.
Действително, поразяващ е фактът, че почти всичките имат квадратура между Слънце и Сатурн. Забележете - не съвпад, не опозиция, не тригон или секстил - само квадратура. Още Линда Гудман в нейната книга за сродните души определя квадратурата между Слънцето и Сатурн като единствения "любовен" аспект. Още тогава ми беше загадка къде се крие силата на тази квадратура.
Между другото, много активно участва и аспектът Венера-Сатурн, и то във всичките му разновидности. Луна-Сатурн по-рядко, и то предимно съвпад, тригон и сектил.
Направи ми впечатление и за един друг аспект при почти всички хармонични бракове (продължили повече от 20 години) - тригон Марс-Сатурн. Между другото веднага искам да кажа, че в поне 5 синастрии на разведени видях опозиция и квадрат Марс-Сатурн.
Наблюденията са ми много оскъдни засега, но аз продължавам.
Ако се сетиш нещо повече за съвпада Юпитер-Сатурн, адски ще ти бъда благодарна. Много живо ме интригува точно този съвпад. Не ми е направил впечатление да е често повтарящ се в синастриите, които разгледах досега, но никак не липсват аспекти между тези две планети.
Имам, обаче, лично пристрастие точно към този съвпад. Благодаря ти.
A az sega sam vzela da cheta kinijkata na Linda Gudman - "Znacite na srodnite dushi" tia opisva, kato mnogo zdravi vrazkite v koito Saturn e v niakakav aspekt sas barzite planeti ,a da ne govorim za Slanceto i Lunata tam rabotat naprovo si e predopredelena ot predishen jivot

Stranno e , che kvadratura Slance - Saturn moje da obvarje horata za cial jivot
Ti kakvo mislish