Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452873 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:соларен хороскоп
« Отговор #560 -: Юли 04, 2010, 04:23:24 pm »
С някакъв вид изкуство ли е свързана професията й - актриса примерно. Енергичен, деен и инициативен човек, който знае какво иска и как да го постигне. Може да не е много премерена в начина си на изразяване, лесно да пали.
Понякога изобщо не си подбира думите и така си създава офисни  :blink:врагове.

*

Divna

« Отговор #561 -: Юли 04, 2010, 04:44:46 pm »
Уран, тук годината ще се очертае като силна (сол.Слънце в 1ви сол. дом, сол. Асц в 10 нат.дом) и в същото време трудна (сол.Сатурн в 4 сол.дом) и емоционална (сол. Асц. в Рак, в знака на нат. Слънце).
Има вероятност за смяна на професията, с много добри изгледи (сол. Уран в 10 сол. дом в тригон със сол. Слънце и нат. Уран). В радикса нат. Слънце е също в тригон с нат. Уран. В любовен аспект нещо много бързо и изненадващо може да излезе на дневен ред (сол. Луна в пети дом, в съвпад с нат. Уран и секстил със сол. Уран). В радикса Луна и Уран са в тригон.
Любовта й може да се каже, че е свързана с чужбина (натална К9 е Венера, а соларна Венера попада в 12 сол. дом). Има вероятност да се възобновят стари любовни контакти ( соларна К5 върху нат. Сатурн, който е управител на 5 дом в радикса). А сол. Венера е в Дева, в 3 сол. дом и в 12 нат. го тълкувам като любовна комуникация чрез интернет, писма, телефони и т.н. Да не забравяме силно аспектираната точка в 5 сол. дом и 3 натален /съвпада Луна/Уран/.
Каквото и да си говорим обаче, сигурното е, че нещо важно ще се случи през тази соларна година. Обърни внимание как силно е засегната соларната ос АЦ/ДЦ (сол. АЦ е в съвпад с натален СЛВ и соларен ЮЛВ, а сол десцендент е в съвпад със сол. СЛВ и нат. ЮЛВ). Всичко това пък се случва в главни натални оси МЦ/ИЦ.
Ще бъде запомняща се година.

*

Uran

• 6041
« Отговор #562 -: Юли 04, 2010, 04:49:23 pm »
Aз също така мисля Дивна.Тя имаше такава връзка, но по естествен път се разпадна.
Всеки път когато нещата се задълбочат с някого, идва много бързо някаква точка на пречупване и....Адио аморе.

*

Divna

« Отговор #563 -: Юли 04, 2010, 05:09:48 pm »
Определено ще се размечтае за странство (сол. Нептун в 9 сол. дом) и за брачен партньор (нат. К7 в Риби) .  Сол. К9 попада в 5 нат дом и сол. К12 в 9 нат. дом - любовна връзка с чужденец или в чужбина. К9 в/у Веста, а сол. Веста в 4 сол. дом и в/у нат. АЦ...като допълнение.
Силно преплитане на любов и секс ( сол. К8 в натален 5 дом, а сол. К5 в съвпад с нат. Марс, който е управител на 8 нат.дом)

« Отговор #564 -: Октомври 22, 2010, 01:38:49 am »
Добър вечер,момичета моля ви,отново за вашата помощ,вече станаха 4 мес.от както ме съкратиха,от Кремиковци,търся работа,но нищо,гледат не накриво ,че съм сама и гледам малко дете :(,времето минава,на борсата съм до началото на март,и взех да се отчайвам вече.Момичета,има ли шанс,цеха ми,да заработи отново,търга е на 5 ноември,за да се върна отново там,аз съм инж.химик-кога ще имам шанс,за нова работа?Благодаря ви.

*

Uran

• 6041
« Отговор #565 -: Октомври 22, 2010, 01:48:54 am »
Mimi, картата, която си пуснала не е соларна, а въпросът както си го поставила е подходяш и за хорар.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #566 -: Октомври 22, 2010, 01:54:00 am »
Добър вечер,момичета моля ви,отново за вашата помощ,вече станаха 4 мес.от както ме съкратиха,от Кремиковци,търся работа,но нищо,гледат не накриво ,че съм сама и гледам малко дете :(,времето минава,на борсата съм до началото на март,и взех да се отчайвам вече.Момичета,има ли шанс,цеха ми,да заработи отново,търга е на 5 ноември,за да се върна отново там,аз съм инж.химик-кога ще имам шанс,за нова работа?Благодаря ви.

Koksohima ne raboti li? :o

ХТИ ли си завършила и коя година , ако не е тайна? :o :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #567 -: Октомври 22, 2010, 01:54:48 am »
belika благодаря ви,объркала съм картите,без да искам  :-[

« Отговор #568 -: Октомври 22, 2010, 01:58:16 am »
Марая ,какъв коксохим,той сигурно от 1 год.не работи,последно през мес.май работи студенотовалцоване,където бях аз,и при ликвидацията юни,ни съкратиха всички,само охрана има,и ТРЗ.Да ХТМУ завърших ,през 2001 г.и затова със голямо желание започнах в кремиковци,и все се надявам,че пак ща проработи завода.

*

Марая

• 28287
« Отговор #569 -: Октомври 22, 2010, 02:12:32 am »
Марая ,какъв коксохим,той сигурно от 1 год.не работи,последно през мес.май работи студенотовалцоване,където бях аз,и при ликвидацията юни,ни съкратиха всички,само охрана има,и ТРЗ.Да ХТМУ завърших ,през 2001 г.и затова със голямо желание започнах в кремиковци,и все се надявам,че пак ща проработи завода.

Тцц! Петков го съсипа -знам аз!
Кога казваш е търга?
Там не беше ли шеф -Бачев мисля , че беше навремето...
Нищо ли не работи сега? :o :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #570 -: Октомври 22, 2010, 02:17:05 am »

Кога казваш е търга?

Даа въздуха е прекрасен там,от месец май,и моят цех работи последен :blink:А търга е на 5 октомври/това е втори търг/и толкова много хора се надяваме,да е за добро.

*

Марая

• 28287
« Отговор #571 -: Октомври 22, 2010, 02:19:58 am »

Кога казваш е търга?

Даа въздуха е прекрасен там,от месец май,и моят цех работи последен :blink:А търга е на 5 октомври/това е втори търг/и толкова много хора се надяваме,да е за добро.

Минал е искаш да кажеш? :rolleyes: Или бъркаш месеца? :blink:

« Отговор #572 -: Октомври 22, 2010, 02:22:08 am »
уфф извинявай,на 5 ноември е търга.

*

Марая

• 28287
« Отговор #573 -: Октомври 22, 2010, 02:27:05 am »
уфф извинявай,на 5 ноември е търга.

Ще погледна солара , но мисля , че е най-добре да се качи карта с прогресии и дирекции , /твоята/....

« Отговор #574 -: Октомври 22, 2010, 06:30:16 pm »
Ето това е моята карта ,благодаря ви.

*

Марая

• 28287
« Отговор #575 -: Октомври 22, 2010, 07:13:27 pm »
Ето това е моята карта ,благодаря ви.

Мими , кажи конкретно какво искаш да гледаме в картата....
На първо четене не я намирам лесна за прочит , макар , че е от разговорливите карти.
Не мисля , че основния проблем е работата ти. По- скоро ТЯ е причината , повода обаче ми се струва много различен....

Преди 3 г. СД Марс е бил в/у наталното слънце. Оста 5/ти- 11/-ти в картата е заключена....
Струва ми се , че по отношение на любовта , децата е имало доста сътресения. Връзка /не регламентирана , извънбрачна/ е причината , да отвориш очите си.
През същия период ПР. Венера е била в съвпад с нат. Меркурий управител на АСЦ и 6-ти дом в картата ти....
Връзка с колега , връзка с ангажиран мъж съзирам в това....
Има ли нещо вярно от интерпретацията ми?

*

nerealna

« Отговор #576 -: Октомври 22, 2010, 08:12:54 pm »
ще ми погледнете ли и на мен солара за другата ми соларна година. мисля че акцента ще ми е върху работата ...надявам се на нова ..различна от тази, която съм имала досега.

« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 09:31:50 pm от nerealna »

*

holanda

« Отговор #577 -: Октомври 22, 2010, 08:15:56 pm »
много е възможно,няма ме в соларите,но знам,че положението на Плутон е важно,а при теб е точно в 6 дом-на работата  :blink:

*

nerealna

« Отговор #578 -: Октомври 22, 2010, 08:18:03 pm »
да.. и в 10 ти соларен дом се струпват планети и натален мц ми отива 10 ти соларен..

*

Uran

• 6041
« Отговор #579 -: Октомври 22, 2010, 08:23:55 pm »
да.. и в 10 ти соларен дом се струпват планети и натален мц ми отива 10 ти соларен..
Toва е добро положение когато се търси развитие.Малко ме притеснява соларна Луна на К8, която сключва кармични аспекти с натални Марс и Сатурн.