Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454627 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #540 -: Юли 03, 2010, 11:04:24 pm »
Е рано е  :'(, ама то и родителите ми едно време така сигурно са си казвали, ама и на тях им се е случило рано, рано .. Качвам картата направо :

в тази карта , за този солар според мойто виждане няма брак.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #541 -: Юли 03, 2010, 11:17:38 pm »
Може и да е промяна в местоживеенето, ако смяташ да се отделяш и да излизаш да живееш под наем.
Ама го казвам на прима виста, да не го вземеш прекалено насериозно сега.  :blink:

Поне от моя страна няма индикации и изгледи поне докато не завърша да правя такива работи  ;).

Е рано е  :'(, ама то и родителите ми едно време така сигурно са си казвали, ама и на тях им се е случило рано, рано .. Качвам картата направо :

в тази карта , за този солар според мойто виждане няма брак.

Е да се надяваме, въпреки че съм импулсивен човек, но далеч не съм готов за такива работи .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #542 -: Юли 03, 2010, 11:24:04 pm »
А ти кой курс на обучение си сега?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #543 -: Юли 03, 2010, 11:27:12 pm »
Завършвам първи  ;D. По-късно започнах да следвам ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #544 -: Юли 03, 2010, 11:29:04 pm »
Е да се надяваме, въпреки че съм импулсивен човек, но далеч не съм готов за такива работи .

Сякаш някой те е хванал за врата и това непременно трябва да се случи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #545 -: Юли 03, 2010, 11:37:30 pm »

Сякаш някой те е хванал за врата и това непременно трябва да се случи.  ;D

Е недей така, че и без това имам умението да си усложнявам живота, ама пък чак толкова  :blink:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #546 -: Юли 03, 2010, 11:47:28 pm »
А пък и с управител на ДС в Близнаци в опозиция с Уран (управител на АС) не мисля, че най-добрият вариант за теб е формален брак. Луна в Овен и Венера в Близнаци в мъжка карта дават афинитет към експресивни, независими жени в избора на половинка. В случая тригонът на Сатурн с Луната и опозицията му с Венера допринася за повече дълбочина в отношенията, т.е. се явява своего рода компенсаторен аспект.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #547 -: Юли 03, 2010, 11:54:08 pm »
Еми по принцип съм твърдо за съжителство на семейни начала, въпреки критиките за това ми мнение  :blink:, ама да не се отнасяме толкова надалеч от темата ...

*

Divna

« Отговор #548 -: Юли 04, 2010, 03:17:13 am »
Санти, солара, който си постнал 2011/2012, показва една силна година откъм обучение, контакти, комуникация ... Ще има евентуална смяна на жилище или ще се предприемат сериозни ремонти в дома. Сол. Уран често дава и наематели (може да приемеш в дома си квартиранти). Има показатели за задълбочаване на езотеричните познания и не на последно място раздвижване в любовта и партньорствата. Щастие и късмет в любовта и нищо чудно да станеш баща  ;). За добро или лошо живота ти ще поеме в нова насока (Плутон и СЛВ в 1 дом). Ще трябва да поемаш много отговорности (сол. Сатурн в 10 сол. дом).
Това на прима виста от мен  :blink:.

*

Santi

« Отговор #549 -: Юли 04, 2010, 11:17:03 am »
Санти, солара, който си постнал 2011/2012, показва една силна година откъм обучение, контакти, комуникация ... Ще има евентуална смяна на жилище или ще се предприемат сериозни ремонти в дома. Сол. Уран често дава и наематели (може да приемеш в дома си квартиранти). Има показатели за задълбочаване на езотеричните познания и не на последно място раздвижване в любовта и партньорствата. Щастие и късмет в любовта и нищо чудно да станеш баща  ;). За добро или лошо живота ти ще поеме в нова насока (Плутон и СЛВ в 1 дом). Ще трябва да поемаш много отговорности (сол. Сатурн в 10 сол. дом).
Това на прима виста от мен  :blink:.

То и тази година според солара трябва да е силна откъм обучение пък ще видим  :blink:. За местожителството по-скоро аз да отида да живея с някоя или тя да дойде при мен да живее  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #550 -: Юли 04, 2010, 11:17:11 am »
Санти, снощи забравих да ти кажа. И все пак Луната ти е във втори дом, какино.  :blink Тя си е баш на куспидата на 2 дом, само половин минутка я дели от нея (домификация на Плацидус). По Птолемей планета на 5 градуса от куспида се брои към следващия дом. Но мисля, че оказва влияние и върху дома, в който реално се намира. Докато планета на един градус от куспида по-скоро ще се брои в следващия, в предходния дом действието е приключило.
Аз самата имам доста куспидни планети - Нептун в края на първи дом и на 3 градуса от К2, Марс в края на 3 дом и на 1-1,5 градуса от ІС, Слънце в края на 4 дом и на 1 градус от К5 (Хирон в последния градус на 5 дом, т.е. на К6, но с него не работя). И определено мога да кажа, че усещам влиянието на планетите по-скоро в следващия дом. Може би само Нептун прави изключение - усещам влиянието му и в първи дом, и върху делата на втори.
Ако използваш домификацията на Кох, Луната ти ще се измести в последните два градуса на първи дом, но отново има влияние и върху втори, тъй като се намира много близо до куспидата. Влиянието в последните градуси на дома е най-слабо, символично планетата се намира на "прага", в "предверието" на следващия дом, т.е. може да се каже, че вече с единия крак е там.  ;D
При мен пък по Кох всички куспидни планети се местят в следващия дом, с изключение на ъгловия Марс. Но домификацията на Кох се съчетава с малко по-задълбочен анализ на силата на планетите според това в коя част на дома се намират (методът на златното сечение, но е много сложно за обяснение и е към друга школа).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #551 -: Юли 04, 2010, 11:21:01 am »
За местожителството по-скоро аз да отида да живея с някоя или тя да дойде при мен да живее  ;D.

Второто е малко по-сложно, не че е невъзможно по принцип. Зависи в какви отношенията си с вашите, но за мен лично не е много сполучлив вариант. Но ти имаш Венера на ІС, а аз разсъждавам от гледна точка на моя Марс в съвпад с ІС, има разлика.  ;D Но като се гледа знакът, аспектите на Луната ти и рецепцията с Марс, може да се предположи, че майка ти е малко по-експанзивна, експресивна жена, бърборана.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #552 -: Юли 04, 2010, 11:32:49 am »
За местожителството по-скоро аз да отида да живея с някоя или тя да дойде при мен да живее  ;D.

Второто е малко по-сложно, не че е невъзможно по принцип. Зависи в какви отношенията си с вашите, но за мен лично не е много сполучлив вариант. Но ти имаш Венера на ІС, а аз разсъждавам от гледна точка на моя Марс в съвпад с ІС, има разлика.  ;D Но като се гледа знакът, аспектите на Луната ти и рецепцията с Марс, може да се предположи, че майка ти е малко по-експанзивна, експресивна жена, бърборана.  :blink:

Майка ми е .. (Луна в Скорпион опозираща на Мерк и Марс и с асц.Дева,слънце в Близнаци- картата и е повече аспектирана и от моята) и съжителството ще е сложно с нея .. Доста мърмореща, недоволна, правеща скандали за щяло и нещяло и за капак с тоя асц. дето и придава важност и надутост за пред хората ... Общо взето си я описала -

*

Lillie

• 30532
« Отговор #553 -: Юли 04, 2010, 11:40:21 am »
Звучи досущ като моята.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #554 -: Юли 04, 2010, 02:53:16 pm »

Какво ви е мнението за този солар, а и натал?
п.п.Аз не съм обективна.
« Последна редакция: Юли 04, 2010, 05:43:08 pm от Uran »

*

missKapriz

« Отговор #555 -: Юли 04, 2010, 03:00:51 pm »
Ще заживее на семейни начала с дългогодишната си връзка,която може и да е с чужденец :blink:Евентуална бременност
« Последна редакция: Юли 04, 2010, 03:20:55 pm от missKapriz »

*

missKapriz

« Отговор #556 -: Юли 04, 2010, 03:36:09 pm »
Уран,кажи де-има ли вероятност това да стане?

*

Uran

• 6041
« Отговор #557 -: Юли 04, 2010, 03:38:57 pm »
Уран,кажи де-има ли вероятност това да стане?
В интерес на истината имаше дъълга връзка с българин живеещ в САЩ, но тук тя има кариера в пълния смисъл на думата.
Въпросът е точно такъв:ИМа ли мъж на хоризонта? :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #558 -: Юли 04, 2010, 04:13:23 pm »
С някакъв вид изкуство ли е свързана професията й - актриса примерно. Енергичен, деен и инициативен човек, който знае какво иска и как да го постигне. Може да не е много премерена в начина си на изразяване, лесно да пали.

*

Uran

• 6041
« Отговор #559 -: Юли 04, 2010, 04:17:56 pm »
Работата и е свързана с логистика.
Не съм риплейснала солара. ;D ;D Влияе и все още родното място. :blink: