Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452339 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #620 -: Октомври 26, 2010, 05:59:33 am »
Те на 23 вече се чувстват "старци"  ;D, какво да кажем ние каките тогава.

Старци са , верно е! Щото нищо не знаят от живота , той е сурав и курав!
Имах приятел на времето - сърбин , казваше ми.....Живот е као женски гаще- плиток , кръвав и миризлив! :blink: :(

Грозно звучи...израза.

Но е истински!
Не всичко което звучи красиво е истина! :blink: ;)

Да,знам,но все пак ... малко вулгарно,карай  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #621 -: Октомври 26, 2010, 06:02:48 am »

Старци са , верно е! Щото нищо не знаят от живота , той е сурав и курав!
Имах приятел на времето - сърбин , казваше ми.....Живот е као женски гаще- плиток , кръвав и миризлив! :blink: :(

Грозно звучи...израза.

Но е истински!
Не всичко което звучи красиво е истина! :blink: ;)

Да,знам,но все пак ... малко вулгарно,карай  :blink:

Буквалния превод е : кратък , кървав и миризлив!
Това е визията на един сърбин , преживял бомбандировките и оцелял......
А сравнението в повечето случай е вярно! За жалост го има ..... :rolleyes: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #622 -: Октомври 26, 2010, 06:56:24 am »

ми има нещо такова,май съм писала и преди,но вече 3 мои връctнички са с бебета,а всички останали имат сериозен приятел.На 21 сме,а като ги гледам,все едно са с по 10-20 години отгоре.И всеки е ентусиазиран от мислата,че има някои до него,а какво прави този някои в Събота вечер и как заглежда мадамите,не е важно.Той просто е до нея и тя е щастлива,че и обръща внимание.А това,че е идиот и не може да състави изречение с 2 глагола и обстоятелствено пояснение не е важно.Как пък може да направиш такъв компромис със себе си и да се хванеш с лиолио,които да те побърква ежедневно  ;D

на мен не ми се обвързва непременно,защото имам реалистично отношение към връзките и за да създам такава,трябва да съм сигурна,че човека може да скача високо.
Иначе си го карам на приятелчета и си ми е добре.По-добре да си сам,отколкото с неподходящ  :-\

Смятам, че съм много над подобни личности, които имат проблеми със съставянето на изречение с два глагола и обстоятелствено пояснение. Що се отнася до останалото - смятам, че съм готов за много неща, включително и за сериозно обвързване, и съвместно съжителство. Имам достатъчно умствен багаж и възможности (финансови). И не, не се чувствам стар или престарял, а ГОТОВ, дори и на 23. Доста често съм чувал и чел коментари на хора, за това, че искам сериозно обвързване. Леко е дразнещо да си призная. Какво като съм на 23? Нима възрастта ме прави неспособен да създам семейство или да се грижа за него? Ще съм ви благодарен ако за в бъдеще не коментирате възрастта ми или това, което съм или не съм видял от живота. Все пак не ме познавате. Благодаря!
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #623 -: Октомври 26, 2010, 04:15:40 pm »
 Не съм решил, че имате нещо лично, просто се дразня от подобни коментари за възрастта, а понеже не са първите, специално в този форум, реших все пак да си изразя негодуванието от подобно мислене. Има хора, които и на 40, 50 години не умеят да се грижат за себе си, какво остава за семейство (лични наблюдения имам за това). Възрастта изобщо не е показател за това дали един човек е способен или не, да се обвърже трайно. Прекалено повърхностни ми се струват изказванията, които в своя подкрепа имат само и единствено фактора възраст, като изхождайки от въпросния фактор, чисто хипотетично се натъртва на това, че едва ли не съм живял в изолация от света и нищо не съм видял от тази пумийна яма, наречена живот.
 Аз също имам впечатления от мои близки приятели, които са освен мои набори, са и семейни. И като казвам впечтления, нямам предвид просто невинните заглеждания по улиците, а изневери, скандали, разводи... Факт е, че голяма част от хората на нашета възраст си правят експерименти с чувствата на хората, съсипват както своите, така и чуждите животи, включително и тези, които сами създават. Не знам какъв е модела на мислене и действие на този тип хора, но аз нямам нищо общо с него, не желая и да имам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #624 -: Октомври 26, 2010, 04:24:19 pm »
Торн, надявам се да не се засегнеш, но цялата тази сериозност от твоя страна е дошла малко в повече на бившата ти партньорка. Това само по себе си не е лошо, даже напротив, но неможеш да настояваш за също толкова отговорно поведение от толкова младо момиче.
Зарежи чуждите синастрии и..гледай напред.Мисля, че малко си зациклил в нещо, което вече е минало и хабиш иначе добрия си потенциал.
Пробвай с някой на твоята възраст. :blink:

« Отговор #625 -: Октомври 26, 2010, 04:54:14 pm »
Торн, надявам се да не се засегнеш, но цялата тази сериозност от твоя страна е дошла малко в повече на бившата ти партньорка. Това само по себе си не е лошо, даже напротив, но неможеш да настояваш за също толкова отговорно поведение от толкова младо момиче.
Зарежи чуждите синастрии и..гледай напред.Мисля, че малко си зациклил в нещо, което вече е минало и хабиш иначе добрия си потенциал.
Пробвай с някой на твоята възраст. :blink:

Не се засягам, знам го това. Аз и да съм настоявал, то е било поради две причини - от самото начало съм дал да се разбере що за човек съм и какво очаквам в една връзка, другото е, че девойката тогава сама се биеше в гърдите, че иска и очаква сериозна връзка. В крайна сметка винаги се стига до там, че аз давам всичко от себе си, а отсреща ми се разиграва едно театро на "сериозност", а щом пиесата свърши, актрисата сменя сцената и зрителите.
 И щом се зачеква отново възрастта - имам горчив опит и с наборки (бадемено горчив). Всъщност, може да изглежда нескромно, но съм вече на мнение, че не ми трябва жена на моята или над моята възраст, а на моя акъл. Възрастта не играе никаква роля.

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #626 -: Октомври 26, 2010, 06:31:30 pm »
Момичета, какво ще кажете за моя солар за 2010/2011 дали е така хубав както на мен ми се струва :))))

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #627 -: Октомври 26, 2010, 06:32:14 pm »
ето го :)

« Отговор #628 -: Октомври 26, 2010, 06:56:00 pm »
Този солар е вече за една изминала година.

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #629 -: Октомври 26, 2010, 07:01:52 pm »
Объркала съм файла.... :) ето го за 2010

*

holanda

« Отговор #630 -: Октомври 26, 2010, 07:52:31 pm »
  Прекалено повърхностни ми се струват изказванията, които в своя подкрепа имат само и единствено фактора възраст, като изхождайки от въпросния фактор, чисто хипотетично се натъртва на това, че едва ли не съм живял в изолация от света и нищо не съм видял от тази пумийна яма, наречена живот.

харесва ми изказа ти.
колкото до първосигналните предразcъдъци,които сметна,че проявяваме...предполагам ти е ясно,че са нещо нормално до момента,в които отсрещната страна не изрази мнение,с което да ги опровергае. В случая акцента не се поставяше над теб и твоя случай, взех go за ''база'',над която да проектирам впечатленията си,които се отнасяха за мои стари аверки *  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #631 -: Октомври 26, 2010, 09:09:53 pm »
Какво мислите за този соларен аспект,че ще донесе на мъж.
Наталните венера и уран са в съвпад в скорпион.
Соларната венера съвпада с тях.
Домовете не се знаят,защото няма час.
Според вас какво ще донесе на човека,богатство или любов? :-\

« Отговор #632 -: Октомври 26, 2010, 09:28:41 pm »
Торн, солара заедно с наталната карта трябваше да го направиш, ама нейсе. По ще ни улесниш.  :blink:

Поправям си грешката:

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #633 -: Октомври 27, 2010, 12:44:08 am »
За мойто соларче нищо ли няма да кажете  :(

*

Феникс

« Отговор #634 -: Октомври 27, 2010, 02:57:20 am »
За мойто соларче нищо ли няма да кажете  :(
Петя,мисля,че ще ставаш мама чрез операция евентуално

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #635 -: Октомври 27, 2010, 05:35:58 pm »
Феникс,ти ме разби :)) по коя планета това?

*

Uran

• 6041
« Отговор #636 -: Октомври 27, 2010, 07:18:41 pm »
Феникс,ти ме разби :)) по коя планета това?
Предполагам по пълния соларен 5 дом, сол. асц в 5 натален,сол.К5 в съвпад с нат Луна в 8 радикален дом... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #637 -: Октомври 27, 2010, 08:28:23 pm »
Какво мислите за този соларен аспект,че ще донесе на мъж.
Наталните венера и уран са в съвпад в скорпион.
Соларната венера съвпада с тях.
Домовете не се знаят,защото няма час.
Според вас какво ще донесе на човека,богатство или любов? :-\
:blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #638 -: Октомври 29, 2010, 12:24:07 am »
Еее много интересна тема :)) Кажете аз какво да очаквам от следващата година :)) Гледам и аз имам луна в 8ми дом :/

Аз не разбирам много от соларен хороскоп,но понеже видях,че в солара ти Сатурн е в 12ти дом,а моя тъкмо го ''изгоних''  ;D от там,мога да ти споделя,че много неприятен период беше,самоизолация донякъде,макар че аз уж се опитвах да съм социална личност,но нещата просто не се получаваха и накрая зарязах ги така и странях.Доста самотна се чувствах,малко депресия ме удряше,въобще много неприятен период,който искам да оставя в миналото просто. :blink: Надявам се,че при теб няма да е така и ще си по-силна от мен и ще се справиш  :wub:

Между другото този Юпитер в 5ти соларен дом,възможно ли е да ти предстоят много забавления и купони или късмет в любовта  :-\ ? (както казах не разбирам от солари,но просто ми направи впечатление)

Благодаря, че се включи :)) Кажи ми повече за този сатурн :))) Какви аспекти ти е правел, защото гледам, че ще ми опозира луната и от сега не ми харесва :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #639 -: Октомври 29, 2010, 12:34:47 am »

Благодаря, че се включи :)) Кажи ми повече за този сатурн :))) Какви аспекти ти е правел, защото гледам, че ще ми опозира луната и от сега не ми харесва :)))

Ами сега погледнах солара ми за 2009/2010 и Сатурн прави квадратура със соларното Слънцето и Луната и полусекстил с Марс  :blink: