Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452761 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:соларен хороскоп
« Отговор #520 -: Юли 01, 2010, 07:09:52 pm »
А според мен "НЕ".  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #521 -: Юли 01, 2010, 07:16:16 pm »
Според мен ДА
А според мен "НЕ".  ;D
А според мен "НЕ".  ;D
Много бих се радвала, ако нещата в действителност бяха толкова смешни.

*

missKapriz

« Отговор #522 -: Юли 01, 2010, 07:16:45 pm »
Мари ,казвай какъв е проблема
Ама гледам сол Сатурн съвпад с нат.Уран,а Сатурн е У4 в солара и диспозитор на плутон,който е У4 в натала-за това мисля,че ще има някаква промяна
п.п.Махам смешкото-аз прочетох,че би се радвала ако нещата в действителност Не бяха толкова смешни,ама ти друго си нписала и май си тъжна :(
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 07:28:32 pm от missKapriz »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #523 -: Юли 01, 2010, 09:55:48 pm »
имам връзка от 2 години вече но....а най-голямата ми надежда е за детенце вече...

Samoella,

Реших да разгледам твоя казус, някак ми стана интересно и го взех присърце.
Мисля, че все още не е късно да имаш детенце, но след средата на 2012 година шансовете започват да намаляват (не защото тогава свършва календарът на маите  :blink:). Най-благоприятният според мен период за зачеване, т.е. когато би имала повече шансове за успех, е в рамките на следващата година, особено от края на януари 2011 до средата на юни 2011. По-труден в това отношение ми се струва периодът от края на август 2010 до м. януари 2011.
За да сме максимално точни, ще ти задам един въпрос. Правила ли си опити за зачеване и преди, с друг партньор? Имаш ли заченати, но неродени деца? Питам, защото в картата ти има показатели за евентуална прекъсната бременност, независимо по какви причини. Освен това, ако е имало бременност преди, за следващото заченато дете се гледат други фактори /домове/ в хороскопа. Не знам дали се занимаваш с астрология, затова се опитвам да съм максимално ясна без да използвам специализирана терминология.
Мисля, че при теб периодът между 2000 и 2003 година (до към средата на годината) не е бил особено благоприятен за зачеване, т.е. ако тогава е било заченато дете, имало е вероятност бременността или да е проблематична, или да не бъде износено. Възможно е също така тогава да са изживяла някакво емоционално разочарование. Годините 2003/2004 също изглеждат доста напрегнати.
В картата ти няма показатели за много деца, но според мен едничко може да си имаш  :blink:, не губи надежда! В картата на слънчевата революция за 2011/2012 виждам по-голяма вероятност да заченеш, особено ако има лекарска намеса, т.е. с помощта на модерната медицина. Има вероятност и за раждане с оперативна намеса, с използване на лекарствени средства, упойки. Годината ще е важна и в партньорски план. Всъщност на мен ми се струва, че това ще са най-силните години за теб, а не текущата 2010-та. Желая ти успех!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #524 -: Юли 03, 2010, 01:12:11 pm »
Привет, на всички вас..отдавна не съм писала тук...така ме притисна съвпада на слънцето с тр. плутон, тр. Сатурн в 12 дом, и прог. Луна в съвпад с нат. Сатурн, такова ми се м....та...
Няма да има хубаво тая година...
Ще ви помоля да погледнете тук един солар, видях доста неща, но понеже е на близък, не искам да съм пристрастна....
Бъдете директни....Благодаря ви, предварително... :rolleyes

*

Divna

« Отговор #525 -: Юли 03, 2010, 01:48:52 pm »
Гер4о, вероятността да стане баща е много голяма. Определено има раздвижване /промени/ в дома.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #526 -: Юли 03, 2010, 01:54:30 pm »
Дивна, това за бащинството, ми се струва малко вероятно....промени в дома, от какъв аспект... :-\

*

Divna

« Отговор #527 -: Юли 03, 2010, 02:06:33 pm »
Дивна, това за бащинството, ми се струва малко вероятно....промени в дома, от какъв аспект... :-\

Трябва да излизам (чакат ме).
Когато се прибера ще опитам да бъда по-изчерпателна.
Надявам се до тогава и други да са се включили.

ПП: Сол. Слънце в 7 сол. дом често е показател в картата на мъж, че той ще става баща (така съм чела, а и имам наблюдения и затвръждаване от няколко карти). Но при всеки е различно, така че при него може да се прояви по друг начин. Не знам, не съм разглеждала подробно нито радикса, нито солара. Сега наистина нямам нужното време, за да го направя. Написала съм само първите си впечатления.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #528 -: Юли 03, 2010, 02:29:37 pm »
1) задържане в работните отношения, но не с кофти ефект, защото има доста да натрупва под формата на знания
2) неясноти в любовния живот, но наистина (теоретично) мове и дете да има, определено увлечение, любош
3) инцидент
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #529 -: Юли 03, 2010, 02:41:39 pm »
Кая, благодаря...инцидент от какъв характер... :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #530 -: Юли 03, 2010, 02:46:13 pm »
Герчо , много набързо погледнах картата , но мисля , че мога да кажа само няколко неща доволно важни за годината.
промяна във финансовото състояние. промяна в личните отношения. възможен е развод. водене на дела. инцидент на път.
но и късмет.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #531 -: Юли 03, 2010, 03:00:14 pm »
Марая, благодаря ти...и ми е невероятно мило, че си отговорила...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #532 -: Юли 03, 2010, 03:04:51 pm »
Марая, благодаря ти...и ми е невероятно мило, че си отговорила...

за нищо! :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #533 -: Юли 03, 2010, 06:23:06 pm »
Според мен ДА
А според мен "НЕ".  ;D
А според мен "НЕ".  ;D
Много бих се радвала, ако нещата в действителност бяха толкова смешни.

Ти си си изтрила както поста, така и картата /ако не се лъжа/. Не помня какво си питала, но помня защо съм пуснала усмивката. Защото мис Каприз е отговорила с "да", аз мислех точно обратното. Затова съм пуснала усмивката, не че се смея на теб. Не знам защо си го възприела така.

*

missKapriz

« Отговор #534 -: Юли 03, 2010, 06:27:11 pm »
Да,Скарлет,аз те разбрах защо се усмихваш,но Мари явно е доста притеснена и на мен ми стана неудобно и си изтрих смеещата емотиконка.
Мари,дано нещата се подредят за теб и сестра ти :wub:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #535 -: Юли 03, 2010, 06:41:06 pm »
Да , с тези смешковци, помислих че си правите майтап с моите въпроси.
И като никой след вас не ми отговори, реших да махна картата.
Днес гледах соларна карта на сестра ми и за 2011г. Тогава, мисля че е по вероятно да се случат  нещата.

*

Santi

« Отговор #536 -: Юли 03, 2010, 09:42:27 pm »

Трябва да излизам (чакат ме).
Когато се прибера ще опитам да бъда по-изчерпателна.
Надявам се до тогава и други да са се включили.

ПП: Сол. Слънце в 7 сол. дом често е показател в картата на мъж, че той ще става баща (така съм чела, а и имам наблюдения и затвръждаване от няколко карти). Но при всеки е различно, така че при него може да се прояви по друг начин. Не знам, не съм разглеждала подробно нито радикса, нито солара. Сега наистина нямам нужното време, за да го направя. Написала съм само първите си впечатления.

:o Е стига де  ;D. За другата година в солара ми го има точно туй - сол.Слънце и Венера в 7-ми соларен дом попада в 4-ти натален дом, като Венерата съвпада с  IC  :-\ ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #537 -: Юли 03, 2010, 09:46:01 pm »
Санти, не ти ли беше рано още да се задомяваш?  ;D Аспектът може да се прояви и по друг начин, като например някакво развитие в междуличностен план. Слънцето и Венера в съвпад ли са в 7 дом в солара? Венера колко е близо до Слънцето?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #538 -: Юли 03, 2010, 10:56:39 pm »
Е рано е  :'(, ама то и родителите ми едно време така сигурно са си казвали, ама и на тях им се е случило рано, рано .. Качвам картата направо :

*

Lillie

• 30532
« Отговор #539 -: Юли 03, 2010, 11:03:33 pm »
Може и да е промяна в местоживеенето, ако смяташ да се отделяш и да излизаш да живееш под наем.
Ама го казвам на прима виста, да не го вземеш прекалено насериозно сега.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.