Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453286 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:соларен хороскоп
« Отговор #500 -: Юни 29, 2010, 07:41:15 pm »
 Соларният Меркурий е в съвпад със Слънце във 2 соларен дом, а в радикса му ъправлява 9 и 12 домове- все чужбински.
 Мисля, че финансово ще е удовлетворително.

*

Divna

« Отговор #501 -: Юни 29, 2010, 07:48:31 pm »
Айя, вуйчо ти ще следва естествения ход на събитията.
Сол. Плутон е в 8 сол. дом и е в тригон с натална К8. Ще има събитие, което ще го разтресе, но то няма да бъде изненада и никой не е в състояние да каже какво точно ще е то. Сигурното е обаче, че ще го докосне силно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #502 -: Юни 29, 2010, 09:20:14 pm »
Благодаря ти Жълтолилава... :blink:предварително
изготвих картата,не се ли вижда в горния ми пост   :unsure:

Трябваше да избереш опцията натал-солар-с домове

*

holanda

« Отговор #503 -: Юни 29, 2010, 09:24:36 pm »
Трябваше да избереш опцията натал-солар-с домове
що ли се наех като незнам нищо за соларите.В началото се обърках,че иска да се качва натал  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #504 -: Юни 29, 2010, 09:29:53 pm »
 Юпитер в 5 соларен дом е добър знак за бременност. Уран в 5сол. дом, а управлява ИЦ- промени в дома . Двете планети са ретроградни и незнам като как да го тълкувам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #505 -: Юни 30, 2010, 08:08:11 am »
Мили мои, дами! Вуйко ми днес има рожден ден. Чухме се, каза ми "племенице, виж там как са звездите, ще има ли ''тейк оф''?! Зор му е да излезе в чужбина, да поработи малко, че е Рак, много амбициозен и иска от всичко по много ...  ;D
Хайде, кажете, предстои ли му гурбет?  :25:  С тоя Сатурн в 12 негов дом , простооо, все си мисля, че пак нещо ще се спече...  :-X  ( и пак имаме АС Везни и Сатурн около АС, тц тц тц)

Да е жив и здрав вуйчо ти, Айя!  :58: По солар има даденост за излизане навън. Само виж как са прогресиите, много е важно. Соларен Асц. е на куспидата на 9 нат. дом, соларен МЦ е в 4 нат. дом, соларната Луна е в 9 соларен и 4 наталане дом, управителя на 9 дом - Меркурий е в съвпад със Слънцето му в 9 нат. дом, управителя на 4 дом е в 12 нат. и като влезе във Везни ще направи тригон с нат. Сатурн /упр. на 4 дом/. Соларната Венера е в съвпад с наталната /упр. на асцендента/. Юпитер и Уран му транзитират през 6 дом. Вярно,че има и квадратура на Юпитер и Уран към Меркурий, но това може да донесе трудности при уреждане на документи и други проблеми в работата.  Успех!  :58:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #506 -: Юни 30, 2010, 08:14:17 am »
Много много Ви благодаря Жълтолилава и Уран :rolleyes:

Samoella, имаш ли възможност да си смениш снимката на аватара. Тази се ползва от Лили и първоначално докато не бях прочела името си мислех, че тя пише. Добре е да се различаваме... :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #507 -: Юни 30, 2010, 08:15:53 am »
Все си мисля, че има нещо ( сила някаква) , която го държи тук. Знаете, че дядо ми е тежко болен. Най-вероятно като изпратим дядо, и вуйчо тогава може да замине ...  :'(

Не го мисли. Каквото има да става, ще стане. Слънцето на вуйчо ти е притиснато от вси страни - от Уран, Плутон и после и от Сатурн. Но има даденост да излезе в чужбина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #508 -: Юни 30, 2010, 08:37:28 am »
За мен няма проблем, Миа.
А и нали знаеш по какво се различавам от повечето пишещи? Никога нищо не питам. По това ще ме познаете.  ;D
Това обаче не означава, че съм си въобразила, че знам и мога всичко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #509 -: Юни 30, 2010, 08:59:15 am »
За мен няма проблем, Миа.
А и нали знаеш по какво се различавам от повечето пишещи? Никога нищо не питам. По това ще ме познаете.  ;D
Това обаче не означава, че съм си въобразила, че знам и мога всичко.

Абе изревнувах малко, като видях, че някой ползва твоята снимка. Ама никой не е длъжен да се съобразява с моя комфорт...  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #510 -: Юни 30, 2010, 06:41:05 pm »
Тук ми се иска да вметна още 2 слънца в начални градуси на кардинални знаци - Леля ми има Слънце на 1 гр Рак, а свако ми на 2 гр Козирог. Не съм чула през последните 3-4 години при тях да има катаклизми, проблеми или каквито и да е неприятности. Живеят до нас и често си се чуваме, ама ... да чукам на дърво..

Няма как да си чувала да има при тях катаклизми през последните 3-4 години, щом сега Сатурн ги притиска с аспектите на тр. Сатурн, Уран и Плутон.  :blink: Виж Сатурн и Слънцето на свако ти кои домове управляват, а на Леля ти Слънцето и Сатурн. Тези домове могат да се пропукат откъм трудности или неприятности. Но, ако по натал са добре аспектирани, няма да е така тежко, както ако са с предизвикателни аспекти по рождение.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #511 -: Юни 30, 2010, 08:24:14 pm »
никога не казвай никога
изтъркано, но в случая е подходящо..

Въпросите ми, ако имам такива, са много комплексни и екзистенциални  ;D, и малко излизат извън компетенциите на астролозите и астрологията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #512 -: Юни 30, 2010, 08:53:00 pm »
това няма никакво значение ..
пак не трябва да казваш никога

В тоя ред на мисли честата употреба на "не трябва" или "трябва" също би трябвало да се избягва.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #513 -: Юни 30, 2010, 09:08:05 pm »
в тоя ред на мисли - нищо общо..

Еми имаш време да го обмислиш...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #514 -: Юни 30, 2010, 09:10:04 pm »
Не се знае, но както прецениш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #515 -: Юни 30, 2010, 09:13:32 pm »
това няма никакво значение ..
пак не трябва да казваш никога

В тоя ред на мисли честата употреба на "не трябва" или "трябва" също би трябвало да се избягва.  ;D
Дааааммм,щото много менторско такова се получава :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #516 -: Юни 30, 2010, 09:17:07 pm »
Може на някой да му звучи и менторско /според контекста/.
За мен думичката "трябва" включва сбор от субективни възприятия и насадени в психиката програми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #517 -: Юни 30, 2010, 09:19:54 pm »
Не бе, не се чекна аз.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #518 -: Юни 30, 2010, 10:42:19 pm »
"Трябва" е крайна дума, която е много изискваща. Употребяват я властните личности. Синонимът в по-улекотен вариянт на същата дума е "налага се" или "нужно е".  Подобен е случая с глагола "искам", улекотения вариянт на който е "бих желал".

*

missKapriz

« Отговор #519 -: Юли 01, 2010, 07:07:39 pm »
Според мен ДА